• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  Hva skjedde på tivoliet?

   

  Hei alle sammen.

   

  Ikke tro at vi har glemt dere, det har vi ikke.
  Men det er mye som skjer nå, jeg blant annet jobber,
  Elisabeth har akkurat vært på ferie og Karoline drar snart på ferie.
  Men jeg sitter her da på jobb, og tenkte jeg kunne fortelle dere om helgas hendelser for et par uker tilbake.

   Jeg og noen venninner av meg, inkludert Karoline,  bestemte oss å dra på et slags tivoli som var i nærheten.
   Vi avtalte å møte en venn av meg, som kjøpte drikke for oss, ettersom jeg ikke hadde tid til å dra på polet.

  Måtte ta buss, og innen jeg var der var polet stengt, så han kjøpte for oss.
  Har ikke møtt han mange gangene før, men har snakket med han endel for det.

  Vi jentene gikk for å spise, før vi gikk i parken og satte oss for å drikke både vodka, cider og vin, det vi hadde med.
  Det gikk forbi noen folk, som hadde drukket, og hilste på oss.
  De gikk ut på en odde, og ene venninna mi sa: " Vi skal ikke bli med da? Kanskje vi bli kjent med nye."

     

  Vi fulgte etter og hilste på alle som satt på øya. Vi ble bedre kjent med de fleste, helt til to av
  venninne mine gikk under tak med en random kar.

  Jeg tenkte ikke så mye over det, var der for å drikke og ha det gøy jeg.
  Vi satt der lenge, jeg og hu siste venninna mi. Drakk, lo og snakka i ett sett med alle som satt rundt.

  Etter et par timer, og vinflaska var tom, gikk vi inn på det område tivoliet stod.
  Jeg ble stoppet av vakta siden jeg hadde veske, og de sjekker etter drikke.
  Selvfølgelig hadde jeg en flaske med vodka og noe annet skvip i veska.
  Men jeg husker jeg var så hyggelig mot vakta at jeg sa: " Værsegod, du kan drikke den opp, du kan få den!"
  Med et enormt smil. Han bare lo, noe jeg egentlig ikke la merke til, og jeg fortsatte inn på området.

     Jeg fant igjen Karolne, vi og en fyr vi kjøpte billetter til tre karuseller. Den ene satt vi siden av hverandre, der jeg kyssa først han karen som ble med og etterpå Karoline. I den siste karusellen var jeg så kvalm at jeg ba alle
  som satt i tekoppen om å trekke til seg beina, tilfellet jeg spydde. Hvem vil vel ha oppkast på skoa sine?

  Karusellturen var over, og jeg fant igjen han jeg møtte først på dagen. VI stakk fra åstedet, og på bussholde plassen, eller skysstasjonen da, for der var det noen doer vi stakk innpå.
  Vi klinte en stund innpå der, og jeg kjente hånda hans bevege seg under genseren min, og på puppene,
  deretter ned i trusa.
  Jeg merka han var kåt. Men det kom ikke som noen overraskelse.

   Før jeg visste ordet av det hadde han både buksa og bokseren rundt anklene, og var klar til at jeg skulle suge han.
  Jeg gjorde det, lenge og vell. Eller lenge nok! Helt til vakta kom for å låse, da måtte vi stikke.
  Det var litt flaut å komme ut av guttedoen, og der står vakta å venter. Awkward!
  Tror nok han var sugen på sex og, men synd det, at vi måtte stikke. Like greit, for jeg er ikke keen på sex med han,
  hvertfall ikke på en ekkel do. 

   

  - Sofie  

  Mars 2011

  Leserhistorie: Sug meg.

  Tenkte jeg skulle fortelle dere en utrolig pinlig og nok så ekkel historie.
  Jeg var på en fest sammen med noen andre venner, de andre stakk så meg og en annen blei igjen. Begge to var nok så fulle. Til slutt var festen over og alle gikk hjem for å rekke siste buss hjem. Før meg og han kompisen gikk hjem dro han meg inn i skogen. Han var kåt og jeg var kåt. Vi fant en benk mitt i skogen og begynte å beføle hverandre. Jeg begynte å suge han og jeg kunne høre at han likte det godt. Men likte jeg det? Nei... ikke i det hele tatt pga. jeg begynte å få hår baller i kjeften. Tro det eller ei, men det var noe av det verste jeg har hadde opplevd. Greit nok å ikke ha barbert seg. Men å få hårballer i kjeften av det. Nei, huff ! Etter den dagen så har jeg ikke snakka med han, har faktisk aldri sett han lengre. 
  Tumblr_lme0iylm1s1qgr2r2o1_500_large

  Og enda en verre ting var at bestevenninna mi som var en god venninne av han var rundt å kjørte litt i bilen hans. Så hadde han en saks i bilen. HUn spurte hvorfor han hadde en saks i bilen så svarte han " det er jo greit å klippe kjønns hårene av og til" du tror ikke hun holdte på å brekke seg etter jeg fortalte det som hadde skjedd med meg dagen etterpå...

  Z214085127_large

  - Anonymous

  Mars 2011

  Hälsing från Elisabeth.

  Jeg må bare beklage at det har vært stille fra meg i det siste, men unnskyldningen min går ut på at jeg har vært en uke på ferie utenfor sivilisasjon på et gudsforlatt sted uti Sverige. Der har jeg levd primitivt uten Internett, sex og alkohol. Ikke engang så lite som en sommerflørt!

  Jeg må ærlig innrømme at det var godt med et lite avbrekk, men nå er jeg klar for jobbing, festing og andre gamle (u)vaner. Jeg skal ikke bruke år og dag på å greie opp i hva jeg har bedrevet svensketuren med, men jeg rakk hvertfall å bli både solbrent og å vandre rundt på stranden et par dager med tampongtråden utenfor bikinitrusa. True story!

  Tumblr_lo1ejd1uvl1qa17vvo1_r1_500_large

  Har dessverre ingen saftige historier med tilbake, men jeg skal få skrevet et innlegg rimelig snart.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Send oss leserhistorier!

  Heisann!

  Vi er veldigveldig glade i leserhistorier. Derfor vil vi at dere skal sende inn det morsomste/flaueste/ekleste dere har opplevd innenfor sex! Alle historiene vi får inn vil bli postet i kveld og i morgen, og vi kan garantere dere at vi poster alle :- )

  268010_10150206479860283_596800282_7572028_4952684_n_large

  Okei? Send inn historien deres på deepwhole@hotmail.com eller som en melding på blogg.no, om dere er venn med oss. 

  - Jentene

  Mars 2011

  Svar på spørsmål

  Vi synes det er så fint at dere stiller oss spørsmål! Her kommer svar på et par til. 

  Jeg liker en gutt i klassen veldig godt og jeg tror han liker meg også. Jeg er muslim og kan ikke ha vanlig sex, men vi ble sammen på en fest i forrige uke der han fingret meg i rompa på terassen. Problemet er at han alltid tar andre jenter på puppene, særlig de med større pupper enn meg. Betyr det at han er en player? Skal jeg slå opp med han? Jeg trodde han skulle slutte med det når vi var blitt sammen! Jeg er så usikker på hva han vil og i går sa han at han skulle skullfucke meg. Hva mener han med det? Er det like godt som å bli fingra i rompa? Jeg lurer også på hvordan sæd smaker og om jeg kan bli gravid av å få sæd i ansiktet. Han sier han vil sprute meg i ansiktet også. Jeg håper han ikke vil tisse på meg.

  Hvis han tar andre jenter på puppene, uansett hvilken størrelse de har, og dere er sammen, vil mye tyde på at han er en player. Hadde jeg vært kjæresten hans hadde jeg slått opp på flekken. Men du kan jo prøve å snakke med ham, og forklare at du ikke er komfortabel med det. Men om han dermed ikke slutter, er det et tegn på at han ikke respekterer deg, og er i mine øyne ikke verdt å være din kjæreste. 

  Hvis han sa at han skulle fucke deg, betyr det at han vil ha sex med deg. Siden dette er noe du ikke kan gjøre, betyr det igjen at han ikke respekterer deg. Jeg skal ikke dømme han uten å kjenne han, men han virker som en upålitelig kjæreste. 

  Nei, du kan ikke bli gravid av å få sæd i ansiktet. Sæden må komme inn i vaginaen din for at du skal bli gravid. Det er flere oppfatninger av hvordan sæd smaker, og det er mange som synes det er ekkelt. Men jeg synes at det smaker litt salt, og har ingenting i mot å svelge sæd. Hvis han sier at han vil sprute på deg, betyr det at han vil sprute sæden sin i ansiktet, så nei, han har ingen planer om å tisse på deg. 

  Type mi seie eg har bollemus, men eg ha aldri hatt bakverk i vagina. Ka meine han med det?

  Oi, bollemus var faktisk veldig vanskelig å forklare. Jeg ville sagt at man har bollemus om man har mye "fett" på området som går fra trusekanten (litt lenger ned, kanskje) og ned til kjønnsleppene. Aner ikke hva det området heter.  Ikke misforstå meg når jeg sier fett, for jeg er ikke sikker på nøyaktig hva det er der, men folk sier at man har bollemus om man er litt stor der. Jeg veit ikke om du skjønte denne forklaringen, for jeg er temmelig dårlig til å forklare, men hvis ikke kan dere alltids spørre vår kjære google. 

  Håper de som stilte spørsmålene er fornøyde med svarene. Og til dere som lurer på noe, legg igjen en kommentar eller send oss en mail på deepwhole@hotmail.com!

  Tumblr_ln0qhgeci91qlc8lvo1_500_large

  - Karoline

  Mars 2011

  Grilling, øl og gode venner

  Det var midtsommer og sola var oppe til langt utpå kvelden. Vi var 15 stykker som tok med oss vedkubber, pølser og øl, og dro på et lokalt badested der man kunne sitte på krakker og grille hele kvelden. 

   Tumblr_lnuosyzbrh1ql40rao1_500_large

  Det var mange av mine nærmeste venner som var der. Vi hadde det veldig veldig gøy, samtidig som alkoholprosenten i blodet steg jevnt hele kvelden. Når sola hadde gått ned, bestemte alle seg for å nakenbade i det kjølige vannet. Vi kastet klærne, jeg tokm hånda til en god kompis og vi løp uti vannet. Etter noen minutter i vannet kommer kompisen min bort til meg og kysser meg helt ut av det blå. "Greit for meg!", tenkte jeg og vi begynte å kline. Han løftet meg opp og jeg tok beina rundt ham, samtidig som han tok fingeren bortpå klitten. Jeg var allerede dritkåt og presset meg mot ham. Han masserte meg lett og plutselig ga han seg. "Jeg kan ikke bli hard her nå," sa han, og dro meg med opp av vannet. Vi fant oss et teppe hver og tuslet innover skogen uten at noen så oss.

  Et stykke innover skogen fant vi et bord med to krakker stående ved den. Han tok teppet mitt, la det på bordet og løftet meg oppå. Når jeg satt der, masserte han klitten min sakte og etter hvert fortere. Jeg stønnet lavt, i frykt for at noen skulle høre oss. Jeg kjente at jeg kom til å komme snart, og stoppet ham. Jeg satte meg ned på bakken og sugde ham. Han var steinhard og pustet veldig tungt. Han fiklet hendene inni det våte håret mitt mens jeg sugde ham fort. 

  Tumblr_ld81zyohtk1qen0z1o1_500_large

  Til slutt fikk han nok og la meg på bordet. Han trykte seg mot meg og kysset meg fort, før han bevegde pikken rolig inni meg. Jeg stønnet. Han begynte å kjøre fortere og hardere, og vi begge to slet veldig med å ikke stønne høylydt. Etter en liten stund på bordet og litt doggy på krakken, kom han inne i meg, etter at jeg hadde kommet et par ganger. Vi smilte, kysset, tok teppene våre og gikk tilbake etter at vi hadde pustet ferdig. Vi gikk og satte oss ved bålet som om ingenting hadde skjedd. Ingen merket noe som helst. Perfekt! 

  - Karoline

  Mars 2011

  Onani og sånn

  Vi fikk inn et par spørsmål fra en leser som lurte på dette med onani. Jeg tenkte at jeg (Karoline) kunne svare på dette nå, så kan de andre jentene svare senere. Elisabeth har nemlig tatt seg en tur på ferie, og blogger derfor ikke akkurat nå. Anyways!

  Pleier dere å onanere ofte?
  Jeg onanerer kanskje annenhver dag. Jeg gjør det faktisk ikke hver dag, men jeg husker jeg gjorde det før. Det var før jeg debuterte, vel og merke. Når jeg har sex, trenger jeg som oftest ikke å onanere.

  Y_d2b71ecf_large

  Isåfall hva gjør dere da?
  Da pleier jeg stort sett å massere klitten, siden jeg synes det er best når jeg er alene. Men iblant prøver jeg ut forskjellige leketøy, dette kan vi sikkert skrive om senere engang. 

  Jeg onanerer mye og pleier å massere klitorisen hardt..osv.. men tror dere at for mye vil ødelegge hvis jeg skal ha sex? At det blir vondere eller vanskeligere å få den inn?
  Vet du hva, det tror jeg faktisk ikke. Jeg tror virkelig ikke at du får noe spesielt mer vondt i selve skjeden når du skal ha sex om du har massert klitoris hardt. Hvis du kun gjør det derimot, og ikke bruker f. eks. vibrator eller dildo, kan du jo være litt trang, noe som kan gjøre vondt under din første gang. Men helt ærlig tror jeg det er normalt å ikke bruke dildo eller vibrator så forferdelig mye inne i skjeden før du har hatt sex fo første gang. 

  Vil legge til at dette med at det gjør vondt første gang, er veldig varierende fra person til person. Noen får kjempevondt første gangen, mens noen får ikke så vondt. Dette er individuelt, og man må rett og slett bare vente å se. Ta det som det kommer! :- )

  - Karoline 

   

  Mars 2011

  "Den beste sexen jeg noen gang har hatt"

  Det var ca. 20 stykker som satt rundt to langbord ved siden av badebassenget i hagen hans. Det var mørkt, stemningen var på topp mens musikken dundret i bakgrunnen. Vi hadde den klassiske drikkeleken "Jeg har aldri..." og man kan vel si det sånn at jeg fikk avslørt et par ting som jeg kanskje ikke burde gjort. Han satt ved siden av meg med hånda godt festet på låret mitt og ølen i den andre. Det ble en del småflørting mens timene gikk. Til slutt endte alle opp med å hoppe i bassenget med kjoler og alt på. Vi badet og tullet og lo, mens jeg råklinte skikkelig med han. Jeg hadde beina rundt ham og han trykket meg inntill bassengveggen og bevegde hånden oppunder kjolen. Han strøk meg forsiktig over fitta og jeg klynket av kåthet. Jeg kjente at han begynte å bli hard. Jeg elsker spenningen man føler når man gjør noe seksuelt når det er andre i nærheten..

  Tumblr_lnocjlcra71qfsee9o1_500_large

  Han hvisket i øret mitt: "Blir du med opp?" og jeg smilte til ham og kysset ham. Så klatret vi opp av bassenget, han tok meg i hånden og vi gikk inn terrassedøren. Vi hørte folk plystre, rope litt og le når vi gikk,  men det var bare morsomt. De skjønte nok hva som kom til å skje. 

  Når vi kom opp på rommet hans, slo han igjen døren og låste samtidig som han trykket meg oppover døren mens vi klinte. Jeg var så sinnsykt kåt! Han rev av meg kjolen mens jeg dro av ham t-skjorten. Han befølte meg heftig over hele kroppen, og plutselig var jeg naken, på kne og med pikken hans i munnen. Jeg sugde ham lenge, og han stønnet. "Jeg klarer ikke mer!" utbrøt han, fikk meg opp og løftet meg bortpå sengen. Han kjørte pikken inni meg og jeg skrek. Herregud, så utrolig deilig det var! 

  Tumblr_lnqbmc36o11qfe6feo1_500_large

  Han tok meg i alle stillinger han kom på. Jeg ble omtrent kastet rundt i sengen, og fikk den ene orgasmen etter den andre. Det var så utrolig deilig. Etter en stund stønnet han enda høyrere og sprutet utover magen min i samme sekund som jeg kom enda en gang. Han kastet seg ned ved siden av meg, og vi bare lå der lenge og pustet. "Det der var den beste sexen jeg noen gang har hatt," stønnet han samtidig som jeg la meg oppå brystet hans og kysset ham samtidig mens jeg lo litt. 

  Vi kledde på oss, fikset på pulesveisen og gikk ned. Når vi kom ut begynte folk å klappe og le, og det var egentlig utrolig flaut. Samtidig brydde jeg meg ikke så veldig, for han holdt meg i hånda og smilte. Festen fortsatte til langt på natt, og vi endte opp i senga igjen når vi skulle legge oss. 

  - Karoline

  Mars 2011

  Utesex. Igjen

  Jeg svarte på spørsmmålsrunden at den mest sære plassen jeg har hatt sex på, var på en parkeringsplass. Ikke det at det er ekkelt, krevende eller kult, men litt urbant kanskje? Uansett så tenkte jeg at når jeg har sagt A, så får jeg også si B. Derfor skal dere nå få vite historien bak asfaltsexen. Og dere, et lite hint ? russetid.

  Tumblr_lkn6b7iolo1qhes0j_large

  Jo da, jeg var russ, full og jævelig kåt. Hele kvelden hadde en hel del av årets russekull samlet seg på en tradisjonell utefest og jeg var selvfølgelig med. Jeg hadde kommet i kontakt med en relativt ålreit goodlooking kar og vi fant tonen fort. Klemmer ble til tafsing, tafsing ble til klining. Trenger jeg egentlig si mer? Han hvisket til meg med whiskeystemmen sin at han var kåt som faen og at han kunne tatt meg hvor som helst, når som helst. Jeg foreslo at han kunne bevise det for meg og ba han følge etter meg. Han fulgte etter som ei bikkje i bånd og vi stoppet på en liten, mørk parkeringsplass et lite stykke fra de andre russene. Siden kvelden og kulden hadde tatt overhånd, beholdt begge klærne på så langt det lot seg gjøre. Han åpnet buksesmekken og jeg dro ned trusa til midt på lårene. Jeg trodde jeg skulle fryse i hjel når den bare rumpa mi traff asfalten på parkeringa, men han satte seg over meg og gjorde det umulig å ombestemme seg. Jeg måtte helt enkelt bare bite i det sure eplet. På den andre siden liker jeg epler, så det var ikke galt at det ikke var godt for noe.

  16140_1120676311321_1659450028_296968_5717201_n_large

  Vi droppet det meste av vorspielet siden både jeg og han var sprekkeferdige av kåthet. Han tok meg i misjonær midt på parkeringsplassen og jokket til han kom. Jo da, det var godt, men jeg klarte ikke helt å venne meg til den fuktige kalde asfalten som skrapet meg på ryggen så det ble ikke helt optimalt. Jeg takket han allikevel for min tredje kongle, høflig som jeg er.

  Morsomt var det hvertfall. Vedder en femmer på at minst ti stykker så oss.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Svar på spørsmålsrunden!

  Da har vi endelig fått svart på spørsmålsrunden. Noen spørsmål er svart på av én person, men de fleste har alle jentene svart på. Enjoy!

  Hvordan var det under første gang?

  Karoline: Min første gang har jeg skrevet om HER.

  Elisabeth: Les om det HER

  Sofie: Min første gang kan dere lese HER

  Hva har vært deres største tabbe under sex?

  Karoline: Min største tabbe var når jeg plutselig fikk mensen under sexen. Eller, det er kanskje ikke en tabbe,
  men det var insane flaut. Jeg blør ganske kraftig, fra første dag, så dere kan jo se for dere sengen og sånn når vi fant ut at jeg hadde fått mensen. Da var det bare å unnskylde seg, løpe inn på badet for å se etter en eventuell tampong og stikke derfra fort som faen.

  Elisabeth: Kan ikke kalle dette en tabbe heller, men flaut var det hvertfall! Hadde akkurat hatt en runde med med min daværende kjæreste, han hadde gjort seg ferdig i doggey og jeg slengte meg ned på madrassen. Akkurat idet jeg traff senga, kom tidenes fittefis! Ikke bare en liten, beskjeden promp, men et brak av dimensjoner! Prøvde å le av meg selv, men jeg skulle ønske jeg kunne synke langt ned i madrassen.

  Sofie: Har ikke hatt så mange tabber faktisk. Utrolig nok. Men de kommer sikkert etter hvert kan jeg tenke meg. Men hvertfall så en av mine største og første tabber var en av de første gangene jeg hadde sex, der jeg var så trang at både jeg og partneren min sleit virkelig med å få inn penisen hans. Det var ganske pinlig faktisk. Og det gjorde vondt!

  Er forspill før sex viktig?

  Karoline: Noen ganger! Synes det varierer veldig, noen ganger vil jeg bare begynne rett på for jeg er skikkelig kåt, men noen ganger kan det også være deilig å ha et laaangt forspill! Hver sin smak!

  Elisabeth: Er enig i at dette varierer. Noen ganger er jeg så kåt at det ikke trengs, men som regel liker jeg å ha vorspiel.

  Sofie: Hvis man tenner på at mannen dere dater flekser muskler f.eks., kan man bli kjempe kåt og hvem er keen på vorspiel da? Mens koselig med vorspiel og, for å flørte, tease og kanskje deretter ha en romantisk omgang med sex.


  Hvilken sex stilling liker dere best?

  Karoline: Det varierer litt fra gutt til gutt. Men jeg liker veldig godt å bli tatt bakfra! Har absolutt ingenting i mot det. Ellers synes jeg det er deilig å ri han, men jeg liker å prøve nye stillinger.

  Elisabeth: Forandring fryder og variasjon er viktig for min del, men jeg skal ikke legge skjul på at doggy ligger høyt på lista.

  Sofie: Ser ut til at mine bloggpartnere liker det samme som meg. Jeg foretrekker doggy. Misjonær er greit i begynnelsen, greit for jenta om hu er sliten og ikke gjør så mye med det, men blir innmari slitsomt for gutten stakars.


  

  Er god selvtillit under sex viktig?

  Det er en klar fordel, men om du stoler veldig på partneren din og dere er nære, er det kanskje ikke like viktig å ha god selvtillitt angående sex. Da kan det jo hende dere stoler såppas på hverandre at dere kan drite dere ut sammen? Men under one night stands er det lurt å ha god selvtillit, ikke minst for å tørre å dra med seg gutten hjem! Sier ikke at du må ha god selvtillit, for det hjelper jo på selvtilliten å ha mer sex! Så jeg tror dette går på om du har en partner om du stoler på eller om det er en random dude.

  Hvor er den crazy'st plassen dere har hatt sex ?

  Karoline: Tusenfryd! Det har jeg skrevet om HER. Det var i hvertfall utrolig spennende og pirrende. 

  Elisabeth: På en parkeringsplass. Det var ikke særlig morsomt eller godt og asfalten var våt og kald, men dog - ganske sært. Minn meg på å blogge om det senere!

  Sofie: Det må vell vært en kveld jeg og daten min gikk en tur i parken. Det endte opp til at vi tok en kjapp en opp etter et tre. Drit gøy og pirrende, men livredde for å bli oppdaget.

  Hvor lenge etter at man har begynt på p-piller funker de?

  Dette tror jeg varierer fra merke til merke, men jeg bruker Mercilon 28, som de fleste unge jenter får, og de virker etter første pille.


  Når kan man begyne på p-piller?

  Man kan begynne på p-piller når man har fått mensen.


  Jeg har hørt at man må ha mensen regelmessig i et år før man kan begyne på p-piller? er det sant eller har det ikke noe å si?

  Elisabeth og jeg (Karoline) har diskutert dette, og vi tror ikke man må ha regelmessig mens før man kan begynne. Allikevel er det en fordel, og både Elisabeth og jeg ventet med p-piller til vi hadde regelmessig mens. Uansett får man stort sett regelmessig mens når man går på p-piller.

  Hvor ofte har dere sex?

  Karoline: Det varier veldig, spørs om jeg fester eller ikke. Uansett har jeg en fuckfriend som jeg kan ty til i ukedagene, om jeg ikke orker ut på byen. Men som sagt, det varierer veldig. Noen uker har jeg sex mange ganger, noen uker har jeg sex kanskje bare én gang i uken (noe som kanskje er mye for mange der ute, men ganske lite for meg).

  Elisabeth: For meg varierer dette også. Av og til byr sjansjen seg ofte, mens andre ganger kan det gå lenger tid.
  Som regel går det aldri over en måned mellom hver gang, fordi jeg dør av seksuell frustrasjon.

  Sofie: Hverdag! Neida, men det varierer. Har jo ikke fast bestemte dager jeg skal ha sex. Skjer det så skjer det.  Hvilket prevensjonsmiddel bruker dere og hvorfor?

  Karoline: Jeg går som sagt på p-piller, og merket Mercilon 28. Jeg synes det er veldig greit å gå på p-pille, for det blir virkelig en vane å ta pillen hver dag. Men som jeg skrev i innlegget om prevensjon, vurderer jeg p-stav. Det er mye mindre å huske på. Innlegget om prevensjon kan dere finne her.

  Elisabeth: Bruker også p-piler fordi jeg syns det er en enkel og grei løsning siden jeg også får kontroll over mensen. I tillegg bruker jeg kondomer under ONS fordi jeg vil beskytte meg mot kjønnssykdommer.

  Sofie: Er ikke i et fastforhold så jeg bruker kondomer. Beskytter mot graviditet og kjønnsykdommer. Lønner seg når man skifter partner.


  Er Elisabeth, Sofie og Karoline deres ekte navn?

  Nei, det er kun dekknavn. Grunnen er jo at vi vil beskytte oss selv for eventuelle foreldre og fremtidige sjefer!

  Skal dere svare via videoblogg?

  Haha, nei!

  Hva er det beste som har hendt dere?

  Karoline: Det beste som har skjedd med meg.. Veldig vanskelig spørsmål. Kanskje når jeg fikk min ordentlig første forelskelse i han jeg hadde sex med for første gang. Den første forelskelsen er egentlig litt spesiell
   og er noe man husker lenge.

  Elisabeth: Jeg aner ikke hva jeg skal svare her, men jeg regner med at det beste som har hendt meg ikke er en spesifik situasjon, men hele livet mitt akkurat nå. Har mange gode venner, fast inntekt, ferie og føler meg bra!

  Sofie: Mange ting gode ting som har hendt meg, men jeg er glad for tiden fordi jeg har fantastiske venner
  og familie. Generelt trives her i verden.

  Åssen type gutter tenner dere?

  Karoline: Jeg har skrevet et innlegg om hva som tenner meg, og det er vel de egenskapene som jeg skrev om som  trengs for at jeg skal tenne på han. Men for all del, jeg kan tenne på spinkle, søte gutter og kjekke, mandige. Personligheten er viktig! De gangene jeg ikke har det for travelt med å komme til senga, vel og merke.

  Elisabeth: Har skrevet innlegg relatert til dette her og her

  Sofie: Har ikke skrevet noen innlegg. Men tenner generelt på høye gutter med mørkt hår. Og sier ikke nei takk til  gutter som er litt muskeløse og den berømte sixpacken.
  Har dere noen gang slåss før?

  Karoline: Nei, faktisk ikke! Jeg har nesten alltid vært englebarn, hvis du ser bort i fra sexlivet mitt såklart?

  Elisabeth: Det har jeg ikke, men jeg har nok klappa til en og annen gutt.

  Sofie: Hehe, jada. Hvertfall nesten. Har aldri slått med knytt neve, men slått en person gjentatte ganger,
  men ikke fiendtlig, men jeg var sur på han. Sparka en i leggen engang og, det endte opp med at han dro meg ned i bakken holdt tak rundt halsen min og trua meg.

  Faller dere lett for gutter?

  Karoline: Nei, jeg er dessverre alt for kresen. Men hvis han er riktig for meg, faller jeg for han fort som faen.

  Elisabeth: Henger meg på Karoline!

  Sofie: Vell ja, kan falle lett for gutter. Men har den tendensen å falle for gutter jeg ikke kan få.

  Hvor mange har dere hatt sex med?

  Karoline: Det har jeg rett og slett gått ut av tellingen på!

  Elisabeth: Skal jeg være ærlig har jeg sluttet å telle, men jeg tenker jeg er et sted mellom 30 og 50.

  Sofie: Ja, samme her. Burde hatt en trofè hylle der jeg samler på kondomen jeg har brukt med vær ny partner,
  hadde blitt nok etter hvert. Neida, men har gått ut av tellinga jeg og.
  Hva slags musikk hører dere på?

  Karoline: Mitt standard svar: Det som er bra. Jeg hører virkelig på det som faller meg inn og det som fenger. Jeg hører på alt mulig!

  Elisabeth: blir nok mye pop og mainstream musikk. Ellers litt etter humør.

  Sofie: Har faktisk ganske like musikk smak som Elisabeth og Karoline.


  Hva synes dere om oss? :)

  Dere har en superfin blogg og vi synes dere er veldig søte :- ) Fortsett å blogge!

  Hvis dere kunne anbefalt noe vi kan poste om på hvor egen blogg, hva ville dere annbefalt?

  Det spørs jo hva dere mener med det spørsmålet! Formuler det i kommentarfeltet, jenter, så svarer vi.

  Hvordan får dere penger til å feste så mye som dere gjør? av foreldre eller jobb? Evt. hvor jobber dere?

  Karoline: Jeg jobber innen helsetjenesten! Mer vil jeg ikke avsløre.

  Elisabeth: Jeg jobber på burgersjappe, men skal innrømme at jeg får litt lommepenger av mamma og pappa hvis det trengs.

  Sofie: Jeg jobber på en liten cafè.

  Fester dere hver helg?

  Karoline: Nesten! Jeg jobber jo også en del søndager, noe som fører til at jeg ikke kan dra ut på lørdag. Men ingenting står i veien for at jeg kan dra ut på eventuelt fredager, så det blir festing nesten hver helg.

  Elisabeth: Ja, bortimot og i ferien enda oftere. Har også litt festepauser innimellom og skal innrømme at det er godt.

  Sofie: Nei, det gjør jeg ikke, men ikke langt unna. Drikker meg ikke drita hver helg, men koser meg med vin eller et par øl med gode venner er alltids koselig.

  Hva liker dere å drikke?

  Karoline: Jeg kjøper ofte forskjellige drinker, og prøver nye drinker, men drikker ofte Baccardi i de forskjellige smakene. Det synes jeg er godt! Men når jeg ikke orker sprit går det oftest i øl.

  Elisabeth: Cider, øl, drammer, rusbrus, vin - ja, det meste! 

  Sofie: Cosmopolitan er den beste drinken. Ikke rart Carrie i Sex og Singellivet liker den. Ellers går det i rusbrus, cider, eller hvitvin. Noen ganger øl.

  Blir dere fyllesyke? noen tips mot fyllesyke?

  Karoline: Svært sjeldent! Men når jeg blir det er jeg ekstra flink til å ligge på sofaen hele dagen og spise fastfood og synes synd på meg selv! Mitt tips for fyllesyke! Neida, men jeg aner virkelig ikke hva som funker.

  Elisabeth: Som oftest ikke, men når jeg blir det er det eneste som hjelper en svær kebab, brus og masse søvn.
  Kjærringråd in my ass!

  Sofie: Blir sjelden fyllesjuk, men et tips er drikk vann i mellom alkoholen, og spis godt med mat tidligere på dagen :-)
  Noen fetisjer?

  Noen fetisjer kan dere lese om HER


  Hva er turn-off for dere?

  Karoline: Dette har jeg skrevet et innlegg om HER.

  Elisabeth: Skrev om det her.

  Sofie: Kommer ikke på noe spesielt noe, men at han er hårete og svett hjelper ikke særlig på. Da tenker jeg ikke bare nedentil, men også på brystkassa og ryggen. Heller ikke attraktivt å stinke, slik at man tror partneren ikke har dusjet på over 4 måneder.

   

  Hva gjør dere for å få orgasme?

  Karoline: Jeg bruker ofte hånden samtidig for jeg synes det er ekstra deilig. Men som oftest bare kommer jeg av meg selv, jeg gjør ingenting spesielt for å få orgasme. Men hvis gutten ikke gjør det veldig bra, er det ingenting å veien for å hjelpe til litt selv.

  Elisabeth: Med parteren hjelper jeg som regel til selv ved å massere klitoris. Hvis jeg er alene gjør jeg også det samtidig som jeg penetrerer meg selv. Det som hjelper mest er nok å fokusere på det du driver med, ikke tenke på hva du skal spise til middag.

  Sofie: Hjelper til med å stimulerer klitoris hvis jeg ikke får vaginal orgasme.

  Får dere det ofte?

  Karoline: Jepp, gjør vel egentlig det!

  Elisabeth: Ja, det vil jeg kunne påstå.

  Sofie: Hehe, ja. Ikke hard om å be som oftest.

  Sliter veldig med det selv og vet ikke hva jeg skal gjøre for å komme, har dere noen tips?

  Dette er veldig individuelt og er forskjellig fra person til person. Det er viktig at du vet hva du selv liker, og at du sier ifra til gutten om hvordan du vil ha det. Det gjør det lettere for både deg og han, og ikke minst bedre! Men hvis du ikke har en sexpartner, og du sliter med orgasme, er det greit å utforske å finne ut hva du liker og hva som kjennes deilig ut. Det enkleste på egenhånd, med mindre du bruker vibrator/dildo, er vel å få en klitorisorgasme, altså å massere klitoris. Prøv deg frem!  Hvorfor er gutter mer åpne for å motta oral en å gi?

  Her er det vel kanskje ikke noe fasitsvar, men jeg kan vel tenke meg at for disse dette gjelder så har det sin grunn. Kan ikke huske å ha opplevd dette selv, men du kan jo kanskje spørre gutten det evt gjelder?


  Tips til hvordan man kan få kjæresten til å gi oral og ikke bare motta?

  Vil først og fremst nevne at du aldri må presse partneren din til å gjøre noe han eller hun ikke vil. Du kan jo allikevel, som nevnt over, spørre hvorfor partneren ikke vil? Foreslå at han eller hun kan prøve litt og kan stoppe hvis h*n ikke vil mer.

  Håper dere ble fornøyde med svarene! Og hvis det er noe mer så kan dere bare spørre i kommentarfeltet, så skal vi svare så godt vi kan :- ) 

  - Jentene

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits