• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  Fresh og fin

  Hei!

  Jeg mener at det er viktig å føle seg (så bra det er mulig å bli) fin i senga. Jeg mener ikke at sminken skal være klint utover hele trynet og man skal spraytane seg som en galning før typen går inn døra, men at det ikke skader å gjøre et par ting for å føle seg litt bedre. Her er noen basic tips om hva du kan gjøre for å føle deg bittelitt bedre i senga. 

  Jeg pleier alltid, alltid, ALLTID å barbere meg. Jeg barberer legger, lår, underliv og under armene. Dette får meg til å føle meg veldig fresh. I dusjen har jeg en slags skrubbeklut fra The Body Shop som jeg bruker sammen med litt krem og skrubber beina mine ganske lenge. Da får man mye bedre sirkulasjon i beina og de vil bli mindre tørre, prikkete og skjoldete. Og ikke minst blir de silkemyke! Når du går ut av dusjen da, tørker du beina lett og smører dem inn med en god krem. 

  Tumblr_llv4y0xgxj1qctuggo1_500_large

  En annen ting er jo intimbarbering. Der pleier jeg å ta alt, jeg synes det er mye bedre uten alt håret. Når jeg barberer underlivet bruker jeg Asan Intimbarbering, en flaske med rosa "krem" i. Den synes jeg er god. Jeg pleier å være forsiktig med barberingen slik at jeg får minst mulig røde prikker.

  En annen ting dere kan gjøre er jo å skrubbe resten av kroppen også! Det er utrolig bra for huden, deilig og man blir kjempemyk av det. 

  Jeg pleier også å ta på neglelakk på tær og fingre. Jeg elsker rød, den er veldig sensuell. Jeg pleier å legge to lag pluss gjennomsiktig neglelakk. Det holder rimelig lenge og det blir en enda finere farge!

  Tumblr_llxhgsvnmh1qh7a1to1_500_large

  Noe jeg også gjør (alt for) ofte er å kjøpe nytt undertøy. Jeg blir fort lei undertøyet og pleier ofte å kjøpe fine sett med BH og stringtruse. Jeg pleier å bytte litt i farger og varianter, og det får meg til å føle meg fin når jeg stiller opp i splitter nytt undertøy. 

  Og jenter, jeg kan ikke garantere dere at dere kaprer drømmegutten ved å gjøre dette, men det hever selvtilliten deres et par hakk, og kan gjøre dere mindre nervøse i senga. Jeg vet at jeg ofte gjør det her, og det føles godt når jeg vet at jeg ser litt bedre ut enn vanlig. 

  Forresten, ikke glem konkurransen vår HER. Det er igjen 20 stykker som må like før det blir noe trekking, så jeg håper dere får fart på dere og liker! Jeg vet med meg selv at jeg var redd for å like sexsider på facebook før, men jeg fant ut at ingen andre kan se at jeg har likt siden, kun de som styrer den. Og dere er såklart anonyme, vi bruker ikke det i mot dere! :- )

  - Karoline

  Mars 2011

  Penis i erigrert tilstand

     Ja, dere. Det var en gang når Elisabeth hadde fest. Hun hadde bedt mange kjente, og noen ukjente for min del.
  Det var en gutt der jeg kjente til, hadde snakka litt med og var venn med han på facebook.
  Vi satt ute på hverandaen, drakk og lo. Jeg hadde fått i meg et par ølflasker og noe annet skvip jeg ikke registrerte hva var. Etter et par drikke leiker, og nøtt eller sannhet der jeg ble oppfordret til å kysse og kline med nesten alle der, havnet jeg til slutt på fanget til han jeg hadde snakket med på facebook. Vi satt der en god stund, han holdt rundt meg og strøyk meg på kinnet. Jeg snudde meg for å kysse han, men han var raskere og fikk kysse meg først.
  

  Jeg gikk inn for å gå på do. Da jeg var ferdig det, så jeg han stod på kjøkkenet for å leite etter noe, jeg husker ikke hva. Han ga opp og kom mot meg, tok tak i hendene mine og kysset meg. Ømt og forsiktig. Vi begynte å kline. Til slutt RÅKLINE! Vi gikk opp på et av soverommene som var der. Han dyttet hode mitt ned mot skrittet hans og kneppet opp buksa og ville jeg skulle suge han.  Han var så innmari tent at penisen hans var hard før jeg viste ordet av det.  Jeg trengte ikke gjøre noe for at han fikk stå.

  Tenkte ikke så mye over det, men jeg begynte hvertfall å suge han. Sugde han lenge, og tydelig at han likte det. Jeg så det på han at det var like før han kom. Jeg gjorde noen triks og sugde han mer.
  Da kom han, og jeg fikk all spermen i munnen. Har smakt sperm før, men fortsatt er det litt ekkelt, men svelget det med engang. Men det var tydelig at han likte det, ble fornøyd jeg. En erfaring klokere :-)  

  Ikke glem facebook konkurransen våres, der den 30. personen som liker siden vinner en header.
  Men dere som liker siden, det blir flere konkurranser :-)
  Lik facebook siden vår her.

  Følg oss og på twitter da folkens.

   

  - Sofie

   

   

  Mars 2011

  KONKURRANSE!

  Hei! 

  Det var tydelig at mange av dere hadde lyst på en konkurranse! Vi har derfor bestemt at de 30 første som liker facebooksiden vår er med i trekningen om en header! De som allerede liker er såklart med i trekningen. 

  HER ER FACEBOOKSIDEN! 

  Tumblr_llswfb2lyt1qjvzi3o1_500_large

  - Jentene


  Mars 2011

  Mitt lille kino eventyr

  En gang for ikke så lenge siden fikk jeg med meg en venn av meg på kino.
   Vi hadde møttes på fest, hadde rota litt med han der, men møtt på han noen ganger i etter tid
  og snakka litt med han på facebook.  Men dagen var kommet til da vi skulle på kino.   

  Vi gikk inn inngangen til kinoen og ned trappa for så gå inn på kiosken og kjøpe billetter og noe godteri.
  Siden det var jeg så inviterte han, spanderte jeg kino billetten. Vi stod og ventet på at dørene åpnet, vi snakket og lo.
  Det var tydelig at han viste litt interesse for meg. Han strøyk meg på ryggen, og førte hånda nedover mot rumpa.
  Jeg likte det. Dørene åpnet, vi gikk inn å satte oss. Jeg husker han fortalte noe jeg synes var innmari morsomt, og han likte å få meg til å le.

   

  Under filmen begynte han å tafse litt på meg. Strøyk meg på låret, og strøyk meg i nakken. 
  Førte huet mot meg, og begynte å kysse meg på halsen. Doomed, der var jeg tent med engang.
  Jeg tafset veldig lenge ved skrittet hans og strøyk han på lårene. Teaset han med å ta hånda ned i buksa.
  Herregud, jeg var tent. Så innmari. Det var han jeg var med også.   Endelig var filmen over. Vi stormet ut av salen og leita etter dassen. Jeg havne oppetter veggen på en av doene der, og vi var i gang med en kjapp en. Vi var begge ekstremt kåte, så var drit digg med en kjapp en, og ekstra pirrende når det er på et offentligsted der det kunne komme noen inn for å gå på do i båsen ved siden av.

  Elsker når noe sånt skjer, litt annerledes, pirrende og moro!

   

  - Sofie 

  Mars 2011

  HOT n' NOT - sengeprat

  For et par dager siden skrev jeg et innlegg med sextips(les det her). Disse er jo rimelig generelle og derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liste over hva jeg liker i senga ? og hva jeg ikke liker. For meg er det mannlige partnere som gjelder og derfor vil jo listene dreie seg hovedsaklig om det.

  230266_1894223027980_1013679839_32108555_5790592_n_large

  HOT

  Selvtillit

  Det er dessverre ikke en selvfølge for alle gutter, men det er virkelig sexy med en selvsikker gutt! Så klart - for mye av det gode er for mye av det gode!

  Utholdenhet

  For å si det sånn; hvis han jukker i 30 sekunder og holder på å dø av kols og dårlig kondis er det ikke særlig opptur eller hva?

  Kunnskap

  Det er jo ikke noe annet enn en fordel dersom han vet nøyaktig hva han driver med og får deg til å komme gang på gang på gang! Kunnskap er makt, også i senga.

  Muskler

  Det er ikke det som er det viktigste for meg, men det er jo en bonus?

   

  NOT

  Egoisme

  Tenk deg: han er klar, du er ikke, men han kunne ikke brydd seg mindre og jokker til han kommer selv før han sovner. Trenger jeg si noe mer?

  Usikkerhet

  Det gjelder kanskje spesielt på one nights stands. Jeg syns det er total turnoff hvis han ikke er i stand til å bestemme noe eller fortelle hva han mener. Nei, jeg vet ikke. Bestem du! Nei, fyfy!

  Rutinemennesker

  Særlig med tanke på regelmessige sexpartnere. Det er dritkjedelig å bare kjøre på med samme greie hver gang. Greit nok, det funker kanksje, men det blir ufattelig kjedelig i lengden! Et ekstra minus er det hvis han ikke er åpen for forandring selv når du foreslår det.

   

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Har vært singel lenge nok!

   

  Ja, dere. Nå føler jeg at jeg har vært singel lenge nok, jeg husker ikke engang mitt siste forhold tok slutt.
  Men savner å ha en som er der for meg, en som oppmuntrer meg med søte meldinger,
  eller ringer til meg for å fortelle om noe. En man kan lage middag hjemme med, eller dra ut å spise,
  kanskje dra på kino eller noe annet hyggelig sammen med den man elsker.

      

  Ja, jeg virkelig savner en å kose med. En å sitte i armkroken til, en som holder rundt meg og 
  gir meg klemmer når jeg har behov for det. Kjærlighet er noe mest fantastiske som finnes i verden, men også noe mest bedritne som finnes og.

  Er det flere enn meg som savner å ha noen å kose med?

  - Sofie 

  Mars 2011

  Publiseringer

  Hei!

  Vi jentene jobber hardt for tiden med en del spennende. Vi har jo, som sagt tusen ganger, vår egen mail. Den kan dere sende inn spørsmål, historier osv. på. deepwhole@hotmail.com.

  Som sagt har vi jo også vår egen twitterbruker, som heter DeepWhole. Der vil vi prøve å legge ut når vi har nye innlegg, forandringer og ellers annet tull vi finner på. Follow oss her

  Nå har vi attpåtil skaffet oss en facebookside. Det er nok der det vil komme mest oppdateringer om bloggen, så jeg foreslår at dere liker oss der! Jeg tenkte kanskje at vi kan kjøre en konkurranse for de som liker oss nå i starten, men det er bare hvis dere har lyst? Premien vil vel bli et gjesteinnlegg fra vinneren på vår blogg eller en header eller noe sånn. Legg igjen en kommentar om dere er ladd for en konkurranse! Til facebooksiden igjen. Til høyre litt lenger ned på bloggen ligger den en facebooklink som går rett til siden vår. Lik oss! 

  Dere kan også følge oss på bloglovin her

  - Jentene

  Mars 2011

  Si ifra!

  Hei alle sammen!

  En ting som er viktig i senga er helt klart å la partneren vite hva du liker. Ikke la han styre som han vil, og det blir bedre for deg og han om du bare forteller hva du liker. Husker jeg ikke gjorde dette en gang, og det var kanskje ikke så lurt. 

  Dette var altså med en flamme som jeg hadde holdt på med et par uker, og vi bestemte oss for å møtes for første gang. Han skulle hente meg hjemme med bilen sin, og vi skulle dra på en kiosk og kjøpe is og bli bedre kjent. Han stoppet utenfor huset og tutet, og jeg rev med meg veska og gikk ut i bilen. Han var så kjekk! Jeg satte meg inn og sa: "Hei!". Han smilte, og svarte et kort "Heisann". Vi kjørte og det ble absolutt ikke pinlig stillhet. VI skravlet i vei, og plutselig var vi på parkeringsplassen ved kiosken. Han stoppet og kikket på meg.

  Da lente han seg mot meg og kysset mot meg. Det var litt klisjé, men jeg likte det. Han begynte å kysse meg på halsen og vi klinte skikkelig. Etter noen minutter bevegde han seg i baksetet, og jeg fulgte etter. Jeg satt oppå han mens vi klinte, og plutselig hadde han hånda oppunder kjolen. Han prøvde å fingre meg hardt, men han traff alltid et par steder som gjorde rett og slett vondt. Jeg latet selvfølgelig som om jeg synes det var godt, for jeg turte ikke si ifra. Etter flere minutter med vond fingring, måtte jeg rett og slett bare fake en orgasme for å bli ferdig. Noe jeg skulle ønske jeg hadde gjort mye før...

  3697044236_5503e4b85a_large

  Jeg råder dere alle til å si ifra. For det er IKKE godt å bli fingret feil, noe som førte til at jeg var øm i underlivet i seriøst flere dager... Så si ifra om hva dere liker, og eventuelt hva dere ikke liker. Det blir bedre for begge to! 

  - Karoline

  Mars 2011

  Er han kjæreste matriale selvom vennene mine er imot?

  Hei.

  Nå skal jeg fortelle dere en ganske privat historie. 
  Det er en fyr jeg synes er ganske søt, men alle vennene mine synes han er sær, mest fordi de har blitt fortalt av andre som kjenner han at han er en spesiel person. Jeg selv synes han er gossin, og han er innmari grei mot meg,
  så står dilemma om jeg skal drive med han eller om jeg skal la være fordi vennene mine ikke synes så mye om han?

      

  De gangen jeg møter på han snakker jeg lett med han, smiler og ler. 
  Jeg møtte han på fest, og vi begynte å kline.
  Han må vel da synes noe er pent eller søtt med meg, ellers ville han vel ikke klint med meg,
  hvis han ikke hadde ølbriller på?   

  Uansett, han er jo ikke slem i det hele tatt. Bare snill og god, eneste litt spesiell, 
  men vennene mine kanskje synes ikke noe om han fordi han er FOR spesiel, og prøver seg på ALLE på fest.

  Så jeg står i et dilemma, skal jeg velge kjærligheten eller vente på neste og kose meg med vennene mine?

   

  - Sofie 

  Mars 2011

  SEXTIPS

  Det er ikke en selvfølge at så snart første gang er unnagjort, er du en gud i senga. Det skal mye prøving og feiling til, men det kan hjelpe med noen tips på veien. Alle har noe å lære - inkludert meg selv!

  Her er i allefall noen tips som har vært mye til hjelp for min del:

  - Ikke ta deg selv så høytidelig. Sex skal være gøy - ikke majestetisk. Det er begrenset hvor majestetisk det får blitt med to nakne personer som hopper til køys.

  Jeg vet at dette er et standardtips, men det er faktisk ganske viktig:

  - Ikke ligg stille. Det er antageligvis ikke særlig morsomt for den andre parten dersom du ligger med steinansikt og ikke tør røre en muskel.

  X_02ff7777_large

  - Fortell hvordan du liker det, for din egen del. Vri det gjerne om til litt dirty-talk, det er det ingenting i veien for.

  - Lytt til partneren din. Forhåpentligvis vil h*n si ifra hvis du gjør noe "feil", så ta til deg rådet.

  - Hjelp til. Ikke la h*n være ansvarlig for at du skal komme, hvis det er det som er målet. Det er lov å ta på seg selv også!

  - Ikke glem vorspillet! Det gjelder kanskje særlig gutta..?

  - Bruk hendene på hele kroppen, særlig i vorspillet.

  - Vær kreativ. Det kan fort bli dritkjedelig om du kjører på med samme regla hver gang

  Og helt til slutt:

  - Vaske deg. Ikke særlig opphissende å finne ost av alle slag i trusa til partneren?

   

   

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Sexmyter

  Hei!

  Satt og googlet litt etter inspo, og fant en artikkel om sexmyter! Utrolig morsomt å lese, og jeg tenkte jeg kunne gjenta noen av dem her. 

  Menn vil ha mer sex enn kvinner
  Dette trodde jeg seriøst var sant. Det er på en måte noe ved gutta som gjør at de virker superkåte hele tida, men jeg tror nok vi jenter er det også - vi er bare bittelitt flinkere til å legge skjul på det. Det er mange faktorer som spiller inn på sexlysten, spesielt for kvinner. En av dem er jo at vi jenter stresser en del og gjør mye arbeid hjemme, noe som fører til at vi blir slitne og kanskje ikke orker sex hele tiden. En annen er at sexlysten vår blir styrt litt av horomoner. Hormonene gjør at vi får økende sexlyst i noen perioder - dermed virker det ikke alltid som om vi vil ha sex. 

  Tumblr_lli0zymvyt1qbk13ao1_400_large

  Mørke menn har større utstyr
  Dette har jeg alltid trodd. Og det er faktisk bevist! Jeg tror jeg regnet litt med det, siden jeg ser på mørke menn som barske, deilige og med stor pikk. Hahaha. I følge en undersøkelse, er det afroamerikanske menn som har størst utstyr, hvite menn kom som nummer to i rekken og asiatiske menn hadde minst utstyr. Interresant! 

  Jenter liker ikke porno
  Denne er absolutt ikke sann! Jeg mener, jenter. Tenk etter godt nå. Hvor mange av dere har ikke sett på porno én eneste gang? Selv om vi ikke liker å innrømme det, så er det mange jenter som liker porno. Det er også en myte at jenter ikke liker kinky sex, men dette er også bare bullshit. Ikke alle blir tent av mannen som ligger på senga i bar overkropp, omgitt av roseblader og tente lys!

  Tumblr_lcvwnfiwll1qdz90mo1_500_large

  Folk flest kan få orgasme kun ved hjelp av penetrering
  Denne er heller ikke sann! Faktisk så er det bare rundt 30% av alle jenter som får orgasme ved hjelp av penetrering. De fleste trenger litt ekstra berøring på klitoris for å komme.

  Morsomme myter! Også tenke jeg kanskje at vi jentene kunne lage et innlegg om porno? Er det interresant for dere? Forresten, follow us on Twitter!

  - Karoline 

  Mars 2011

  Follow us on Twitter

  Hei

   

  Ja, alle sammen. Da har vi rotet oss inn på twitter, søk på deepwhole og følg oss på twitter da vel, 
  der skriver vi våre tanker, og hva vi driver med,  kanskje vi tre, litt over kåte jentene overrasker? 
  Skal ikke se bort i fra det :-)

  Link til twitteren: http://twitter.com/#!/DeepWhole 

   

   

  

   Så følg oss på twitter da vell, søk på deepwhole :-)

   

  - Jentene

  Mars 2011

  Kjærestesex!

  På bloggen vår gir vi kanskje uttrykk for at det eneste vi gjør er å knulle rundt med fremmede menn. Det er altså ikke tilfelle og jeg for min del, elsker romantisk kjærestesex! 

  Det var siste time på en fredag og jeg var for første gang på lenge skikkelig sliten. Humøret var på bunn, det samme var energien. Jeg hadde bare lyst til å dra hjem å sove bort hele dagen!

  Til slutt tar skoledagen slutt, jeg sovner på bussen hjem og glemmer å gå av på min holdeplass. Konsekvensen blir at jeg får meg en tjue minutters gåtur hjem. Drittdag!

  Hjemme har innkjørselen blir spruta ned av snøplogen og de hullete tøyskoene mine blir klissvåte. Jeg river irritert opp døra og slenger den igjen minst like irritert. Kjæresten min står i gangen og lurer på hva som er galt, mens jeg bjeffer tilbake og spør hva i helvette som IKKE er galt i dag. Han omfavner meg forsiktig og kysser meg på kinnet, stryker hendene over håret mitt og henger jakka mi på knaggen.

  Han tar tak i hånda mi og følger meg innover i leiligheten. Først nå går det opp for meg at det er bekmørkt i hele kåken, men når jeg spør hvorfor får jeg ikke noe svar. Han bare forsetter å fomle i mørket og til slutt åpner han ei dør og en liten lysstripe slipper ut i mørket.

  Han stopper meg, slipper hånda mi og stiller seg istedenfor bak meg og legger begge hendene sine over øynene mine. Sakte begynner han å bevege seg fremover og ber meg stole på han. Jeg er fortsatt småirritert og gidder ikke engang svare. Etter at jeg har gått rundt fem små skritt stopper han og tar vekk hendene sine. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine! I hele rommet hadde han tent små stearinlys, senga var pent opprett ? en rose lå dyna, og på nattbordet hadde han satt frem hvitvin og to glass. Jeg tror jeg må ha sett ut som en unge i en godteributikk og overrøste han med kyss og klemmer.

  183957_202394943104620_163435477000567_808821_6937253_n_large

  Vi åpnet både flaska med vin og buksesmekker, men til slutt dreit vi rett og slett i hele vinen. Han kilte meg sakte på magen og kysset meg på brystet ? så begynte han å bevege seg nedover. Han kysset meg videre ned på magen og ned mot bukselinningen. Buksa dro han sakte av og begynte å tease meg med å kile meg i lysken. Jeg fikk frysninger i absolutt hele kroppen!

  Etter det som føltes som en evighet tok han endelig av meg trusa og kysset og strøyk meg i skrittet. Pulsen min økte og jeg presset ut et ukontrollert stønn. Han brukte det som klarsignal og presset en finger i meg mens han befølte klitten min. Så tok han i bruk munnen. Jeg klemte puta mi mot ansiktet og pustet tungt inn i stoffet, mens hver eneste muskel i kroppen spendte seg. Bare sekunder senere skrek jeg inn i puta av nytelse. Han ga seg ikke før orgasmen var over ? noe som førte til at den varte helt sykt lenge! Han smilte fornøyd og tok seg en slurk av den lunkne vinen på nattbordet mens jeg kysset han på halsen. Jeg tenkte at nå var det min tur, men han stoppet meg og sa at vi kunne ta det senere. Jeg tok meg en slurk av vinen og sovnet i armkroken hans.

  Tumblr_llb60u2zel1qccuejo1_500_large

  Flere timer senere våknet jeg uthvilt. Først nå gikk det opp for meg at vi hadde jubileum! Herregud, vi hadde vært sammen i ett åt ? og jeg hadde glemt det. Jeg følte meg som dritt, så jeg klemte han hardt og lenge mens jeg hulket frem unnskyld tusen ganger. Han våknet og hvisket med hes morgenstemme at det gjorde ingen ting ? for jeg hadde jo kommet på det til slutt.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Blowjob

  Jeg kan tenke meg at det er mange der ute som er redde for å suge noen for første gang. Man har ingen aning om smak, form, hvordan man gjør det eller om det i det hele tatt er godt for han. Og tro meg, hjertet mitt banket rimelig fort når jeg kysset ham nedover magen og når jeg kom til pikken. Dere skulle bare visst!

  Tumblr_ljigsow0k51qdsxb2o1_500_large

  Det hadde seg nemlig sånn at han var hos meg for første gang. Vi hadde liggi på senga i tre timer. Kyssa, kost oss og rota litt utenpå klærne. Han hadde tatt av seg skjorta, og lå og var stolt over den fine, solbrune sixpacken som tente meg skikkelig. Uansett, jeg skriver meg bort her?

  Når jeg skulle til å suge han, var han enda ikke helt stiv. Det tok litt tid før jeg klarte å kontrollere den og suge ordentlig, men det kom helt av seg selv egentlig. Han likte det (tydeligvis, med tanke på at han kom en liten stund senere), jeg likte det og vi var begge fornøyde. Jeg var spesielt fornøyd siden jeg endelig hadde sugd noen for første gang.

  Ville bare betrygge dere usikre jenter som er livredde for å suge noen: det er ikke så farlig som dere tror! Jeg var kjempenervøs for å både runke han og suge han, men det gikk helt fint.

  Allikevel, når jeg satt i senga etter at han hadde dratt, tenkte jeg rett og slett: ?Hva i helvete gjorde jeg?! Sykt!? Jeg var dritfornøyd!

  - Karoline

  Mars 2011

  Boner, please!

  Okei, må bare dele denne historien med dere! Møtte en keg på byen og hadde en heller uheldig - nei, morsom one night stand. I hvertfall nå som jeg tenker tilbake på det. Regner med jeg ikke er den eneste som har vært i en lignende situasjon, so stress down girls - det er rimelig normalt.

  Bakgrunnen for at jeg skulle være så uheldig å forvirre meg ned på et litt shabby utested alene en fredag, var ei stk våryr mus og ei flaske hvitvin. I grunn så liker jeg å vorse med meg selv. Litt ensomt, men dog, jeg får selvskap av min beste venn - meg selv!

  Tumblr_lk9tfm07eq1qh91jxo1_500_large

  Neida, fra spøk til pub. På høye hæler og med den korteste kjolen jeg kunne finne, men allikevel lang nok til at jeg ikke ble kjørt tilbake til Skippergata. Fordi kontoen min til stadighet fortsatte å spise kontantene mine, sørget jeg for å glemme lommeboka hjemme. Et par minutters flørting med den rimelig kjekke dørvakta og jeg var inne.

  Til tross for en sen fredagskveld var det forbanna lite folk ute på byen! Jeg tenkte med meg selv at det sikkert kommer flere etterhvert - og jammen hadde jeg rett også! Sakte men sikkert vokste folkemengden og jeg plukket ut en kjekk kar borte i en sofakrok. Jeg drakk opp resten av drinken min og skulle akkurat til å snu meg og gå da noen tok meg på skulderen. "Likte du det du så?" Kjekkasen fra sofaen hadde tatt med seg glasset sitt og kommet bort til meg. "Joda, såpass mye at jeg hadde tenkt meg bort for en nærmere titt". Han smilte lurt og sa at han trodde jeg var en av de som pleide å se med fingrene. Good guess, honey! Vi sto en liten stund og snakket masse unødvendig vås, men det lyste av øynene hans hva han var ute etter og jeg ville ikke pine stakkaren heller.

  Vi tuslet den korte veien til et eller annet hus han hadde nøkkel til. Jeg fikk med meg såpass at det ikke var hans hus, men han forsikret meg om at han hadde lov til å være der, altså! Greit for meg. Både jeg og han kastet fra oss skoene og jakkene i gangen før vi gikk inn første dør til høyre. Først nå merket jeg hvor dritings denne karen faktisk var og jeg var helt sikker på at dette kom ikke til å gå! Jeg håpet likevel på det beste og ga fyren en sjanse. Vi begynte å kline og han tafset som en gal. Jeg kjørte på med en god del tafsing selv og begynte å kle av han. Han var ikke vanskelig å be, bare et øyeblikk senere strevet han desperat med glidelåsen på kjolen uten hell - det endte med at jeg pent ble nødt til å ta den av selv. Jeg dro likegreit av meg strømpebuksa og undertøyet mitt i samme slengen og ble stående kliss naken på gulvet foran han.

  Tumblr_ll61jc4usn1qgquvwo1_r1_500_large

  Altså, det er ikke det at jeg regner med at gutten blir stiv så fort jeg kaster fillene, men vi hadde klina og klådd i sikkert tjuefem minutter så det burde kanskje ha skjedd noe der nede? Han forklarte seg med at det kanskje hadde blitt litt vel mye alkohol i kveld og han han ikke trodde han kom til å den opp i det hele tatt. Ikke faen om jeg ga opp denne her så lett. Jeg dyttet han ned på en stol og danset en kort og klumsete lapdance før jeg prøvde å runke han - også uten hell. Jeg fortsatte med kliningen og var på grensen til overivring med begge hendene. Til slutt satte jeg meg ned på kne og prøvde å gi han en blowjob. Nei, herregud - omtrent nå bestemte jeg meg for å gi opp.

  Jeg unnskyldte meg og sa at dette gikk bare ikke. Han unnskyldte seg omtrent like mye som meg, om ikke mer, og foreslo at vi godt kunne møtes en annen gang og prøve igjen. No chance! 

  - Eliabeth

  Mars 2011

  Gratulerer, Norge!

  Is, pølser, russ og bunad er vel mildt sagt stikkord for Norges nasjonaldag. Håper alle nyter dagen - uansett hva den måtte bringe.

  327044-7-1304276514601_large

  Bruk dagen, vær norsk og spis brunost!

  Mars 2011

  En skikkelig moralpreken, faktisk

  Det er ikke til å stikke under en stol at dagens samfunn er kroppsfiksert som bare faen. Det skal opereres, fikses og slankes i hytt og gevær. Reklamene dreier seg hovedsakelig om slankeprodukter, idealkroppen og hold-in strømpebukser.

  Sex handler om selvtillitt. Sex blir mye morsommere dersom man kan tørre å drite seg ut og le av seg selv. Steng øynene for pupper og rumpe som disser, for skjønnhet kommer innenfra! Uten selvtillit og utstråling ville selv Triana Iglesias vært på nivå med Hufsa.

  Tumblr_lkbsyky3191qezny3o1_400_large

  Men det har seg jo slik at man ikke bare kan bestemme om man har god selvtillit eller ikke. Fordelen er at selvtilliten kan bygges opp.

  • Begynn å trene: selv om resultater tar tid, hjelper det utrolig på selvfølelsen
  • Smil: godt humør hjelper alltid til å føle seg bedre
  • Se deg i speilet og finn ting du liker ved deg selv ? det må være NOE
  • Vær med gode venner du føler deg vel i selskap med. Det får hvertfall meg til å føle meg bra
  • Senk skuldrene: slapp av ? ikke anstreng deg med å være noen du ikke er

  Fikk også tvunget en kompis til å fortelle litt om dette med selvtillitt og jenter i senga. Han holdt tale i evigheter, så vi fikk samlet sammen det viktigste i et utdrag:

  Er det noe jeg syns er utrolig synd, er det jenter som skammer seg over kroppen sin! Kroppen er pen ? ikke gjem den.  Et antall jenter jeg har tatt med hjem fra byen skynder seg under dyna og smyger av seg klærne. Under økten lager hun ikke en eneste lyd og har konstant steinansikt. Jenta kan være kjempepen og ha en vakker kropp som han absolutt ikke burde ha komplekser for, så jeg skjønner ikke hvorfor hun allikevel har det!

  Mitt råd til gutter som opplever at den utkårede oppfører seg slik er å gi henne komplimenter og ikke tvinge henne til noe hun ikke vil. Hun blir nok varm i trøya etter hvert hun også, og slapper mer av.

  Mars 2011

  Leserhistorie: One night stand

  Takk til ei venninne av oss som ville dele denne historien med oss. Flere historier kan sendes til deepwhole@hotmail.com!

  Har fulgt bloggen deres en stund og må bare si at jeg digger dere, men kan dere ikke blogge litt oftere? Vil gjerne dele min første one nights stand med dere og leserne deres, så here it goes.

  Jeg hadde akkurat fylt 17 og var godt vandt med både alkohol og sex. Jeg hadde derimot aldri hatt en one night stand og alle mine sexhappeninger hadde skjedd med kjærestene mine. Men på dette tidspunktet hadde jeg altså blitt singel og syntes egentlig ikke at det hastet noe særlig med en kjæreste i nærmeste framtid. For en gang skyld var det godt å kunne slippe å huske på ting som å pleie kjærligheten, kjæresteplaner og å være konstant blid og helst uten mensen.

  Tumblr_ll7e6enpaq1qf75j7o1_500_large

  Singellivet for den trofaste har derimot ett problem; seksuell frustrasjon. Jeg begynte å føle meg som en fisk i ørkenen! For å lette på trykket dro jeg ut på fest og tenkte at det måtte jo være et steg i riktig retning.

  Jeg tok en, to, tre, fire, fem cidere, et par drammer og en øl. På toppen av det hele fikk jeg smake litt her og litt der. Jeg husker at jeg tenkte med meg selv at en one night stand skal foregå i fylla ? ikke brisen. Jeg tok den helt ut og ble rimelig møkkings for å si det på godt norsk. Jeg fikk på meg ølbriller med styrke på begge glassene og ringte helt uten videre til en kompis jeg ikke hadde snakket med på en stund. Hva jeg sa og hva han svarte har jeg ikke sjans til å huske, men det hele endte med at han hentet meg på festen like etter midnatt fordi han skulle ha nachspiel hos seg.

  Til min store forbauselse var det ingen andre enn oss to i leiligheten ? naive meg hadde ikke skjønt at han mente nachspiel, ikke nachspiel. Helt OK for meg, det var jo det jeg ville. Han nærmest dyttet meg opp trappa og inn på rommet hans. Jeg tror jeg er rimelig slitsom i fylla for jeg har frisk i minne at jeg romsterte rundt på rommet hans ? på under et minutt hadde jeg rukket å kaste rundt et titalls DVD?er, dra ut halve klesskapet og, til hans store glede, fått av meg klærne. Han dro av seg sine egne klær og kastet både meg og seg selv ned på senga. Han strøk over hele meg og kysset meg å på halsen. Jeg hvisket til han at han skulle ?knulle meg hardt?, noe jeg aldri kunne funnet på å si i edru tilstand på den tiden. Uansett, han gjorde i alle fall som jeg ba om og jeg var fornøyd. Skal jeg være ærlig husker jeg ikke særlig mer fra den natten, noe som betyr at jeg heller ikke kan angre. Jeg vil at sex kan være gøy ? ikke bare kjærlighet.

  Anonym


  Mars 2011

  kanskje sommer - eller kanskje ikke?

  Har hatt knallvarme dager i det siste og jeg for min del har benyttet muligheten til å prøve å få litt farge på min vinterbleike kropp. Vel. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har gjort mer vellykkede ting i mott liv.

  Tumblr_lglolagofa1qdjwtxo1_500_large

  Resultatet av lette klær og frisk luft er solbrenthet og en begynnende forkjølelse. Fantastisk, spesielt nå som nasjonaldagen er like rundt hjørnet og alkoholen sammen med den. Ser uansett fram til å trosse vond hals og fuktige øyne - for det er utrolig hvilke underverker alkohol kan gjøre, hvertfall for en kveld.

  Og ja - det har ikke vært spesielt mye blogging i det siste, men det kommer seg nok!

  - Elisabeth

  Mars 2011

  heyy girls!

  Lenge siden det har blitt noe blogging fra vår side, men vi er dessverre litt opptatt med skole for tiden. Jeje, skal i allefall fortelle om en litt klein kveld på byen, enjoy!

  De første gangene jeg beveget meg ut i Oslos natteliv prøvde jeg ut sykt mange forkjellige utesteder og kunne godt finne på å bevege meg ut på bortimot fem barer på én kveld. Noen steder var helt okei, andre var rett og slett skivebom! Det faller seg selvfølgelig slik at det er sistnevnte jeg skal fortelle dere om!

  Jeg hadde vel vært med en gjeng på et forbanna dødt utested og etter en time tok jeg med meg ei venninne og ruslet ut på gaten på jakt etter en ny pub. Vi ruslet ikke særlig lenge, kanskje toppen ti-femten minutter, før vi veltet inn forbi neste dørvakt. Vi gikk inn i lokalet og betraktet folkemengden. Jeg tenkte med meg selv at noe var litt rart, men trøstet meg selv med en tequila så var det ute av verden.

  Tumblr_lkri1ga7hw1qcko97o1_500_large

  I løpet av relativt kort tid kom jeg i snakk med en hel masse folk, men det var ikke før Linn, den ultimate traktorlespa, prikket meg på skulderen at jeg skjønte hvilket sted jeg hadde kommet til.

  ?Du, så utrolig fin du er!? smilte hun og strøk meg på skulderen. Hun småsnakket litt og fortsatte til stadighet å hinte til sengekos. Jeg latet som jeg ikke tok hintet og vred meg unna på alle mulige måter. Til slutt gadd hun ikke å prøve mer og spurte meg istedenfor rett ut om jeg var keen på knullings.

  Jeg ante ikke hva jeg skulle svare og bestemte meg for å ikke si noe i det hele tatt. Istedenfor tok jeg hånden til venninna mi og leide henne ut døra idet jeg snudde meg til Linn og sendte henne tidenes pornoblikk og kysset venninna mi på halsen.

   Skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke hun brydde seg særlig, men jeg kunne faktisk ikke tenke meg å ha jentesex. Ikke med mindre jeg var jævlig dritings. Og jævlig kåt!

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Spørsmål!

  Hei!

  Regner med alle har kommet inn i rutinene igjen etter en lang og herlig påskeferie? Vi har i hvertfall det, og det kommer godt med siden det er eksamen for Sofie og meg snart...

  Uansett! Vi har fått et spørsmål av ei jente på e-posten vår, deepwhole@hotmail.com. Here it goes! 

  Hei! Jeg er ei jente på 15, som har hatt sex 2 ganger. Begge gangene har det vært veldig vondt, og jeg lurte på om dere visste om noe som gjør at det ikke gjør vondt? 

  Noe tips, til hva jeg kan gjøre? Og kommer det til å gjøre vondt neste gang? 
  Digger bloggen deres, forresten!
  Klem:-)
  Tumblr_lfie1zu55d1qa9pnro1_500_large
  Først og fremst, tusen takk! Utrolig bra at du sender mail til oss når du lurer på noe. 
  Det at du har vondt under sex nå, kommer nok til å gå over. Et lite tips til å ikke få så veldig vondt, er å slappe av! Ikke spenn deg i underlivet, dette vil gjøre deg trangere og det vil gjøre mer vondt. Så bare slapp av. Det finnes nok ingen ting du kan gjøre for at det skal gjøre mindre vondt, men jeg lover deg at det vil avta! :- )
  - Karoline

   

  Mars 2011

  Søndag - du bestemmer

  Heisann!

  Wops, jobb og styr stod i veien for dataen i går!

  Dette er det siste innlegget jeg skriver i forbindelse med det lille prosjektet jeg har hatt den siste uken. I dag er det jentenes tur til å ta over!

  Hvis det alltid er han som svetter og sliter for at dere skal ha det deilig, er det jo herlig om du kan ta over litt? Ta kontrollen! Sett deg oppå ham i senga og si: I dag bestemmer jeg. 

  Tumblr_lh6fguwkp51qhtxc5o1_500_large

  Ta styringen! Et morsomt tips er å binde fast hendene hans, sette deg bak fram og gi ham en skikkelig blowjob. Dermed er alt han kan gjøre å se på rumpa di mens du gjør arbeidet! 

  Hva synes du om tipsene jeg har kommet med den siste uken?

  - Karoline

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits