• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  personlig comeback

  Hei. Jeg lever, tro det eller ei! Grunnen til at jeg ikke har blogget på altfor lenge er at jeg har jobbet meg ihjel! I juli jobbet jeg over 200 timer, og det sier seg selv at jeg ikke har krefter til særlig mye annet.. Det var bare så vidt at jeg klarte å manne meg opp nok til å logge inn i dag og sjekke statistikken, men konkluderte med at i forhold til aktiviteten på bloggen vår var det ikke så aller verst, altså. 

  Men uansett, jeg ser frem til å dele nye historier med dere. For til tross for at sommeren min har regnet bort har jeg hatt en sommerflørt. Må også konkludere med at denne sommerflørten blir med meg videre inn i høsten - og forhåpentligvis et stykke til.

  Tumblr_lpcw3evhzc1qipob7o1_500_large

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Det er ikke så dumt å ha alenerom

  For det kan man vel si at jeg dro nytte av under sydenturen min. Vi var noen jenter som leide en leilighet på hotellet, og det var tre soverom med dobbeltseng i hvert rom. Vi var fem jenter, og jeg meldte meg umiddelbart til å ha rom alene. Det har jeg ingenting i mot, dessuten sov jeg ikke alene så mange netter at det gjorde noe...

  Det var vel egentlig den aller første dagen i syden som var mest spesiell. Vi jentene brukte laaang tid foran speilet på kvelden, da vi skulle ut for å sjekke ut nattelivet. Vi fant den første og beste baren og bestilte oss alle slags mulige drinker. Tiden gikk samtidig mens promillen økte. Utpå natten dro tre av jentene tilbake til hotellet for å legge seg. Jeg og den mest vågale av jentene som var med, bevegde oss til en annen bar med enda kjekkere gutter...

  Tumblr_lpfmc4m0sj1r0h87po1_500_large

  Inne i baren ble vi sjekket opp ganske fort av to utrolig kjekke gutter. Etter et par timers drikking, dansing og intens tafsing utpå dansegulvet var det på tide og gå på hotellet igjen. Vi hadde jo planer om å ligge på stranda dagen etter, så det var greit å komme tilbake før sola stod opp...

  Jeg og venninnen min gikk ut av baren og gikk bortover gata, da plutselig de to guttene fulgte etter oss. De ropte: "Wait, we want to join you!", så vi stoppet og smilte. Vi lot dem ta følge med oss til hotellet, der de bestemte seg for å bli med inn. Vi satt på terrassen vår i en times tid, før venninnen min bestemte seg for å gå og legge seg, og "daten" hennes måtte dermed gå hjem. Min nye venn og jeg satt på terrassen en liten stund til, før han tok meg på fanget, kysset meg intenst og strøk hånda på låret mitt. Vi klinte lenge, og jeg lot ham stikke hånda oppunder stringtrusen min og inn i meg. Det var veldig, veldig deilig, og det var tydelig at dette hadde han gjort før! 

  Vi prøvde å være veldig stille, men jeg dro han med meg inn på rommet mitt og dyttet ham på senga. Jeg rev av meg kjolen og la meg over han, mens jeg kysset han nedover magen. T-skjorten hans var selvfølgelig allerede av, og jeg åpnet shortsen hans rolig, spent og i svimlende kåthet. Han tok over når jeg hadde sugd han en liten stund, snudde meg på ryggen og stakk tungen forsiktig inn i meg. Jeg stønnet, og det var egentlig et dårlig forsøk på å ikke vekke de andre jentene. Det skulle bli mye vanskeligere enn anntatt...

  Boy-girl-guy-man-monochrome-favim.com-118854_large

  Til slutt greide jeg ikke å vente mer, og ba ham på dårlig en gelsk om å stikke pikken sin så langt inn i meg som han fikk til. Han lystret godt (hahaha) og trengte seg hardt inne i meg, og jeg klarte, uheldigvis, å slippe ut et litte rop. Det var så utrolig deilig og endelig kjenne ham inne i meg, og han var utrolig flink. Han var kjærlig men hardhendt, akkurat som jeg liker det. 

  Etter ørten forskjellige stillinger og orgasmer i fleng, kom han. Han halvsovnet litt ved siden av meg etter litt kosing, og jeg forklarte ham at det var fire andre jenter i leiligheten og at han ikke kunne overnatte. Han trasket stille ut i gangen, med kun shortsen på og et slitent smil om munnen. Han kysset meg, ga meg en lapp med mobilnummeret hans og sa: "I think we should meet again,". Helt greit! 

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Forelskelse eller bare en one night stand?

   Etter altfor lang ferie er jentene tilbake. Vi skal prøve å levere dere ferske og spennende historier, 
  men alle tre har vært travelt opptatt i sommer, med sosialisering, jobb og ferie.

   

  Jeg prata med en bekjent av meg, eller nærmere en slags venn. 

  Litt mer komplisert, men vi hadde hooka opp på tre fester, og nå etter en stund
  kom han til meg for å kose. Eller egentlig var han vel ute etter sex, men det ville ikke jeg.
  Det ble sendt litt meldinger hit og dit, mellom meg og han.

      

  Karoline skulle til byen for å spise, jeg ble med. Der skulle vi møte ei venninna for henne, 
  og jeg spørte han jeg halvveis dreiv med om han skulle bli med. Vi kjøpte oss is, og koste oss.
  Jeg spurte han om jeg kunne få smake. Virka ikke som han var så intressert egentlig.
  Tidligere på dagen spurte Karoline om jeg var forelska i han. Et spørsmål jeg ikke helt kunne svare på.
  Jeg var veldig usikker, men var nok kanskje ikke forelska, men kanskje litt betatt.

      

  Dagen etter sendte jeg melding til han og sa han kunne komme hjem til meg for sex.
  Det var planen det, men jeg utsatte det til neste dag. Da trodde han ikke på meg at var seriøs.
  Det var jeg, og han kom på besøk. Vi hadde sex. Lenge. Det var egentlig skikkelig koselig.
  Etter sexen satt vi å prata til langt på natt.
  Kanskje det er noe på gang, tenkte jeg, men ville ikke ha forhåpninger. Det var like greit, for har gått en stund nå,
  og har ikke snakka med han etter det.
  Kun ute etter sex? Vell ja!

   

  - Sofie 

  Mars 2011

  Long time, noe see

  Hei, alle sammen! Tenker dere har glemt hva jeg heter? Karoline, ikke sant.  Håper alle nyter ferien fult ut akkurat som vi gjør. Vil faktisk starte dette innlegget med å hedre dere littegrann. Vi har ikke blogget siden 17. juli, og hver eneste dag har minst 30 stykker vært innom! Det er helt utrolig, og dessuten er det ingen av dere som klager over at vi ikke blogger. Dere er virkelig fantastiske, også alle dere andre som er innom bloggen. Vi har ikke fått èn eneste stygg kommentar om at vi ikke blogger, og det synes vi er utrolig ålreit. Det setter vi veldig pris på, og inspirerer i hvert fall meg til å blogge mye mer fremover. 

  Jeg tilbringte en uke i Syden, og kom fram dit natten til 22. juli, den dagen vil alle kjenner så alt for godt nå. Jeg vil bare fortelle at dette har gjort at jeg følte at det ble feil å blogge masse om sex, og det er derfor jeg ikke har blogget noe om turen min. Jeg synes utrolig synd på offrene, pårørende og alle som er berørt i en eller annen form av tragedien. Jeg får ikke sagt det nok. Jeg kondolerer til alle som har mistet noen. 

  Dette skulle vel egentlig bli et gladinnlegg, så jeg skal avslutte her med å fortelle at både Sofie og jeg har historier på lager, og de kommer vel om ikke lenge!

  - Karoline

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits