• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  5 tips til en bedre blowjob

   

   

   1.    Ikke bare sug, men også slikk

           La tungen leke seg og bytt gjerne på å suge og sleike på guttens penis

   

  2.     Send han dirty blikk!

         Ja, det er lett og kun konsentrere seg om en ting når man gir blowjob, nemlig å suge og utføre blowjoben.
  Men send gutten et par dirty blikk og vis han at du vet han virkelig er til stede og at du ikke har «glemt» han.

   
   

  3.    Lek med ballene

         Det er kanskje ikke så mange om tenker over at ballene hans også skal ha oppmerksomhet, eller hva?
  Det er kanskje ikke alle som liker at jenta leker med ballene, hvis ikke korrigerer nok gutten deg underveis.

   

  4.      Innlevelse

   Herregud, en blowjob blir ikke god når jenta har så lite innlevelse at det oser «kan vi bli ferdig snart» av henne.
  Det øker ikke selvtilliten til gutten heller, han tror kanskje han lukter vondt, smaker vondt eller lignende.

   

  5.    Vær forsiktig med tenner

   Guttens penis er omtrent hans bestevenn, hvert fall ikke langt unna! Så vær dermed forsiktig ved bruk av tenner,
  hans kjæreste bestevenn må ikke bli skadet, og det er ubehagelig for ham.

   

  - Jentene

   

  Mars 2011

  Jente sex

   

  Det er ikke en hemmelighet at kvinner er vakre. De er søte, pene, deilige og morsomme vesener. Jeg er nok ikke den eneste som elsker de herlige skapningene. Jeg personlig er ikke lesbisk, ikke bifil heller. Okei, kanskje 50 % bifil og 50 % heterofil. Er gutter jeg vil ha som kjæreste og partner, men jeg vil nok oppfylle drømmen om å ha sec med ei fantastisk jente. Må nok innrømme at jenter tenner meg. Ser jeg ei naken flott kvinne, får jeg nok kvinnelig ereksjon.   Det er noe eget å bruke kvelden på å se på seksuell samkvem mellom kvinner. Mest for å lære noe, triks og tips, og får å bli kåt.  Jeg fantaserer ofte om å ha sex med ei dame. 
  - Jeg er frempå, beføler henne over musa og tar henne på puppa. Jeg står for mye av initiativet på forplayet. Hånda mi sklir ned i den sexy trusa hennes. Jeg kjenner hun er velfrisert. Jeg sprer kjønnsleppene hennes med to fingre, samtidig som jeg kysser henne ømt og kysser henne på halsen flere ganger. Lange fingeren min finner åpningen og sklir inn. Jeg tar den inn og ut et par ganger, tar ut fingeren og gjør hele musa hennes fuktig, før jeg fører tilbake langfingeren og pekefingeren. Jeg gir henne et par kåte blikk og fortsetter med å kysse henne nedover kroppen. Kysser henne på bringa, magen og ved truskanten. Jeg tar ut fingrene mine og masserer klitoris. Det merkes at det kommer et par stønn og jeg kjenner hun rykker til i beina.   Jeg indikerer til å ta av trusa hennes. Samtidig som jeg kysser henne på puppene. Hun hjelper meg med å ta av den sexy, tett sittende trusa hennes som former seg fabelaktig til den flotte rumpa hennes. Jeg sklir mellom beina og tunga mi berører klitoris. Jeg sleiker henne og sender henne dirty blikk og ser etter om hun liker det - det gjør hun! Etter en liten stund tar hun overgrep og viser meg en del tips og triks. Hun er mye mer erfaren enn meg. Hun viser meg noen frekke moves og kanskje supplerer med noen frekke leketøy hun eier. Hun gir meg en opplevelse for livet og viser hva hun er god for. En opplevelse jeg ikke hverken kommer til å glemme eller angre på!

  Ah, ikke rart jeg drømmer om å ha sex med ei jente!

  - Sofie  

   

  Mars 2011

  Busted under akten

   

  Hei!

   
  Det har seg sånn at jeg har faktisk blitt busted flere ganger, men det var spesielt engang den uinviterte kom inn og se mer enn det han burde. 

  Faktisk så var det flere enn en person.
  For dette skjedde når jeg var på en fest engang. da jeg var bedt til innflyttningsfest hos noen jeg kjente og dit hadde jeg med meg min gode venninne.
  Det tok ikke lang tid før jeg var på god fot med en kar. Uten om at han var x antall meter høyere enn meg.
  Det så ut som Snehvit hadde mistet en av dvergene sine, når jeg stod ved siden av han.  
  Uansett, han viste interesse, jeg viste hvertfall interesse. Jeg ba ham sette seg ned på en stol, slik at jeg kunne sitte på fanget hans og hadde fri entre til å kunne kysse ham.  I mens jeg gikk på do, tok jeg tak i venninna mi og ba henne snakke pent om meg til karen jeg dreiv med.
  Normalt sett hadde det vært mer lønnsomt å ta med seg henne på do, for der var det ikke nøkkel. Men isteden satt hun med karen jeg sendte henne til, og hun snakka nesten mer om seg selv enn meg som hun egentlig skulle. Men elsker henne selvom.  Etter hvert som timene gikk hadde jeg blitt ganske god og brisen, til nippet til full. Jeg dro han med meg inn på et av de soverommene som var der, og siden det var en innflytningsfest hadde ikke alle fått senga si, og han ene måtte sove på en madrass. Samma det tenkte jeg, slengte meg ned på madrassen og dro av den stygge buksa til han karen jeg hadde tatt med meg. Jeg satt på topp og begynte å ri han.Jeg så tydelig at han likte det, og jeg sendte han et par dirty blikk som det så til han synes var mer tennende, samt se puppene mine bevege seg løst etter rytmen jeg hadde på kroppen når jeg ridde han. Uten for hørte jeg prat, fottrinn og bråk. Noe jeg ikke brydde meg om i det hele tatt, ettersom vi tross alt var på en fest, og det står alltid noen i gangen å prater om fast og løst. Helt til jeg hørte noen ta i døra.
  Her sitter jeg, naken og puppa mine er fri som alle kan se samtidig som jeg puler en av kameraten dems. 

   

  Der vettu! Akkurat der, midt under akten står eieren av madrassen/senga og blir oppriktig frustrert over at noen puler der han skulle sove. 
  Ikke nok med det, kommer enda en og ser hele puppestellet mitt, og rett etterpå kommer han ene av de som bor der sammen med bestevenninna mi. 
  Fire stykker så hele puppestellet mitt. Greit, er ikke spesielt  sjenert, men synes det er ganske kleint når alle står og ser på puppa mine samtidig som jeg har en pikk mellom beina. 
  Jeg ble såpass pinlig berørt at jeg gjemte  ansiktet mitt ned i den bare overkroppen til han jeg pulte, og hørte han be de andre gå. 
  De gikk, noe jeg ikke ble spesielt lei meg over. Merket at etter de kom ble stemningen hakket lavere, men valgte å ikke bry meg om det og peisa på til vi begge kom. 
  Etter vi var ferdig med akten, kom "eieren" av rommet, og lurte på hvorfor madrassen var så blaut. Jeg synes ikke den var våt, men

  jeg ble anklaget for å ha squirte. Det har jeg bltt mobbet med i over et år nå, siden det er omtrent et år siden hendelsen. 
  Eieren av rommet, håper på at jeg skal bli kjent, så han kan selge lakenet jeg squirta på - på ebay eller noe lignende. 
  En spesiell hendelse, men angrer ikke. Det var utrolig morsomt og impulsivt.

  (Jeg squirta ikke på lakenet)

   

  - Sofie
   

  Mars 2011

  nysgjerrige?

  Siden vi mest sannsynlig kommer til å begynne så smått igjen, kan det jo være greit å ta en liten oppfriskning? Hva med en spørsmålsrunde? Vi er i hvert fall dritladd, så jeg synes at ALLE skal stille spørsmål! Hvis dere vil ha svar fra én av oss, skriv navnet vårt foran. Så hva lurer dere på?

  Tumblr_m3eizvd7cz1r6it1ho1_500_large

  Sofie og Karoline

  Mars 2011

  Miss it

  Kjenner egentlig at jeg savner å blogge for dere. Inspirasjonen har vært på bunn, døgnet har vært alt for kort og blogg.no har vært en side jeg har styrt unna. Men jeg savner det, og kjenner at jeg har litt lyst til å begynne ordentlig igjen. Vet også at Sofie har lyst, og det var faktisk hun som luftet tanken for meg før i dag. 

  Så da satser jeg på å dukke innom her et par ganger iblant, i hvert fall nå i starten. Må nesten se an hvor mye tid og lyst jeg har, vi går nemlig inn i en fantastisk tid med utrolig mye å gjøre, så vi får se :- ) 

  Såååå.. har dere noen saftige historie å fortelle meg? 

  427970_326332187435643_114982095237321_801582_601960208_n_large

  Karoline

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits