• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  Lørdag - macho

  Hei!

  Dette blir det nest siste innlegget jeg skriver om forskjellige sexvarianter! Er ganske fornøyd med hvordan det hele har gått. I dag skal jeg skrive om mannsdominerende sex! 

  Noen ganger vil mannen dominere skikkelig. Det gjør at han føler seg litt "konge", noe som er godt for han. Dessuten får jo du noe godt ut av det! Hvis han vet hva han vil ha, kanskje han tar i litt og gir deg en skikkelig deilig runde i senga. 

  Tumblr_lj4ysloef81qzq5nno1_500_large

  En morsom måte å starte på, er å la ham "jakte" på deg. Vet det høres fælt ut, men det er utrolig opphissende for begge to. Kanskje du har gjemt deg i skapet når han finner deg? 

  - Karoline

  Mars 2011

  Fredag - dyrisk

  Heisann!

  Dette blir det femte innlegget jeg skriver om forskjellige typer sex. Lurer på hva dere synes så langt? Bare to dager igjen nå. Uansett, i dag skal jeg skrive om noe spennende, nemlig dyrisk sex! Høres spennende ut, sant? 

  Dette er også en frisk, ny måte å ha sex på hvis dere er stuck i misjonæren. For noen ganger er det faktisk utrolig morsomt å vekke naboen med høylytte dunk, og knirke senga noe skikkelig! Personlig elsker jeg å starte dyrisk sex med skikkelig doggystyle. 

  Tumblr_livrh8arfo1qcjly0o1_500_large

  Et lite tips er å droppe senga! Gjør det i dusjen, på kjøkkenbenken, stuegulvet eller kanskje ute?

  - Karoline


  Mars 2011

  Torsdag - komfortabelt

  Heisann!

  Dag fire i mitt lille prosjekt! I dag tenkte jeg å skrive om å ha rolig og deilig sex! 

  Noen ganger er man trøtt, sliten og kjei, men allikevel litt kåt. Tipset i dag er dermed å ta det rolig, slappe av og nyte sexen! Ikke stress. Alt til sin tid! 

  Tumblr_ljxmdo2upe1qdesd4o1_500_large

  Rolig og deilig sex er nemlig en flott måte og pleie forholdet på. Man føler en helt spesiell nærhet enn når man tar en kjapp en, som jeg skrev om på tirsdag. 

  - Karoline

   

   

  Mars 2011

  Spørsmålsrunden er her!

  Hei alle sammen. Endelig kommer spørsmålsrunden.
  Det er bare å fortsette å spørre spørsmål, vi svarer så godt vi kan :)

   

  Hvor mange vet om bloggen deres?

  Elisabeth: Kun et fåtall av våre nærmeste venner vet om bloggen vårJ

  Karoline:  Vi er veldig forsiktige med å fortelle folk det, for det kan fort spre seg!

  Sofie: Siden ordet sprer seg raskt, er grunnen til at vi holder bloggen hemmelig. Jeg vil ikke at alle våre bekjente skal få vite hver detalj av sex livene våres ;)


  Fester dere hver helg?

  Elisabeth: Nei, jeg fester ikke hver helg, men det blir nok litt for ofte til tider!

  Karoline: Ikke hver helg. Jeg er enig med Elisabeth, det blir litt ofte iblant, men det er bare gøy! Jeg PRØVER å ikke feste hver helg, da?

  Sofie: Jeg fester heller ikke hver helg, det blir dyrt i lengden, men koselig å ta en drink eller to med venner og blant ogJ

   

  Hvordan kom dere på å blogge om sex?

  Elisabeth: Jeg er ikke helt sikker på hvordan vi kom på å lage en blogg, men sex er jo et emne som i hvertfall opptar meg mye.

  Karoline: Det startet vel med at Elisabeth og Sofie begynte å lage blogg, også spurte de om jeg ville være med. Noe som passer meg midt i blinken fordi jeg synes det er utrolig gøy å blogge om sex og sånn, selv om det kanskje ikke er så ofte.

  Sofie: Jeg skrev en sex historie på en annen blogg, og viste den til Elisabeth som foreslo at vi kunne lage sex blogg, siden det ikke er mange andre som blogger om sex :)


  Ikke at jeg ikke har forståelse for at dere er anonyme, men hvorfor?

  Elisabeth: Spesielt med tanke på jobb og slikt for min del. Det er kanskje ikke et pluss i boka dersom arbeidsgiveren din googler deg og får 100 treff på dine sexerfaringer?J Det skal også nevnes at jeg ikke ville likt at ALLE visste hva jeg driver med i senga og alle andre steder, allikevel er det fint å kunne fortelle det anonymt.

  Karoline: Er enig med Elisabeth igjen. Hovedsakelig er det det med jobb i fremtiden. Er kanskje ikke greit om jeg søker jobb og jeg ikke får jobben fordi hadde sex med to stykker på en kveld, og klinte med halvparten av mannfolka i baren. Da er jeg vel ikke et særlig bra forbilde? En annen grunn er jo det at det kanskje ville vært litt? sært om for eksempel familien min fikk vite hva jeg gjorde forrige helg i senga.

  Sofie: Sant som de sier, og jeg vil heller ikke at alle skal vite om mine sexhistorier. Jeg deler de personlig til mine nærmeste venner, har ikke behov for at alle får vite om hva jeg driver med i senga.


   


  Kan dere fortelle om deres villeste "sexhappening"?

  Elisabeth: Jeg skal lete gjennom minner fra tidenes morgen og ha en liten avstemning med meg selv om hva som var den villeste så skal du nok få høre om det

  Karoline: Det må såklart dokumenteres! Skriver det opp på lista.

  Sofie: Hehe, selvfølgelig.

   

  Er dere like gamle?

  Jepp, det er vi.


  Hvilke blogger leser dere?

  Elisabeth: Det varierer veldig! Noen på topplista, noen på vennelista vår, nære venner sine blogger og andre sexblogger. På toppen er ingen ringere enn KONG HALVOR! Jeg elsker deg.

  Karoline: Tja, jeg er kanskje litt sær når det gjelder blogger. Favoritten min er jo dritsinte Linnèa Myhre, som ødelegger magemusklene mine hver gang hun skriver et innlegg. Også leser bloggene til de jeg kjenner, ikke nødvendigvis fordi jeg liker dem så jævla godt, men fordi jeg MÅ vite hva de driver med. Stalker. Også leser jeg Fotballfrue, Karoline Berget osv.

  Sofie: Jeg har alltid drømt om å ligge med Kong Halvor, men shhh.. Han er kjekk da.
           Har til og med lest bloggen hans, jeg mener HJEMMESIDEN hans siden desember 2009!
         I <3 Kong Halvor  Kommer dere til og si hvem dere er noen gang?

  Elisabeth: Mest sannsynlig ikke, men det er jo en viss sjanse for at ?hemmeligheten? røpes.

  Karoline: Kaaaanskje? Dere skal ikke se bort ifra at vi legger ut bilder av oss selv heller. Men ikke slike bilder som man kan gjenkjennes på. Nei, men seriøst. Tror ikke jeg har noe særlig lyst til å fortelle mamma at jeg skriver en sexblogg altså?

  Sofie: Jeg er helt enig, tror vi forblir anonyme : )


  Er det noen av vennene deres som vet at det er dere som har bloggen?

  Elisabeth: Bare de aller nærmeste

  Karoline: Jeg tror det er tre-fire andre som vet om bloggen vår. Bortsett fra oss selv, liksom.

  Sofie: Kun de nærmeste


  Hva er det artigste/spennende med og ha en blogg om sex?

  Elisabeth: Jeg mener det er at da kan man snakke åpent om sex. Også er det gøy å få tilbakemeldinger!

  Karoline: Jeg synes kanskje det morsomste er reaksjonene deres. Altså, dere som skriver den da. Ellers er det sikkert jævlig kleint å se tilbake på denne bloggen om tjue år, og bare tenkte: ?Herregud, vi var dritunger!? Men det er verdt det, det er sinnsykt morsomt å skrive om sex for dere.

  Sofie: Absolutt, sex er tabu, men ikke i mine ører. Elsker å høre om andres sexhistorier, så smiler alltid for meg selv når Elisabeth eller Karoline har skrevet noe :)

   

  Hva er deres favorittstillinger?

  Elisabeth: En god blanding kanskje? Skal ikke legge skjul på at doggy scorer bra, men det er ikke noe feil med en god gammeldags misjonær heller.

  Karoline: Det varierer litt fra gutt til gutt tror jeg.. Men jeg liker å bli tatt bakfra! Har ingenting i mot det. Ellers synes jeg det er utrolig godt å ri ham.

  Sofie: Sex er digg, uansett. Har ikke noen spesiell stilling jeg liker mer enn andre jeg. Sex er sex og jeg elsker det.

   

  Syns dere det er riktig å ha sex i fylla første gangen?

  Elisabeth: Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes om det. Personlig ville jeg nok ikke gjort det fordi jeg mener det er noe spesielt og at man absolutt bør være helt klar i hodet når det skjer.

  Karoline: Jeg husker de første gangene jeg drakk. Jeg hadde enda ikke hatt sex, og jeg ble dritkåt på gutter som jeg klinte med. Der og da tenkte jeg at jeg kunne lett latt dem ta jomfrudommen min, men når jeg våknet dagen etter, var jeg utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Sex første gangen i fylla er NOT. Synes liksom man bør huske den første gangen.

  Sofie: Jeg mistet min i fylla. Er du klar for det så greit. Men ikke forvent noe kontakt fra gutten du hadde deg med i fremtiden. Både gutter og jenter stikker fort etter at de har fått det de vil.

   

  Hva syns dere om sex med ekser?

  Elisabeth: Så lenge ex?en er ledig, så er det jo egentlig ikke noe galt med det, men det er jo også en grunn til at det er en ex?

  Karoline: Det varierer vel også fra gutt til gutt. Men jeg er enig med Elisabeth, hvis eksen er singel og du er singel, er det jo ingenting i veien for det.

  Sofie: Spørs, men hva er poenget egentlig? Hey, er ikke noe poeng å komme ned i buksa på han hvis du allerede har vært der?

   

  Hvor gamle var dere første gang dere hadde sex?

  Elisabeth: Jeg var nesten femten første gang

  Karoline: Jeg var 16!

  Sofie: Jeg var 15, ble 16 det året.

   

  Hvordan var det?

  Elisabeth: Dere kan lese om det her: http://deepwhole.blogg.no/1299683248_frste_gang__elisabeth.html

  Karoline: Minn meg på å skrive et innlegg om det da!

  Sofie: Eh, vondt. Ikke rart når noe trenger inn i musa di liksom.
  Her er min første gang: http://deepwhole.blogg.no/1299288544_frste_gangs.html

   

  Prater dere mye om sex generelt bortsett fra bloggen?

  Elisabeth: Ikke unormalt mye, tror jeg?

  Karoline: Kanskje med Sofie, men ikke så alt for mye med Elisabeth. Sofie og jeg har et ganske? nært forhold. Men det skal ikke stikkes under en stol at Elisabeth er utrolig god å ha når det kommer til alt. Jeg kan snakke med henne om absolutt alt!

  Sofie: Jeg har en tendens til å tulle med det alt for mye til tider, men jeg er seriøs hvis vennene mine spør meg seriøse svar. Seriøs med både Elisabeth og Karoline, men jeg og Elisabeth kødder det ofte bort, men mer seriøs med Karoline, men fortsatt like glad i dem begge : ))

   

  Hvorfor er det sånn at det er "teit" å gå med sånn tanta truse eller hva det nå kalles? Har alltid lurt på det, bruger g streng selv da.

  Elisabeth: Jeg syns ikke det er spesielt teit, men dersom folk syns det er teit må dem bare mene det for min del. Hver sin smakJ

  Karoline: Så lenge de som sier det er teit, ikke skal se deg naken uansett, spiller det absolutt ingen rolle hva de mener. Jeg mener vel at det er greit å ha det når man har mensen og slik, men jeg personlig bruker g-streng ellers. Da føler jeg meg mer sexy! Bruk det du vil, og husk at guttene er fornøyde bare de får se trusa di.

  Sofie: Hver sin smak, bruk det som føles mest behagelig  J   

   

  Vennlig hilsen jentene ^^

  Mars 2011

  Onsdag - showtime

  Hei!

  Onsdag = den tredje sexvarianten!

  I dag skal jeg skrive om noe av det mest intime du kan gjøre med gutten din. Nemlig å onanere foran han. Dette er en utrolig gyllen sjanse til å vise ham hvordan du liker det, ikke bare la ham gjøre det slik han tror du liker det. Ifølge KK er en av mannens største fantasier og se på at kvinnen onanerer, noe jeg kan forstå. Kanskje det å onanere foran han, gjør at han ser deg med helt nye øyne! 

  Tumblr_lk29c3l3be1qgmwpro1_500_large

  Dessuten; det å onanere foran han, gjør han kjempekåt! Kanskje det fører med seg en runde med sex etterpå? 

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Tirsdag - kort og deilig

  Heisann!

  Da er det jo tirsdag, og det er klart for den andre sexvarianten i denne uka. 

  Hvis skole og jobb tar opp mye av timeplanen, kan dagen bli hektisk og full av ting. Et godt råd er da og rett og slett ta en kjapp en! Dette er et deilig avbrekk, spennede og morsomt! En kjapp en øker selvtilliten til mannen, fordi du viser at du rett og slett bare må ha ham. 

  Tumblr_lbb9840gjt1qe1rbyo1_500_large

  Noen ganger er det slik at menn vil ta seg god tid under sex, slappe av og nyte det skikkelig, mens noen ganger vil han bare komme så fort som mulig. Et lite tips er å drite i å ta av ham klærne, bare ta opp buksesmekken og vipp den ut. 

  Litt viktig er det å ha glidemiddel til stede. Om en kjapp en skal være særlig deilig, er det jo ikke sikkert dere rekker å bli ordentlig klare. Litt glidemiddel er alt du trenger for å jukse deg litt klar! 

  - Karoline

  Mars 2011

  Mandag - ømhet

  Sex handler ikke bare om å få orgasme. Det handler også om å ha det deilig frem til du får orgasme! Noen ganger er det fristende å ta en kjapp en før dere legger dere, men iblant er det deilig å ta det litt rolig, slappe av og nyte det. Gjerne lenge. 

  Ogaaalt0tlvhbw9qnn4nnwczx3otnzxlyp0q06tsaxve-lhzhyynkcfxclbdthalymdmm6echcyzaelsvlkfzz8qmlaam1t1uofauanyfqsrw0-gcf36lbr034qo_large

  For dere jenter: Prøv å fokusere litt på å utforske hver del av kroppen hans. Vis at dere verdsetter tiden dere har sammen. 

  For dere gutter: Vær varsom og ikke gå rett på. Forfør henne rolig, ikke stress med å bli naken fortest mulig eller fingre henne med en gang. Vi liker å bli teaset litt! 

  Øm sex har flere fordeler. Hvis gutten elsker med deg i timesvis, betyr det at han bryr seg om deg og er villig til å gjøre det meste for deg. Ikke det at han har noe imot det, da! Det gjør deg trygg på forholdet og ikke minst selvsikker. Nøkkelen til et sunt sexliv er også soverommet. Om soverommet er kun et sted dere oppnår sexuelle høydepunkter, kan det bli kjedelig og slitsomt å være der i lengden. Det som er viktig, er å nyte hverandre! Dét fører til et godt sexliv. 

  Hva synes dere om dette?

  - Karoline

  Mars 2011

  7 varianter, 7 dager

  Heisann!

  Denne uken vil jeg prøve å legge ut én måte å ha sex påhver dag.Tenkte det var greit med noe nytt! Det er nemlig slik at vi har ingen aning om hva dere vil lese, siden det er ingen som legger igjen en kommentar! Men vi vet dere leser, det ser vi jo på statistikken. Dermed vil vi prøve litt nytt, men kjøre på som vanlig ellers. 

  Den første varianten kommer om noen få strakser! 

  - Karoline

  Mars 2011

  Er det sommer? Nei, det er bare påske.

  Heihå.

  Må fortelle at påska har vært vindunderlig, herlig vær og herlig mennesker. 
  Jeg har desverre ikke fått vært noe med hverken Elisabeth eller Karoline i påska, ettersom alle har vært travelt opptatt med sitt. Men jeg har hvertfall kost meg i sola og det er deilig å sitte ute uten å fryse siden all snøen er borte.   Men her sitter jeg da, ute på plenen andre påskedag og har inge bekymringer, INGEN. Hvor deilig er ikke det, det er virkelig herlig!

   Det er og deilig og ikke ha noen i kikkerten og være fri og frank, gjøre hva man vil uten og forholde seg til andre. Gutter kan være digg og ha, men også stress. De tenker nok det samme om oss jenter og mest sannsynlig.  

  Men siden jeg sitter ute her og koser meg med musikk, vil jeg anbefale ett par sanger:

   

  Chase & Status feat Liam Bailey - Blind Faith

  Bloc Party - Signs

  Adam Tensta - Scared Of The Dark

  Mike Posner - Please Don't Go

  Chris Decay - Like That ( Sunrider Remix )

   

  Så kos dere videre alle sammen, det skal jeg. Skal nyte de siste dagene helt ut, selvom de går altfor fort. 

   

  - Sofie

  Mars 2011

  Sex og sånn

  Heisann!

  Dere er ikke kvitt meg enda. Fikk plutselig utrolig blogglyst, så da måtte jeg jo blogge litt for dere. I dag skal jeg skrive om litt forskjellig. Kanskje noe dere ikke visste. Har fått litt inspirasjon fra denne månedens mag, og fant mye interresant der. 

  Først tenkte jeg jeg skulle skrive litt om one nights stands. Det er utrolig morsomt, spennende, tøft og morsomt. Man kan slå seg løs, og du slipper å se vedkommende igjen. Hvis du har en skikkelig fetisj, er det lov å prøve ut denne uten at det blir kleint og pinlig. Allikevel er det litt risikabelt. Det er utrolig viktig med prevensjon, for kjønnssykdommer er kjipt og lite kult. Hvis man er glad i one night stands, er det altså lurt å ha en kondom i lomma sånn just in case! Det som er kjipt med one night stands er jo dagen derpå. Det er kleint å våkne opp ved en du ikke kjenner i det hele tatt, men har bretta ut alle sexegenskapene dine til. Gjør som Elisabeth, og ta en walk of shame

  Tumblr_ljyxwlssrm1qcrp8qo1_500_large

  Så tenkte jeg jeg ville skrive om det å ha sex under mensen. Vi har nemlig fått et spørsmål om det på deepwhole@hotmail.com og jeg ville svare her! Sex når man har mensen er det virkelig ingen ting i veien for. Det er kanskje grisete, ekkelt, humøret er på bånn og man orker liksom ikke. Ifølge mag har man masse østrogen i seg når man har mensen, og det er jo da man får lyst! Og det er jo ikke akkurat negativt at orgasme hjelper mot menssmerter. Hvis man er redd for søl, kan man jo ha sex i dusjen! Genialt!

  3905666762_a6bafc137d_z_large

  Mange er jo også sjenerte i senga, når man får ny partner. Hvis du har vært i et langvarig forhold, er det ofte rart å plutselig få en ny sexpartner. Det kan hende de liker forskjellige ting, og da er det normalt å bli tilbakeholden. Det er kanskje greit også, frem til du får snakket med den nye partneren og funnet ut hva han liker. Det er nelig litt viktig å ikke gjøre som du gjorde med den forrige, fordi det er ikke sikkert de liker det samme i det hele tatt! Sex med en ny partner kan føles rart, men samtidig forfriskende og det er spennende! 

  163238_187250741288127_100000096061893_676100_1575573_n_large

  Dette blir vel tusende gang jeg skriver dette, men om dere har noen spørsmål eller noe sånn, still det i kommentarfeltet eller på deepwhole@hotmail.com. Dere blir selvsagt anonyme, eller vi kan stå ut med navn og/eller bloggadresse hvis dere vil! Det er opp til dere! Vi vil gjerne ha noe å blogge om, så vi er ikke redd for noe som helst på mail. 

  Var noe av dette interresant for dere?

  - Karoline

  Mars 2011

  Leserhistorie

  Heisann!

  Vi har fått inn et par leserhistorier! Her er en:

  Jeg var på fest sammen med kjæresten min med mange andre gjester. Ei veninne av dama mi ble rimelig full og ganske dårlig, men hun ville få med seg festen. Dermed ble hun liggende i sofaen, oppå alle oss andre med ei dyne over. Jeg satt i midten i sofaen, og kjente at hun vridde seg en del. Hun stønnet ganske mye. Bevegelsene og lydene minnet med skikkelig om sex og jenta var dritsexy. Dermed ble jeg dritkåt! 

  Tumblr_ljtgt7d9pe1qh2rroo1_1280_large

  Jeg lurte den ene hånda mi under dyna og strøk henne forsiktig og ubemerket over låret. Hun svarte konstant med å knipe sammen lårene, men samtidig gjorde hun jukkebevegelser og stønnet. Jeg ble seriøst sprengkåt. Dermed begynte jeg å stimulere henne utenpå buksa, og etter en liten stund, begynte hun å vri seg og stønne skikkelig. Da kommer en annen med en kommentar; "Stakkars, hun er skikkelig dårlig hun!". Alle så på henne mens hun hadde sin hemmelige orgasme! Det var sikkert 20 stykker som satt å så på. Etterpå åpner hun øynene og sier: "Du er gæærn du!". Der og da trodde jeg at jeg hadde "voldtatt" henne, fordi hun sov. Trodde hun kom til å fortelle det til kjæresten (som forresten satt og så på orgasmen). Men jeg skjønte fort at hun var våken, om enn ikke ved sine fulle fem. 

  Tumblr_leb80waxsx1qfip9po1_500_large

  Der og da følte jeg meg skikkelig dårlig, akkurat som om jeg hadde vært utro. Men når jeg ser tilbake på hendelsen, synes jeg det var gøy. Det var ganske uskyldig. Skal avslutte med at jenta flørtet heftig med meg ved flere anledniger etterpå, mens jeg var sammen med den daværende kjæresten. Ingenting skjedde mellom oss!

  Hva synes dere om denne leserhistorien?

  - Jentene

  Mars 2011

  Sex på valentines day

   

  Hei alle kjære lesere.

  Dere tror kanskje at vi kun har sex i fylla, sex med mange randoms?

  Vell, valentines day for ett par år siden, da jeg var sammen med min andre kjæreste.
  Han visste hvor hus nøkkelen var, hadde sneket seg inn i huset når ingen var hjemme, mamma var på jobb og jeg var på vei hjem fra skolen. Han hadde gått opp på rommet mitt, og lagt en rose på puta, sammen med en lapp der det sto hvor mye han elska meg.  

  Jeg synes det var kjempe søtt når jeg så det, og vi hadde planer senere.
  Siden mamma jobbet til klokken ti, dro vi hjem til meg og hadde lidenskapelig sex.
  Det er et av de beste minnene jeg har med sex.
  Han kunne virkelig tilfredsstille ei jente. Han var varsom, tok seg tid og gjorde alt for å føle meg vell. Det var den beste valentinsdagen eg noen sinne har hatt, og mest sannsynlig kommer til å få.
  Det var virkelig lidenskapelig og god sex.

     

  Håper det er flere som har eller hatt kjærester som er litt romantiske?

  Mars 2011

  Hyttetur

  Heisann!

  Håper alle nyter ferien like mye som oss. Elisabeth er på besøk hos familien ett eller annetsted, mens i morgen reiser jeg på hytta med familien! Skal bli utrolig godt å bare dra vekk fra alt. Deriblant internett, mobil og strøm. Dermed blir det ingen blogging fra min side, men kanskje fra Sofie? Håper det, siden det er lenge siden hun har blogget! 

  Ogaaaou7rzb3cgpriz0hvvoestklybwxl876-ue5eezupqdamd_jlobjugfnzpond9gihhzwx_utoui6c5uagraugsiam1t1uhbo2xnhehzvbrq15yywrhj8jvod_large 

  Kos dere resten av ferien! 

  - Karoline

  Mars 2011

  Sommersex

  Heisann! 

  I fjor var jeg i Tyrkia sammen med en gjeng andre folk. Vi hadde en skikkelig fin, privat strand for bare hotellets gjester, noe som passet perfekt. Det var nemlig ikke mange andre som var ute fem om morgenen for å bade... 

  Tumblr_leb3knyc3f1qbp8wto1_500_large

  Jeg og tre andre hadde vært ute hele natten, ruslet rundt på forskjellige barer i korte sommerkjoler og danset oss halvt ihjel og svette. De tre andre bestemte seg for å ta kvelden klokka tre, og valset opp igjen til hotellet. Jeg derimot, ble igjen med karen jeg hadde snakket litt med i løpet av kvelden og dro han med meg på stranda. Heldigvis var det få andre der, og stranden var ganske stor. 

  Vi tok av oss klærne og løp ut den lange bryggen. Vi gikk uti, siden det var langgrunt, og vannet nådde meg opp til skuldrene. Perfekt. Han begynte å ta rundt meg og kysse meg. Under vannet kjente jeg håndet mellom beina mine, og han var ikke akkurat dårlig til å fingre meg. Vi fortsatte å rote en liten stund, før jeg kjente at han var skikkelig kåt. Vi begynte å knulle, ganske høylytt. Han var utrolig flink! Vi var helt nakne, bikinitoppen min forsvant. Ikke aner jeg hvor den ble av heller. Der og da brydde jeg meg ikke, men...

  Vi ble ferdige, koste litt i vannet og gikk opp igjen. Det var heldigvis ingen andre på stranda der og da, så jeg kunne få ta min walk of shame uten bikinioverdel, alene inn på hotellet. 

  Tross den siste delen var natten rimelig perfekt!

  Kjenner at jeg allerede gleder meg til sommeren starter for fult om ikke lenge. Gleder meg til late kvelder her i Norge på brygga med øl i hånda, men ikke minst til jeg skal til SYDEN! 

  50s-picknick-193-copy_143897793_large

  Hva skal dere bruke sommeren på?

  - Karoline

  Mars 2011

  Turnoff

  Hei alle sammen!

  Påsken nytes fult ut. Vi koser oss og slapper av maks! Dritdeilig. Vi har mye tid til overs, men desverre ikke nok til bloggen. Vi bruker en velfortjent påskeferie til å lade opp batteriene til eksamenstiden virkelig begynner.  Men NÅ skal jeg skrive et innlegg om det jeg synes er skikkelig turnoff på menn!

  Først og fremst er det det med forspill. Hvis vi ikke har forspill, er det liten sjanse for at det blir særlig digg. I hvertfall for meg. 30 sekunder med klining og fingeren bortpå klitten, før han drar fram pikken og kjører på - dét er ikkenoe for meg altså. 

  Tumblr_ljigytuikx1qbjlpeo1_500_large

  Nesten enda mer turnoff er vel dårlige kyss. Jeg kan like heftig klining, men absolutt ikke med tenna langt inni munnen og tunga som snurrer rundt som en tornado i halsen min! Det synes jeg rett og slett blir for ekkelt. Hvis jeg kysser med noen i edru tilstand, bør kyssene være ømme og lidenskapelige. 

  Tumblr_ljx360nfbe1qc7d8bo1_500_large

  Skjegg. Jepp! Noen ganger kan skjegg være drithot og se så bra ut! Men når det kommer til sex... Da synes jeg skjegg blir vondt og ubehagelig og lite digg. Alt  jeg ender opp med er røde prikker over alt! Usj. 

  Pornosex er også noe jeg synes blir litt.. sært. Sex mellom meg og en helt vanlig gutt skal ikke være sånne sprøe stillinger der jeg henger ned fra senga, og han står over meg med pikken inne i meg. Synes liksom ikke det blir helt meg. Så hvis noen prøver seg på det, kommer jeg vel mest sannsynlig til å stoppe å si med et smil: "Hey, vi er da for faen ikke i en pornofilm!", dra han opp i senga og fortsette derfra!

  Det var vel de jeg kom på nå. Jeg kan tenke meg det er noen flere, men klarer ikke å komme på noen mens jeg sitter og tenker skikkelig på det!

  Hva synes dere om dette? Hva er turnoff for dere? 

  Kos dere videre i påskeferien! 

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Cheers, drink to that!

  Hei, kjære lesere! Nå har vi jentene påbegynt en velfortjent påskeferie og forventer en hel del opplevelser som skal deler med offentligheten. Med sol og sommertemperaturer blir det nok ingen skiturer for vår del. Vi satser nok heller på en god gammeldags grillfest med øl og pølser av alle slag!

  Tumblr_kw5y5rwaoe1qzaykoo1_500_large

  Fortvil ikke. Vi skal nok holde dere oppdatert! Håper dere skal kose dere like mye som oss, uansett hvordan dere skal feire påsken.

  - Jentene

  Mars 2011

  Ny (upopulær) vri på one night stand.

  Okei, nå skal dere få høre en historie jeg ser tilbake på og ler hardt av! Vi jentene takler ikke alltid alkohol like bra og noen ganger går det ut over andre, ikke bare oss selv.

  Jeg og jentene var på en fest hos en kompis som hadde bedt inn halve Oslo i leiligheten sin, jeg kjente altså ikke halvparten av de som var der. Jeg var allikevel klar for å bli kjent med nye mennesker! Jeg skravlet og drakk, og i tillegg til mitt eget drikke fikk jeg smake en slurk her og der. Det ble i overkant mye alkohol for min del og jeg ble vel rimelig driting. Jeg kom i prat med en kar i sofaen som var pratesyk og kåt, så til slutt gikk jeg med på å dra hjem til hans sted.

  Vi gikk gatelangs i ti minutter og inn ei dør. Han begynte å ta på meg allerede i gangen og på vei inn i stua falt plagg etter plagg på gulvet. Jeg endte opp på rygg i sofaen med han over meg. Jeg stoppet han og trykte utydelig ut av meg at jeg måtte på dass! Han spurte om jeg ikke kunne vente, men før han hadde snakket ferdig var jeg halvveis til badet. Jeg låste døra, tisset og det var omtrent nå jeg oppdaget hvor jævelig trøtt jeg var. I løpet av et halvt sekund trakk jeg den konklusjonen at jeg rett og slett ikke gadd å ha sex i kveld, så jeg la meg fornøyd ned på det varme badgulvet og sovnet momentant.

  Tumblr_lhrsafqlvg1qboibjo1_400_large

  Dagen derpå fikk jeg en ti minutters lang skjennepreken om hvor forbanna kjedelig jeg var og ble spurt tusen ganger om hvorfor jeg ble med han hjem hvis alt jeg ville var å sove på badegulvet. Jeg kunne ikke brydd meg mindre og forklarte enkelt og greit at etter et uhyre stort alkoholinntak den kvelden gikk jeg rett i dørken. Jeg la selvfølgelig til at vi kunne ha morgensex istedenfor, bare for høflighets skyld, men det avslo han ganske brått.

  Shit au, sov godt på gulvet, jeg! (Og i tilfelle noen skulle lure: JA, jeg sover mye på gulvet i fylla)

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Ølbriller x1000

  Denne her går ut til dere som ikke tror på ølbriller! Tro meg, ølbriller er et relativt vanlig fenomen.

  Åltså, jeg liker ikke å dømme folk etter utseende, derfor bruker jeg heller ikke å gjøre det. Enkelt og greit. Hos en one night stand har heller ikke utseende spesielt stor betydning for meg, men denne gangen plukket jeg meg altså ut en skikkelig mr. Handsome!

  Jeg hadde vært på besøk hos mamma i vinterferien, nå skulle jeg hjem og tilbake til skolebenken igjen så jeg bestemte meg rett og slett for å avslutte ferien med en kveld ute på byen. Jeg fant ut at jeg kunne dra rett fra mamma til et eller annet utested, så jeg staret vorsinga litt forsiktig mens jeg sminket meg og fant frem klærne.

   Den såkalte forsiktige vorsinga gikk dessverre rett i fletta etter en uke på mammas helsekostmat og jeg var godt i dura da jeg og ei barndomsvenninne ramla inn på en pub. TiK ToK on the clock, plutselig var klokka langt over midnatt, jeg hadde fått i meg litt for mye tequila og kommet i snakk med en relativt kjekk kar i baren. Han lente seg fram mot meg og hvisket dirty talk til meg, men ørene mine var stappet med promille. Jeg fikk ikke med meg en dritt av hva han sa, jeg var opptatt med å være jævelig kåt. Vi kapret en taxi og dro hjem til hans krypinn, hadde herlig sex og sovnet på badgulvet.

  Tumblr_lhtiledfj31qej6oko1_500_large

   Dagen etter våknet jeg akkurat idet klokka rundet halv sju. Jeg fikk summet meg litt og kom på hvor jeg var. Det var nå at jeg kom i skade for å se på den relativt kjekke karen. Herregud. Det var ikke det at han var så innmari stygg, det var bare sjokket over at han ikke lenger varr den dritkjekke kegen som desperat hadde sjekket meg opp kvelden før!

  Ja, altså, jeg skal ikke klage. Han hadde peiling på hva han drev med for å si det sånn, så jeg føler nok at det var verdt det allikvel. Har truffet han en rekke ganger senere i samme bar også og det forundrer meg ikke om vi ender opp med å ha sex igjen. 

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Hva vil dere lese om?

  Hei, alle sammen! 

  Vi tenkte og gi dere et lite tips, vi! Sofie og jeg sitter i sofaen og snakker litt om bloggen nå, og bestemte oss for å linke Bloglovingreia vår, der dere kan følge bloggen vår! Kjempeenkelt! For dere som ikke vet hva bloglovin er, er det et sted der du kan finne blogger, og følge dem. Altså, innlegget kommer opp når du logger inn. Vi har nemlig sett at det er ganske mange som er innom bloggen vår også på de dagene vi ikke blogger. Hvis dere følger oss på Bloglovin blir det mye enklere for dere, og dere slipper å stikke innom hver eneste dag. Ikke at vi ikke vil ha leserne, men vi vil jo det beste for dere :- ) At det skal være så enkelt som mulig, altså.

  Så dere.. Trykk her for å se bloggen vår i Bloglovin!

  Dessuten kan dere jo også følge oss på Blogglisten. Det er en knapp til høyre i margen som dere kan trykke på! Dette har vi ikke satt oss så veldig inn i, men det var jeg som bare registrerte oss der. 

  Okei, den siste tingen nå, tror jeg. Vi har littegrann skrivesperre om dagen! Vi har litt lite inspirasjon, og lurer derfor på HVA POKKER VIL DERE LESE? Hahah. Vi vil gjerne høre hva dere har lyst til å lese på denne bloggen, for jeg regner med det ikke bare er historier og et par leserhistorier dere vil høre? Så kommenter, plis. Bloggen er jo for nettopp dere så det skulle bare mangle om dere får bestemme hva som skal skrives om også. Hvis dere vil fortelle oss noe også, så kan dere bare sende en mail på: deepwhole@hotmail.com

  Dette ble litt mye informasjon og spørsmål, men tenkte kanskje at det var på tide. Og forresten, dere som lurer! Vi har absolutt ikke glemt spørsmålsrunden! Den kommer, den kommer. 

  - Jentene

   

  Mars 2011

  Phonesex? Yes, I did

   

  Ja, dere. Da skal jeg fortelle om den gangen jeg hadde telefonsex.
  Eller jeg var rett og slett drita, var alldeles ikke brisen, drita. Blei drita tidlig på kvelden og jeg stoppa ikke å drikke, jeg mora meg i godt selskap.  

  Når jeg kom hjem, måtte jeg ta frem dataen for å sjekke facebook. Forventa meg ikke at det hadde skjedd noe nytt og spennende, hvertfall ikke på en lørdagskveld, men sjekket facebook kun av vane.
  Jeg skrev til en kar jeg kjente, som jeg kjente passe godt, en jeg har møtt ett par ganger, men adri hatt sex med!
  Han ba meg ringe han, dum som jeg var gjorde jeg det.  

  Jeg blir alltid villig i fylla, og ville at han skulle komme til meg, men han kunne ikke.
  Han spurte om jeg var kåt, og jeg svarte ja. I samme sekund begynte jeg å beføle meg, jeg husker det svakt,
  men skal innrømme det er ganske kleint å tenke tilbake på det nå.
  Jeg fant dildoen min i nattbordskuffen og ja, jeg masturberte i telefonen.
  Ikke en spennende samtale, men jeg hadde virkelig telefonsex med han! Jeg mente det egnetlig ikke, bare skjedde,  men at jeg var drita spilte nok en stor rolle.  

  Jeg ble spurt neste dag om jeg huska noe, flere ting jeg huska fra dagen før, men andre ting som var mer deffuse, men at jeg snakka lenge i telefonen med han mens jeg masturberte, det huska jeg. Var sykt kleint, men da har jeg prøvd telefonsex og.

   

  - Sofie

  Mars 2011

  Walk of shame

  Jeg må bare spørre, finnes det egentlig noe verre enn en skikkelig walk of shame en søndags formiddag? Igrunn ikke.

   Fest igjen. Vanligvis bruker jeg å ha en slags formening om hvor mye jeg kommer til å drikke, men denne kvelden hadde jeg altså ikke det. Hukommelsen min er også relativt dårlig etter den natta og det siste jeg husker er en mørk shot i et lite glass på en pub i byen.. Jeg må bare stille meg spørrende til hva slags shot jeg egentlig hadde bestilt meg!

  Tumblr_lc95r9jbza1qbunxso1_500_large

  Dagen derpå har jeg derimot ganske klart i minne. Dessverre! Jeg våket umenneskelig tidlig med dundrende hodepine og en kvalme uten like. På toppen av det hele ante jeg ikke hvor jeg var, men etter noen kjappe blikk rundt meg oppdaget jeg at jeg lå i en eller annens gang. Splitter naken og rundt meg lå det drøssevis av sko. Helvette heller.

  Tumblr_ljahny8ls61qhs42go1_500_large

  Jeg gjorde et par forsøk på å finne igjen klærne mine i den totalt ukjente leiligheten og reiv i alle dører. Det var ikke en sjel i huset og døra inn til det jeg tror må ha vært soverommet, var låst. Jeg ga til slutt opp og tok til takke med ei gul morgenkåpe jeg fant. Veska hadde jeg heldigvis slengt fra meg i gangen, så den fikk jeg hvertfall med hjem.

  Jeg pakket sammen de få tingene jeg hadde igjen etter nattens fanteri og bare på pur faen røsket jeg også med meg de fineste skoene jeg kunne finne i gangen. De var kanskje ikke i min størrelse, men det er vel aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg kan sikkert gi dem til mamma i julegave et år det er smått med penger.

  Rimelig redusert fant jeg veien ned trappeoppgangen og kom meg ut i dagslyset. Det var omtrent på dette tidspunktet jeg fant ut hvor jævla gul morgenkåpa var! Jeg lyste opp hele Oslo. Heldigvis klarte jeg å kjenne meg igjen og regnet ut med det bakfulle hodet mitt at en gåtur hjem ville ta ca et kvarter.  

  Jeg fikk erfare at det bakfulle hodet mitt ikke er særlig flink med avstander og tid. For det første gikk jeg tjue minutter i feil retning og for det andre, hvis jeg hadde gått riktig vei med en gang, hadde det uansett tatt 35 minutter!

  Det hele endte til slutt med at jeg tok av meg skoene, gikk barbeint hjem og glefset irritert til alle som i det hele tatt kikket i min retning om de aldri hadde sett en gul morgenkåpe før. For å si det sånn, så gikk jeg rett hjem og sov bort resten av dagen.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Threesome

  Heisann!

  Håper alle nyter de flotte, deilige vårdagene for tiden. Er ikke til å stikke under en stol at folk begynner å bli våryre! Det gjør i hvertfall jeg. 

  Greia er at jeg lovde dere å lage et innlegg om den gangen jeg hadde trekant.. Kom på det nå, da en jente kommenterte på et gammelt innlegg som Sofie skrev om sexfantasier. 

  Tumblr_ksipkftnzo1qa6wqbo1_400_large

  Vi hadde jo vært på fest da. Var ikke noe unormalt med det. Hele kvelden hadde jeg utvekslet sexy blikk med spesielt to forskjellige gutter samtidig mens jeg høljet nedpå med alkohol. Plutselig sitter begge ved siden av meg i baren, smiler lurt mot hverandre og holder meg på lårene. Tydeligvis kjente de hverandre! Vi småskravlet litt, flørtende kommentarer og fem-seks shots gjorde susen. Han ene spurte meg om vi skulle dra hjem til meg. Det tok ikke lang tid før vi satt i taxien og Tore (som han tydeligvis het) hadde hånda under trusa mi og jeg klinte med Jasper. 

  Vi løp inn døren hjemme og jeg fant frem sixpacken med øl jeg hadde i kjøleskapet og delte den med guttene. Vi satt i sofaen, og det ble vel litt kleint siden vi alle tre visste hva som kom til å skje. Guttene dreit i ølen, og begynte å tafse på meg. Lårene, puppene og musa. De rev av meg kjolen og strømpebuksa og jeg ble sittende i undertøyet med Tore på leppene og Jasper's pikk i hånda. Kan vel ikke akkurat si at det føltes så ille! 

  Det ene førte jo til det andre, og plutselig var vi på soverommet i den store dobbeltsenga mi. Jasper begynte å rote i kommodeskuffene mine for å finne noen leketøyer, og han fant frem en vibrator og kjørte den inn i meg. Det ble litt forskjellig roting, jeg runket begge, sugde en og runket den andre. Vi endte jo opp i doggy da han ene (husker ikke heelt hvem) knullet meg og jeg sugde den andre, og omvendt. 

  Tumblr_lbml1yq16b1qce2y5o1_400_large

  Guttene kom samtidig utover magen min mens jeg fingret meg selv. Ikke så ille!

  Det er vel ikke så veldig mye å si om den natten. Forsåvidt så husker jeg ikke så veldig mye mer heller. Men jeg husker at jeg våknet opp, og det var litt for kleint. 

  Tumblr_lb3pjr1lsb1qe77x1o1_500_large_large

  Karoline

  Mars 2011

  New

  Heisann!

  Jeg har laget en ny header, jeg! Synes det ble stilig med noe nytt. Hva synes dere?  
  Karoline

  Mars 2011

  Waist of time

  Tumblr_lj5lr4l3wt1qfs0iyo1_500_large

  Det høres kanskje ut som om alt vi skriver om på denne bloggen ender opp bra og fantastisk. Men det er dessverre ikke alltid slik at sexen er bra! Jeg skal fortelle om en gang jeg hadde vært ute på byen?

  Vi ramlet inn døren etter klinings i taxien og flørtende, kåte blikk hele kvelden. Med spritflaska i den hånda og hånda til mannfolket i den andre, nærmest dro han meg med innover i leiligheten . Vi gikk forbi stuen og var plutselig på kjøkkenet. Kjøkkenet? Greit nok at han var kåt og slik, men eide han ikke seng? Jeg mener, sex på kjøkkenet kan sikkert være sykt morsomt og spennende, men når man er full som en alke og stødigheten kanskje ikke er helt på topp, er det kanskje ikke så greit å ha sex på en benk.

  Jeg sa: ?Ikke kjøkkenet, soverommet? og han bare: ?Jeg liker å ha sex her?. Jasså, hvor mange damer har du lagt ned på denne benken daa? ?Soverommet? sa jeg bestemt og tok et hardt grep på bulen på buksa og smilte lurt. Og vi endte opp på soverommet, det skal jeg love dere?

  Tumblr_l6uu0d0qen1qbyjito1_500_large

  Han kastet meg ned på senga og rev strømpebuksen min i filler. Jeg som liksom hadde strevd med å klare å holde strømpebuksen uten hull hele kvelden. Egentlig var jeg så kåt at jeg ikke brydde meg. Plutselig hadde han null klær og ståpikk som en jævla flaggstang. Lang og tynn. Forspill brydde han seg tydeligvis ikke seg så sykt mye om, så han bare trengte inn i meg. Jeg prøvde å si at vi kanskje burde roe ned, men han brydde seg ikke så veldig akkurat. Det var ikke vondt eller mot min vilje, men jeg brydde meg ikke så veldig. Han koste seg, og kjørte pikken ut og inn. Den var egentlig sykt tynn, så det var ikke veldig pleasure.

  Etter sånn fem minutter kom han. Og jeg bare lå der og tenkte: ?Whaaaat?? Plutselig lå han og sov med hånda rundt livet mitt. Jeg smøg meg unna, henta de jævla skoene mine på kjøkkenet, tok med meg spritflaska og gikk hjem igjen. Thanks for waisting my time, dude!

   

  Karoline 

  Mars 2011

  Sommersavn

  En av mine desidert beste ferier var jenteturen til Sunny Beach, tidenes feststed! Sunny Beach er en liten by i Bulgaria der nattelivet fortsetter til neste morgen og alkoholen stort sett drikkes av tørste turister. Denne ferien var det øl og sprit for alle penga!

  Tumblr_lj1i3qnlby1qealiro1_500_large

  Jeg og jentene tilbrakte sikkert halvparten av tiden vår nede på hotellets bar. For det første var det relativt billig alkohol der, og for det andre var det jo der alle de kjekke kara var! Er det bare jeg som har lagt merke til at Bulgarske gutter er dritkjekke? Ølbrillene kan jo også ha noe av skylden, men det tenker vi ikke på.

  Vi hadde booket hotellrommet vårt i en uke, noe som skulle vise seg å være alt for kort! Dagene sov vi bort og nettene drakk vi ut av hukommelsen, men uansett hvor mye jeg flørtet og ba på meg selv fikk jeg aldri napp. Hva faen er galt med turistene i denne byen? Jeg holdt på å gi opp da jeg og venninnegjengen nærmest ble overfalt av en guttegjeng nest siste dag i paradis.

  Tumblr_liyfyizjpw1qb7lf6o1_500_large

  Timesvis med festhumør og nye eksotiske drinker. Til slutt kastet jeg meg over en av gutta. Ikke spør meg om navnet, for det kan jeg ikke svare på.. I hodet mitt heter han Jon, sleng dere på det om dere vil.

   Jeg lo og fant meg godt til rette på fanget hans før jeg rask dro han med meg opp mot hotellrommet vårt. Halvveis oppe i trappa snubler han og drar meg med i fallet. Jeg gidder ikke engang bry meg om å komme meg på beina igjen, begynner bare å rive av han klærne midt i trappeoppgangen. Han ler, mumler noe og stopper meg, løfter meg opp og bærer meg inn døra på rom 122. Mitt rom.

  Han kastet meg ned på en stol og prøvde stolt og imponere meg med lapdance. Total turn-off, men greit. Jeg kan være med. Jeg drar av han badeshortsen og finner snoppen stående rett til værs. Hendene mine stryker over korsryggen hans og ned mot rumpa mens jeg begynner å suge han. Han stønner og holder seg fast i håret mitt. Jeg kan ikke annet enn å smile innvendig.

   Vi ender til slutt opp på den lille kjøkkenbenken på hotellrommet. Han løfter meg opp på den med brune muskuløse armer og får meg til å føle meg liten og pinglete. Jeg elsker det!

  Nå er det han som tar kontrollen og han kysser meg ømt nedover halsen og på puppene. Han klorer meg forsiktig på ryggen og jeg biter han i øret. Den ene hånden hans stryker utenpå trusa, som for så vidt er det eneste plagget jeg har på meg. Jeg er tent så jeg strammer begge beina rundt midjen hans og bruker dem til å dra ned shortsen hans. Boxeren treffer gulvet i samme slengen og han drar av meg trusa.

   Han stopper opp et lite sekund og ser på meg før han begynner å kysse meg på halsen. Jeg klarte helt seriøst ikke å vente lenger! Jeg trykker meg mot han med beina og han begynner å jokke mot meg. Jeg skaller sikkert 30 ganger i veggen bak meg, men kunne faktisk ikke gi mer faen! Jeg tror jeg rant over og han toppet det hele med å øke tempoet og massere meg på klitten. Orgasmen spredte seg i hele kroppen og jeg brølte ut. Like etter brølte han minst like høyt og omfavnet meg med den svette overkroppen sin. Begge smilte fornøyd og vi sovnet delvis liggende i senga. Jeg tror aldri jeg har sovet så tungt verken før eller etter!

  Tumblr_liwlv67wn11qzh8fbo1_500_large

  Sex og alkohol gjør virkelig susen.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Sex på offentlig do

  Leser historie:

  Ja, du leste riktig. Hvorfor ikke la sexen bli litt mer spennende? Tenkte jeg skulle dele min historie med dere. Det hele startet med at jeg og en god kompis av meg, la oss kalle han Martin. Jeg og Martin ble enige og at vi skulle bowle noen runder. Bowlingen gikk greit den..  

  Da vi var ferdige og var på vei utifra bowlingshallen, passerte vi et toalett. Jeg så lystig på Martin og prøvde å tenne han. Mest bare for tull og for å få han kåt. Men det hele ente med at vi sneik oss innpå jentetoalettet og gikk inn i en av båsene. Så begynte vi å rå kline, han satt på doen og jeg på fanget hans. Jeg kjente lille Per begynte å leve. Han bevegde hånden sin ned i buksa mi. Jeg gjorde det samme på han, etterfulgt av at jeg sugde han også. Jeg begynte å produsere store bekker med vaginasaft før han kom så langt til å få trengt den inn i meg. 

   

  

  Det føltest så godt, og så nasty. Vi prøvde oss først på doggy, jeg holdt meg fast til toalettet i det han begynte å jokke på meg. Det var så digg. Men imens vi var midt i akten, kom det noen som skulle på toalettet, vi hørte personen så vi tok det litt rolige akkuratt mens den var der inne. Men med engang hun hadde vasket hendene og forlot jentetoalettet gjorde vi oss begge klare til å komme. Først meg så han. Jeg kunne føle det bygde seg opp, større og større. Diggere og diggere. Plutselig spratt champagne korken og jeg skrek til av glede...
  Det skal jeg forteller dere at det var virkelig godt!  

  - Lisa

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits