• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Mars 2011

  Min første gang

  Hei igjen! 

  Da er det min tur til å skrive den om den første gangen jeg hadde sex. Faktum er at den første gangen var utrolig koselig, perfekt og minneverdig. Here it goes!

  4765165869_e3f7cf5890_large

  Jeg hadde kjæreste. Jeg var 16 år, og hadde min første ordentlige kjæreste. Han var perfekt. Kjekk, deilig, søt og snill. Og verdens beste. Vi hadde vært sammen i tre måneder. Det var tidlig på sommeren da vi bestemte oss for å dra på campintur. Vi skulle sove i telt to netter, lage bål, middag ute og bade. Dette var ved en ganske stor dam som var privat. Vi satte opp telt, lagde bål og koste oss rundt bålet hele kvelden. Vi var alene. Vi visste vel begge hva som kom til å skje. 

  Klokken ble tolv, ett og så halv to. Martin sa: "Kanskje vi skal legge oss, pus?" Han dro meg med inn i telte og vi la oss ned. Foreløpig med klær, vel og merke. Han sa: "Jeg må fortelle deg noe, og jeg vet ikke hvordan du kommer til å reagere" Jeg ble litt forvirret egentlig. Husker at jeg var redd han kom til å slå opp med meg på flekken. "Jeg tror jeg elsker deg" falt det ut av munnen hans. Jeg smilte. Fra øre til øre faktisk. Jeg la meg tett inntil han og hvisket at jeg elsket ham også. Jeg kysset ham. Han smilte, og vi begynte å kline. Han la seg oppå meg, med hånda godt plantet bak på ryggen. Hånda snek seg nedover rumpa mi, innunder shortsen. Han dro av meg singleten, tok meg på puppene. Vi råklinte. Jeg var så klar! 

  Han sa: "Skal vi gå videre, eller vil du stoppe?" Jeg smilte og sa: "Det er greit," og begynte å ta av ham t-skjorten. Han var fin. Dritdigg, faktisk. Vi rotet. Jeg hadde runket og sugd han før, så jeg gjorde jo det. Han stønnet. Det eneste lyset vi hadde var fra bålet utenfor teltet. Det var perfekt. Han dro av meg resten av klærne, og plutselig var vi kliss nakne begge to. Han fingret meg, kysset meg på magen, puppene og lårene. Han var skikkelig kåt, og det var absolutt jeg også. Han hvisket stønnende i øret mitt: "Er du klar, jenta mi?" Jeg bare nikket, og lot ham trenge inn i meg. Det var egentlig vondt, men samtidig spesielt. Han hadde hatt sex før, så han hadde heldigvis litt erfaring. Jeg derimot, følte meg ganske utilpass. 

  Tumblr_liexuhb6mw1qhr78yo1_500_large

  Det gikk kjempebra! Han kom og jeg kom utrolig nok. Såklart med litt hjelp fra hånda. Vi gjorde oss ferdige, og ble liggende og kose og rote litt frem til det ble lyst igjen. Det var en perfekt natt egentlig. Forresten så hadde vi jo sex igjen i vannet på morgenen! 

  Karoline

  Mars 2011

  Nytt innlegg på vei

  Heihei!

  Det er lenge siden jeg skrev noe her nå. Sorrysorrysorry! Men ja. Spørsmålsrunden er avsluttet, og vi er igang med å svare på den. Så langt har både jeg og Elisabeth svart, så vi er godt igang. Den kommer vel ut om  noen dager, da vi har bestemt oss for hva vi skal skrive på et par spørsmål som er litt tvilsomme. 

  Siden det var et par som spurte om vår første gang, synes jeg kanskje det er lurt å skrive om det? Uansett så kommer den om noen strakser, og jeg synes det hadde vært dritkult om noen ville legge igjen en kommentar eller to. Det setter vi pris på, og vi blir ekstra inspirert til å blogge! 

  Tumblr_lfgnktrlgj1qcf93eo1_500_large

  Forresten, det er fortsatt bittelitt tid igjen til å stille spørsmål. Men kun på dette innlegget. Kanskje til i morgen? Vi får se. Vet at jeg skrev at den er stengt, men vi kan fortsatt ta imot et par spørsmål. 

  Karoline

  Mars 2011

  Wops

  Hei, alle søte folk.

  Beklager at vi ikke har fått blogget på en stund! Vi har masse å gjøre for tiden. Dere vet.. eksamen snart? Vi går jo på skole, derfor blir det bittelitt lite tid på dataen om dagen. Men vi lover at vi skal bli bedre.

  Vi har ikke blogget noe særlig på ca. en uke, allikvel holder statistikken seg oppe! Jeg er kjempeimponert over dere, folkens! Synes det er så hyggelig å se at dere stikker innom bloggen bare for å se om vi har skrevet noe.

  Tumblr_leuqvs4fp01qa4th6o1_500_large

  Til gjengjeld skal jeg skrive en smashing historie til dere etterpå. Om jeg får tid, og jeg ikke blir druknet av skolearbeid...

  Ikke glem spørsmålsrunden vår litt lenger ned på bloggen! Tenker meg at vi svarer om ikke lenge nå, så dere har ikke så veldig mange sjanser igjen! Hihi.

  Dere er dritbra!

  - Karoline

   

   

  Mars 2011

  My bad. Sorry.

  Skal vi kalle han en gammel flamme? Han kan få lov til å hete Thomas i dag. Hei Thomas. Hei?

  Vi hadde ikke vært sammen. Nei, men vi hadde snakket og flørtet en god del. Han var klar for et forhold, jeg var klar for et forhold.

  Jeg møtte han gjennom en venn av en venn av en venn eller noe sånt. Vi hadde snakket et halvt år på nettet, men egentlig ikke møtt hverandre, bare vi to. Nå var det på tide for å finne ut om det kunne bli noe mer. Vel? Det hele startet med at jeg ville, for en gang skyld, kjøre på med tanken om at det er det indre som teller. Jeg prøvde helt enkelt å drite i hvordan trynet hans så ut, hvordan kroppen hans så ut og hvordan klærne hans så ut.

  Tumblr_lf1bn1jcxq1qcangoo1_500_large

  Det gikk vel så som så, jeg ga det en sjanse. Han plukket meg opp med en mørk BMW og kjørte til et eller annet sted jeg ikke fikk med meg. Han stoppet bilen og det var nå jeg begynte å frykte for pinlig stillhet. Slik ble det ikke. Plutselig fikk jeg nemlig for meg akkurat hva jeg skulle si og skravlet i ett kjør. Dæven, stakkars fyr. Han kom aldri til ordet stakkar, så jeg tror han kanskje ga opp. Istedenfor la han hånden på låret mitt og kysset meg raskt på munnen. Oisann, takk for forvarselen.

  Tumblr_li27hcxkpi1qgs55go1_500_large

  Han kysset meg litt mer og jeg fikk kravlet over i setet hans. Han snek hånden oppunder jakka, oppunder t-skjorta og kneppet av meg BH?en. Han klemte meg på puppene og strøyk meg på magen. Jeg kilte han i nakken og oppover i håret. Mer tafsing og mer klining, herregud så jævelig tent jeg ble! Han strøyk meg på musa utenfor buksa og jeg lurte hånden ned mot bukselinningen hans. Åpnet forsiktig beltespennen og knappen. Til slutt dro jeg ned glidelåsen og begynte å runke han. Han begynte å stønne og klådde enda mer før han åpnet buksa mi og snek ned hånden.

  Tumblr_lbl3vhfyoo1qe7xoyo1_500_large

  Jeg begynte å tenke over hva faen jeg drev med?! Hvis han var interessert i meg, holdt jeg jo på å gi han falske forhåpninger!

  Jeg trakk meg raskt unna og kneppet igjen buksa mens jeg dro med meg veska. Idet jeg slengte igjen døra og rettet på klærne ropte jeg er fortvilet unnskyld og løp av gårde. JA, jeg løp faktisk!

  Vanligvis hadde jeg slengt meg på en one night stand, det hadde ikke brydd meg, men er det noe jeg virkelig ikke liker så er det å leke med andres følelser. Så vi snakket litt etter det og man kan vel si at vi fikk ordna opp..

  Han var klar for et forhold, jeg var klar for et forhold. Bare ikke med han.

   

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Spørsmålsrunden daaaa

  Hei!

  Vil bare legge inn en liten påminnelse til spørsmålsrunden. Det var så mange som var ladd for det, men det er bare fem-seks stykker som har sendt oss spørsmål! Så legg igjen en kommentar, så får vi se hvor lenge det holdes gående! :) Og bare innse det... Vi skal mase og mase til akkurat DU spør oss om det du lurer på! Neida, haha. Jeg tullaaa!

  Gå inn HER og legg igjen et spørsmål da!

  65142-f22fae-530-354_large

  Eller... oss, da.

  Men da, dere! Nå er det helg! Ikke overraskende skal vi jentene på fest i morgen kveld, og i dag slapper vi bare av. Så jeg tror nok alle sammen er ladd for høy musikk, alkohol i blodet og heite gutter i morgen!

  Hva skal dere kule lesere gjøre i helga?

  - Karoline

  Mars 2011

  Sexfantasier, helt normalt

   

  Heihei

  Jeg tenkte jeg kunne legge ut mine, altså Sofie sine svar, 
  siden Karoline  svarte sin mening.


  Der her sto på e-posten vi fikk fra en anonym jente. 
  Send oss gjerne epost på deepwhole@hotmail.com, vi svarer med glede.
  Vi skriver jo for å dele våres historier med dere, så kanskje dere kan kjenne dere noe,
  eller rett og slett le av hva vi har gjort eller hva vi driver med. He-he  : ))
  Spørsmålene :

  Hei.

  Jeg har noen spørsmål jeg lurte på om dere jenter kunne laget innlegg av.

  Har dere noen sex fantasti, eller fantasier?

  Har dere hatt sex med ei jente før, eller fantaserer noen av dere om det?

  Lurer også på om dere har hatt trekant eller orgie noen gang?

   

  Mine svar:

  Har dere noen sex fantasti, eller fantasier?

  Selvfølgelig har jeg det.
  Jeg har alltid drømt om å ha sex i skogen. I lyngen. Tenk så intimt, koselig og romantisk å ha sex ved elvekanten i skogen, langt borte fra alle. Selvfølgelig drømmer jeg helst om å gjøre det med en av mine fremtidlige kjærester, ikke noe One Night-stand, da blir det neppe romantisk. Er som oftest ikke det ved One Night- stand. Da er det bare knulle, kle på seg og stikke.   Har dere hatt sex med ei jente før, eller fantaserer noen av dere om det?


  Jeg har aldri hatt sex med ei jente før, men jeg fantaserer om det.
  Er ikke lesbisk eller bifil, men tenk så morsomt å tilfredstille ei kvinne, eller bli tilfredstilt av ei kvinne som virkelig vet hva hun driver med?
  Lurer også på om dere har hatt trekant eller orgie noen gang?

  Jeg har aldri hatt hverken orgie eller trekant. Men jeg hadde nesten trekant engang da jeg sugde to gutter. Selvom jeg ikke mente det, skjedde det bare. Flere som kjenner seg igjen i ting som bare "skjedde"?
  Jeg har og skrevet ett innlegg om det man kan lese om lenger ned.
  Noen andre som tør å dele noen sexfantasier? :)


  - Sofie

  Mars 2011

  Spørsmål

  Heisann!

  På e-post har vi fått et par spørsmål. Så da tenkte jeg, Karoline, at jeg kunne svare på dem. Vi har jo spørsmålsrunde litt lenger ned på bloggen, så dermed får de andre jentene mulighet til å svare senere. Men allikevel, om dere vil at Elisabeth eller Sofie skal svare på disse spørsmålene, legg igjen en kommentar ellernoe, så svarer de!

  Hei.

  Jeg har noen spørsmål jeg lurte på om dere jenter kunne laget innlegg av.

  Har dere noen sex fantasti, eller fantasier?

  Har dere hatt sex med ei jente før, eller fantaserer noen av dere om det?

  Lurer også på om dere har hatt trekant eller orgie noen gang?

  Så kommer mine svar:

  Sexfantasier er utrolig normalt. Alle tenker på sex, dermed blir det jo en sexfantasi? Jeg er sånn at jeg ser for meg sex, og sånn regner jeg med de fleste er. Dermed: Om du er redd for at du er unormal fordi du tenker mye på sex: Ikke vær det! Ingen kan høre hva du tenker allikevel!

  Tumblr_lb46cotlnh1qdtaelo1_500_large

  Her er greia: Jeg liker ikke jenter på den måten. Jeg blir forelska i gutter, ikke jenter. Dermed har jeg ingen tanker om det å ha sex med en jente, for jeg føler liksom at det ikke blir ordentlig... sex. Men såklart det er sex!

  Jeg har ikke hatt sex med en jente før. Jeg har tullerotet med jenter, men ikke hatt ordentlig sex der det har vært nytelse inn i bildet.

  Men... jeg har hatt trekant en gang! Det var to andre gutter, som jeg dro med meg hjem fra en fest. Hvis dere vil kan jeg lage et innlegg om det en gang?

  Så til slutt: Ikke vær redd for å være den du er når det kommer til sex. Ha sex på din måte!

  - Karoline

  Mars 2011

  Leserhistorie: Sex med en ex

   

  Fikk en mail med en leserhistorie som er verdt å lese! Send oss gjerne din leserhistorie på mail: deepwhole@hotmail.com

  Jeg har et lite dilemma som jeg må fortelle dere om. Jeg og eksen min, Tom, slo opp for en måneds tid siden. Vi har fortsatt kontakt og har møttes noen ganger alene. Det begynner veldig uskyldig:

  En dag tikket det inn en melding på mobilen. Tom: ?Lyst til å catche en film??. Jeg tenkte at det kunne jo ikke skade, så jeg ble med. Filmen gikk fint, vi så den ferdig og så satt vi der. Alene i sofaen hans. Ingen av oss sa noe og det ble skikkelig pinlig stillhet. Plutselig koplet hjernen min helt ut, og jeg lente meg over han og begynte å kline med han. Så klart var han med på den! Jeg satte meg over fanget hans og han begynte å dra av meg klærne, plagg etter plagg. Like etter begynte klærne hans å treffe gulvet. Til slutt satt både han og jeg der i bare undertøyet mens vi så på hverandre og jeg er sikker på at han tenkte hva faen er det egentlig vi driver med? Jeg tenkte det samme, men var allerede så kåt at jeg ga blanke og lot det stå til.

  Tumblr_li7t45oym01qd9lrdo1_500_large

  Litt runking, fingring og puling i alle mulige stillinger på det røde skinnsofaen. Begge sovnet og først da jeg våknet igjen begynte jeg å tenke på hva jeg hadde gjort. Herregud. Jeg tror jeg skammet meg i flere dager før jeg fortalte det til venninnene mine! Vi har snakket litt om det i etterkant og han vil gjerne at vi skal møtes igjen.

  Problemet er at jeg ikke er interessert i han. For det jeg vet, er ikke han interessert i meg heller, så det er ikke noe følelsesmessig drama her, bare et etisk dilemma.

  Er det greit å ha sex med en ex?

  Og glem for all del ikke SPØRSMÅLSRUNDEN vår her.

  Mars 2011

  Kom igjen!

  Heihei, folkens!

  Dere må seriøst stille oss noen spørsmål til spørsmålsrunden vår HER. Det blir dritbra! Tenkte bare jeg skulle minne dere på det, slik at det blir litt mer spennende for oss :)

  - Karoline

  Mars 2011

  Tjen penger på bloggen din!

  Det er ikke vanskelig å tjene penger på blogging og vi jentene har, som mange andre, oppdaget tidenes nettside: www.sponsetblogg.no. Det er superenkelt:

  * Først må du registrere deg.

  * Dem finner sponsorer til deg som passer akkurat din blogg.

  * Snart mottar du mail fra sponsorer som du lager egne avtaler med.

  - Jentene

  Mars 2011

  Ubeskyttet sex

   

  Dagens moral:

   

  Har man sex med en fyr er det sånn at jentene er mer livredd for å bli gravid enn å få kjønnssykdommer.

   
  Graviditet er kanskje ikke så ålreit når man er ung og ikke har fått seg en utdannelse enda, men kjønnssykdommer er heller ikke kult. Ja, kjønnssykdommer kan kureres, men det er ikke alle som oppdager det med det første, da kan man enten bli steril med tiden, eller smitte andre hvis man har ubeskyttet sex.

  Graviditet er letter å oppdage. Etter ubeskyttet sex kan man ta angrepille innen tre dager, men det er ikke fult så anbefalende. Det mest anbefalende er å bruke prevesjonsmidler. Eller rett og slett ikke ha sex i det hele tatt, da er man sikker på at man ikke blir gravid.

  Hverken graviditet når man er ung eller kjønnsykdommer er særlig ålreit. Dyrt med barn, bør bruke prevesjonsmidler hver gang og bruker man kondom er man sikker på å unngå kjønnssykdommer.

      

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Husk prevensjon

   

  Send gjerne inne spørsmål på spørsmålsrunden våres HER

   

  - Sofie

  Mars 2011

  SPØRSMÅLSRUNDE!

  Nå, kjære lesere. Det hørtes ut som om det var interesse for spørsmålsrunde, så her kommer den! Spør i vei, vi svarer på ALT.

  Tumblr_lhzc378a7a1qzkng1o1_500_large

   

  - Jentene

  Mars 2011

  Spørsmålsrunde?

  Hei!

  Vi jentene har bestemt oss for at om vi får nok lesere, så skal vi holde spørsmålsrunde for dere. Regner med at det er mange som har spørsmål på lur. Siden lesertallene vurderer veldig, så er vi littegrann usikre på hvor mange lesere vi har!

  Så: For at vi skal ha spørsmålsrunde, trenger vi å vite at vi har nok lesere og at dere er ladd for det! Kast igjen en kommentar om du vil ha spørsmålsrunde, så skal dere få vite hva det blir til!

  Ha en flott dag, folkeeens!

  - Jentene

  Mars 2011

  Litt designendringer

  Heiheeei!

  Dere ser vel at vi har endret litt på designet i dag? Karoline har laget en ny header, og vi har endret på bakgrunnsfargen og tekst og slik. Forhåpentligvis skjønner vi snart litt mer av dette med HTML-koder, så det blir litt bedre her. Den som kan hjelpe oss med designet, send oss en mail på deepwhole@hotmail.com. Det ville vi satt utrolig stor pris på.

  Hva synes dere om det nye designet?

  - Jentene

  Mars 2011

  Ikke så uskyldig

  Veeeel, min kveld var ikke så uskyldig som Elisabeth sin. Hun skrev jo i innlegget under at hun hadde snakket med en ukjent mann om løst og fast, men jeg gjorde vel mer enn det.

  Jeg våkna hjemme hos Elisabeth i dag tidlig og bare: "WHAT a night!" Det ble ikke nach hjemme hos en random dude (også kalt sex), men jeg endte vel på gulvet hos Elisabeth. Såvidt jeg husker startet jeg kvelden med flere shots, øl og klinings med sikkert fem forskjellige, heite gutter i går kveld.

  080067981ce718_large

  Noe som er ekstremt typisk meg, er at jeg roter meg folk på fest. Denne gangen var det med en superkjekk gutt/mann, som jeg ikke husker navnet på. Men jeg husker hvertfall at vi fant et hjørne i mørket, han satt på sofaen og jeg på fanget. Det var vel ingen overraskelse at hånden hans endte nedi trusa mi, og hendene mine oppunder t-skjorta. Jeg synes det er så spennende å rote slik på fest. Jo større sjanse det er for at jeg blir oppdaget av noen, jo kåtere blir jeg.

  Vi satt jo slik en stund, og jeg kjente at han ble kåt. Det var ikke så lett å få gjort noe med det der, men han hadde fortsatt hånda godt plantet oppunder kjolen min, så jeg lot han drive på. Kompisen hans kom bort og bare: "Heeeey, skjer a?". Jeg frigjorde meg fra gutten, dro strømpebuksa på plass, smilte og ga ham et kyss på kinnet og stakk.

  Så på fest blir det aldri noe nytelse eller noe, det blir liksom bare roting og stønning, til en av oss stikker. Slik er jeg, liksom. Allikevel hadde jeg ikke hatt noe imot å dra han med meg hjem, og latt han dra av meg alle klærne for så å knulle meg til dagen etter. Absolutt ikke.

  20090221042655

  Det ble en rimelig uskyldig lørdag på meg altså, men den var så absolutt ikke kjedelig. Ikke ut ifra hodepinen, den manglende strømpebuksa og det flotte, bustete håret mitt i hvertfall. Gleder meg allerede til neste helg!

  - Karoline

  Mars 2011

  Surprise...?

   

  Som lovet skal dere få høre om helgens røvertokt!

  Jeg og jentene dro ut på vors hos ei venninne i nærheten og som vanlig var det vellykket. Vi kjørte på med drikkeleker, musikk og latter. Gud, som jeg elsker jentevors!

  200053_1744096413919_1584008602_2329040_669542_n_large

  Shots og øl går rett i fletta for min del og vi drar ut på en offentlig fest i utkanten av byen. Vi står ute i tjue minutter med lårkorte kjoler og fryser på oss frost i barten. Hva gjør man vel ikke for fest?

  Vel inne i det store og overfylte lokalet finner vi et bord der vi har oversikt over dansegulvet (les: alle de kjekke kara!). Én Corona senere er vi ute og pryder gulvet sammen med en gjeng andre danseglade, selvfølgelig av det motsatte kjønn. Vi danser om hverandre, i ring og hvis jeg husker riktig vekslet vi også på hvem som satt på ryggen til hvem. Jeg tror jeg hadde melkesyre i hver eneste muskel i kroppen! Geez? Til slutt må jeg kaste inn håndkledet og setter meg ved bordet igjen. Åpner en ny øl og tørker pannen mens jeg hviler hodet i venstrehånden. Jeg tror ikke jeg satt i så mye som et kvarter engang før en gutt i rimelig godt humør kommer og kaster seg ned på fanget mitt. ?Øhm? Jo da, vær så god, bare sitt?, er alt jeg får trykt ut av meg. Han smiler sløvt og takker utydelig. Han ser seg rundt og plutselig, på brøkdelen av et sekund, kaster han seg rundt og begynner å kline med meg. Jeg henger ikke helt med i starten og har ikke sjangs til å trekke meg unna, så jeg tenker bare faen heller og blir like gjerne med på leken.

  Tumblr_lhzabxpc2a1qd8vzuo1_500_large

  Han tar en godt tak rundt midjen min med den ene hånden og stryker med på låret med den andre. Jeg vet ikke hvor lenge vi satt der og spiste på hverandre, men til slutt reiser han seg og går, mens han drar meg med. Han peker ut i luften med den tomme ølboksen sin og brøler ut ?La lekene begynne!? i kjent OL-stil. Hvor vi skulle, det ante jeg ikke, men ble villig med. Han mumlet hele veien om et eller annet sted han visste om og stoppet til slutt foran en dør. Det så egentlig ut til å være en helt vanlig dør. Trehvit, uten vinduer, med dørhåndtak. Jo da, det VAR faktisk en helt vanlig dør. Han åpnet den, dyttet både meg og seg selv inn i mørket, så lukket han døra bak oss. Helvette så mørkt det ble! Trangt var det også. Uansett hvor jeg snudde meg, støtte jeg på vegger, hyller og tak i hytt og pine. Plutselig tar han et godt tak i armen min og drar meg ned mot gulvet. Jeg må til slutt sette meg ned, og like etter kjenner jeg at han også setter seg helt inntil meg. Og slik sitter vi. Egentlig hadde jeg forberedt meg på at han skulle tafse og grave, kysse og bite, men slik ble det ikke.

  Etter noen minutter begynner han å snakke, men han snakker egentlig ikke om noen ting. Bare smalltalk. Det ender med at vi faktisk har en helt normal samtale og løst og fast, ingenting seksuelt. Det føltes fantastisk bra å bare snakke med en helt fremmed om ingenting.

  Vel, nesten helt fremmed. Det var ikke ukjent for verken meg eller noen av venninnene mine at han var tidenes player og skifta dame like fort som? Ja, jeg har ikke noe eksempel på akkurat det, men dere forstår poenget? I tillegg hadde han ingenting imot å ha flere damer samtidig.

  Men han kunne faktisk sitte der og bare snakke, uten å så mye som ta på meg.

  Tumblr_lh3n1whr3d1qgujfno1_500_large

  Jeg har faktisk troen på at folk kan forandre seg.

   

   

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Helg = fyll

  Hei!

  Vil bare starte med å si at Elisabeth, Sofie og jeg setter utrolig pris på hver kommentar og sidevisning på denne bloggen. Det er dritkult at denne bloggen har slått an hos dere lesere, og satser på at dere fortsatt følger oss.

  Nå er jo den etterlengtede helgen her, og hva passer vel ikke bedre til en helg med alkohol i blodet og kjekke gutter? Vi gleder oss i hvertfall, og på søndag får dere mest sannsynlig høre helgens saftige historier. Så kos dere i helga, og finn på noe tull!

  Har dere noen planer i helga?

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Nesten trekant

   

  Engang jeg var på ferie ble jeg kjent med to gutter.
  De var kamerater og var fra Sverige.

  Jeg startet med å ta noen drinker med disse to guttene, Niklas og Andreas.
  Noen drinker ble til ganske mange.
  Vi danset, snakket, drakk og lo. Herregud vi hadde det gøy.  Lenge siden jeg hadde hatt en så herlig kveld.

  Jeg hadde på meg en helt ny kjole jeg hadde kjøpt på nelly.com
  Hadde blitt forelsket i den dyp rosa, lår korte kjolen med utrigning.

  Andreas dro meg med ut, vi var ute på en plen i nærheten av baren. Det var ingen andre rundt oss og han dro ned buksa. Han ville at jeg skulle suge han. Jeg gjorde det, selvom jeg ikke hadde spessielt lyst, men ettersom jeg hadde fått i meg nok alkohol gjorde jeg alt jeg ble bedt om.

  Niklas kom, og dro av seg buksa han og. Andreas ville at jeg skulle suge begge to! Jeg sugde litt Andreas, og litt Niklas. Vi holdt på en liten stund, før tanken streifa meg. Herregud, hva er det jeg driver med?! 
  Jeg reiste meg opp, og gikk fra guttene. De skrek etter meg og sa: Kun 5 minutter til? Pliis??
  Jeg snudde meg å sa: Nei! Også gikk jeg tilbake til nattklubben. Jeg fant venninna mi som jeg var med, og spørte om vi kunne gå. Hun dreiv å koste seg en med blondt hår jeg aldri oppfatta navnet på, men jeg dro meg med henne og fortalte hva vi hadde gjort.
  Hun ble sjokkert og overrasket over hva jeg hadde gjort, men tenkte ikke så mye mer over det. Vi gikk opp trappa fra nattklubben og fant en ny klubb ikke langt unna, før vi gikk hjem altfor drita at vi egentlig ikke husker hva vi gjorde, eller jeg burde ikke huske det.

  Det sies at "What happens in Vegas, stays in Vegas".  Vell, det bør gjelde ferieturer og? Eller generelt er det enkelte ting jeg aldri burde gjort, enkelte ting jeg faktisk angrer over.
  Så jeg sier; ikke gjør noe dere ikke er klar for.

  Mars 2011

  Første gang - Elisabeth

   

  Han var min første ordentlige kjæreste, så ja, jeg var jomfru. Men jeg var så jævelig klar!

  Han var alene i familiens campingvogn på en eller annen campingplass i utkanten av Oslo, så jeg bestemte meg for å besøke han. Jeg kastet meg på en buss som stoppet i nærheten og tok beina fatt de siste 500 meterne. De hadde parkert vogna i andre enden av campingplassen, men jeg kunne se han fra innkjørselen. Han hadde plantet rumpa i en sliten, grønn campingstol som umulig kunne være fra dette århundre. I hånda hadde han en fuktig colaboks og da han fikk øye på meg vinket han ivrig. Jeg kom fram til vogna og fant meg en annen campingstol som jeg plasserte tett inntil hans.  Vi pratet og lo i timevis og det begynte å bli skumring og kjøligere i luften. Han så på meg og smilte. ?Nei, nå går vi inn! Vi kan sette på en film eller noe?? Film, ja. Akkurat. Hvis dette var å se på film, så er kino det samme som gruppesex!

  Uansett, vi gikk inn, fant fram en DVD og krøllet oss sammen i senga bakerst i vogna. Jeg vet ikke om jeg fikk med meg så mye som to minutter av filmen før han kastet seg over meg. Greit for meg! Vi klina en evighet mens vi tok på hverandre og han vet like godt som meg hvor tent jeg ble ? og jeg vet han ble det samme! Jeg trykte meg mot han og kjente bulken i buksa hans. Jeg kunne ikke motstå å trykke hånden mot pikken hans. Han klynket lavt, han likte det!

  Inne i vogna var det mørkt som i graven, men det var ikke noe problem for han å lure hånden innunder genseren min før den fant veien videre ned mot bukselinningen min. Jeg fikk frysninger i hele kroppen og kjente at jeg kunne pult han i stykker der og da.

  Forsiktig åpnet han knappen i buksa og dro ned glidelåsen. På et øyeblikk var han innenfor trusa mi og han masserte meg sakte på klitten før han begynte å fingre meg ? forsiktig riktignok.


  Fy faen, dette holdt ikke altså! ?Skal vi pule?? spurte jeg og sendte han tidenes lureste blikk. Tiden sto stille og han stirret spørrende tilbake på meg. Øynene hans lyste av er-du-seriøs-blikket, men han skjønte fort at dette var blodig alvor.

  Han fiklet i bukselommen og fant fram en kondom som han fikk tatt på selv. Jeg la meg på rygg og han støttet seg opp med hendene over meg. Sakte og forsiktig trykket han seg inn i meg mens øynene hans var klistret til mine. Han prøvde desperat å lese følelsene mine. ?Au, faen?, var alle følelsene jeg uttrykte og han trakk seg raskt ut og satte seg på kne. ?Var det vondt?? Åh, neida, dette her var like deilig som vannmelon en varm sommerdag. Selvfølgelig var det vondt, hva trodde du?

  Vi prøvde et par ganger til og det ble ikke så ille til slutt, men jeg har egentlig ikke særlig tro på at første gang kan føles deilig. Kanskje andre eller tredje gang, men ikke første.

  La oss avslutte denne historien med en liten moralpreken, skal vi? For det første så var jeg ekstremt opptatt av at første gang skulle bety noe, og for det andre skulle være sammen med noen som jeg var glad i.

  - Elisabeth

   


   

  Mars 2011

  Pause fra festen

   

  Vel, for et par år siden var jeg kanskje ikke verdens beste venn. Jeg hadde en venninne som het Tiril, og hun hadde en kjæreste, og vi bare kaller ham Petter. Jeg var i samme gjeng som Tiril, selv om vi ikke om ordentlig godt overens.

  En helg skulle Tiril ha fest hjemme hos seg. Hele gjengen var der, altså en haug med gutter og jenter. Jeg og den aller beste venninnen min Therese hadde stæsjet oss skikkelig opp hjemme hos meg, med lårkorte kjoler og høye heler. Kvelden så ut til å bli lovende når vi gikk inn døra hjemme hos Tiril, med spritflaska i hånda.

  Tumblr_lcvmow8s4c1qfozy2o1_500_large

  Folk dukket opp, og musikken dundret i veggene. Blant annet var Petter der, og vi satt ved siden av hverandre i sofaen sammen med flere andre. Vi hadde en drikkelek der vi skulle shotte, og stemningen ble høy. Folk begynte å danse, og jeg satt igjen i sofaen med Petter. Han lente seg inntil meg og hvisket: ?Herregud, du er så jævlig fin i dag,? Jeg ble helt overraska. Jeg kunne ikke tro at han la an på meg. Hviskingen fortsatte, og plutselig hadde vi et teppe over oss, og hånda hans var stuck oppunder kjolen min. Slik satt han og rotet lenge, mens vi latet som ingen ting. Jeg var helt med på det, for det var jo ikke til å stikke under en stol at han var dritheit. Og for å være ærlig, trenger det ikke være mer enn en berøring som skal til for å tenne meg?.

  Jeg så på han lenge, tok en stor slurk av glasset mitt, og sa: ?Fatter ikke at jeg sier dette, men? Møt meg på badet om tre minutter,?. Jeg løp opp trappa og inn på badet. Så meg selv i speilet for å sjekke at jeg ikke så ut som et vrak. Sånn er jo vi jenter, vet dere.

  Han banka på, og jeg åpna døra. Når han kom inn, tok han rundt meg og vi begynte å kline heftig. Plutselig hadde jeg kjolen oppå magen, og satt på benken ved siden av vasken. Han var all over me, og jeg dro av ham klærne. I et øyeblikk tenkte jeg faktisk på hvor dum jeg var. Men herregud, så deilig det var. Han fingret meg, og etter en stund begynte vi å ha sex. Hardt. Jepp, det er vel det man kan kalle det. Det gikk skikkelig hardt for seg, og det var sykt deilig. Faren for at folk skulle begynne å lete etter oss, gjorde det enda bedre. Jeg kom. Han kom. Jeg kom igjen.

  Jeg snek meg ut av badet, og latet som ingen ting. Herregud for en fest. Følte meg slem etterpå, men hey.. Det sa vel egentlig mer om han enn meg!

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Paradise hotel up next

  Det er straks duket for årets sesong av Paradise Hotel og jeg sitter klistret foran skjermen og venter i spenning! Dette blir fantastisk, rett og slett. Dessuten regner jeg med at dere lesere også følger slavisk med?

  Det er ikke noe som en god dæsj intriger, sex og sladder i hverdagen.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Busted

   

  Jeg og min daværende tosk av en kjæreste, hadde sex ofte. Hele tiden, faktisk. Hver gang han var hos meg, klarte han på en eller annen måte å tenne meg på en måte som gjorde at vi bare måtte ha sex der og da.

  Vi gikk i samme klasse på skolen, men hang ikke så mye med hverandre for det. En dag vi hadde mange tunge fag, var han bortpå låret mitt hele dagen, strøk meg, og hvisket ting i øret mitt som han visste ville tenne meg. Han var en jævel på det.

  Han ble med meg hjem, og jeg var sikker på at jeg kom til å renne over. Med en gang vi kom inn døra på rommet mitt, kastet han sekkene våre på gulvet og dro meg inntil veggen. Han tafset på hele meg og vi råklina skikkelig. Han løftet meg oppover veggen og jeg slengte beina rundt ham. Han kysset meg på halsen og hvisket: ?Fyfaen, jeg må knulle deg nå,?.

  Han bærte meg bort til senga, slengte meg nedpå  og la seg oppå meg. Han rev av oss klærne fortere enn jeg fikk skjønt hva som skjedde. Plutselig lå han i bokser, og jeg i bare undertøyet. Han kysset meg nedover puppene, på den bare magen min, og stoppet akkurat ved trusekanten. Jeg elsket det. Han visste så alt for godt hvordan han tente meg.

  Tumblr_lho42hc2sl1qag1t3o1_500_large

  Han dro av meg trusa og begynte å slikke meg. Fort og lenge. Han befølte meg over alt. Jeg stønnet skikkelig høyt, og plutselig hører jeg et skrik. Herregud! Søsteren min hoppet opp fra sofaen og løp ut av rommet. Hun hadde brukt TVn min, men sovnet. Siden vi hadde vært så kåte når vi kom inn døren, la vi ikke merke til henne. For å si det sånn, så ble det ikke noe på han den dagen. Sykt, sykt pinlig.

  Note to myself: Sjekk rommet før  du sex, for faen.

  - Karoline

   

  Mars 2011

  Om oss

  Hei!

  Vi heter da Elisabeth, Karoline og Sofie, og håper vi kan underholde deg med våres historier. 
  Vi skriver om forskjellige seksuelle opplevelser vi har hatt,
  eller gir dere leserhistorier og sextips som kan komme godt med.

  Dere kan gjerne legge oss til som venn på blogg.no, følge oss på bloglovin, følge oss på twitter og like facebook siden vår.
  Vi har og en epost adresse vi gladlig tar imot mail på: deepwhole@hotmail.com

      

  - Jentene

   

  Mars 2011

  Tusenfryd var mer enn frydefullt for min del

  Sola brant oss i øynene, og vi vandret fra karusell til karusell. Pernille hadde dratt med seg kjæresten, en kompis av han og meg på Tusenfryd. Mest sannsynlig for å spleise meg med Thomas, som han het. Den kjerringa. Jeg hadde jo sagt tusen ganger at jeg ikke ville ha noen kjæreste! Singellivet er herlig, dere.

  Thomas flørtet ustanselig, og jeg så hvor dette kom til å føre. For å si det sånn: Hadde vi vært alene i et privat rom, hadde jeg ikke holdt tilbake. Thomas var sinnsykt deilig, og jeg kunne egentlig ikke vente til vi skulle bade. Herregud, han var en typisk fotballgutt med brun hud, brunt hår og blåe øyne. Perfekt.

  Endelig skulle vi bade. Jeg ville egentlig ikke innrømme at jeg synes han var digg, og hadde ikke hatt noe imot å la han knulle meg der og da. Vi gikk og skiftet, og møttes utenfor ved dusjene. Thomas var sykt deilig, og han kikket på meg. Målte meg med blikket. Jeg hadde vel en bra kropp, passe store pupper og brun hud. Sikkert det en gutt ser etter.

  Vi gikk ut i det store bassenget, tulla og sprutet vann på hverandre. Jeg kan ikke si at jeg hadde noe imot når Thomas løftet meg over skulderen og slapp meg ned i vannet for så å løfte meg opp igjen. Vanndråpene som trillet nedover det solbrune ansiktet. Herregud så kåt jeg var.

  Tumblr_lh39d1rwe31qb6f1po1_500_large_135409997_large

  Pernille og Martin gikk opp igjen, siden de var sultne. Jeg kan vel tenke meg at det bare var en unnskyldning for å la meg være alene med Thomas. Det var faen meg greit!

  Thomas tok meg med bort i hjørnet, og løftet meg opp mot vegggen. Jeg tok beina rundt ham, trykket meg mot ham og kjente at han var kåt. Hard. Jeg smilte og så ham inn i øynene og smilte. Han kysset meg lenge, og vi begynte å kline ganske heftig. Heldigvis var det mange i bassenget, så badevaktene la ikke merke til oss når vi begynte å rote.

  Han tok meg på puppene, under bikinien. Plutselig var han nedi trusa mi og fingret meg. Jeg stønnet lavt for å ikke virke mistenkelig, og vi holdt på sånn en stund. Tafsing, fingring og klining. Thomas ble bare hardere og hardere, og til slutt måtte jeg bare nedi shortsen hans. Jeg runket han rolig, og latet som ingen ting. Han stønnet rolig og kysset meg. Det var tydelig at han likte det.

  Jeg var våtere enn vannet, om det i det hele tatt var mulig. Jeg var så sykt kåt. Han åpnet shortsen sin forsiktig, og dro trusa mi til side. Trengte seg forsiktig inni meg, rolig, for å ikke mistenke noen. Han bevegde seg inn og ut, og stønnet lavt i øret mitt. Jeg hviska tilbake: ?Herregud, skulle ønske vi var alene,? og et par skikkelig dirty ord. Han kysset meg på halsen og tok på hele kroppen min.

  Vi fortsatte den rolige knullingen, og jeg kom forsiktig. Jeg sleit skikkelig med å ikke ta helt av og skrike. Det faktum at vi hadde sex i et badebasseng med kanskje femti andre mennesker, hjalp ikke akkurat når han kom inni meg. Han stønna ganske høyt, og boret hodet inni halsgropen min. Jeg kysset ham i panna, og etter litt kosing, bestemte vi oss for å finne igjen de andre.

  ?Jøss, hvorfor ble dere så lenge?? spurte Pernille når vi kom med håndkler rundt oss. ?Nei, det var bare sykt deilig å bade i dag,? svarte jeg og kikket forsiktig med et smil bortpå Thomas.

  Tusenfryd ? dagen er din. Jepp, dagen var faen meg min.

   

  - Karoline

  Mars 2011

  Girls just wanna have fun..?

  Skallebank? Definitivt. Oppkastsjau? Ikke snakk engang. Fylleangst? Oh yes!

   

  Gårsdagens fyll og fanteri hadde gått langt over streken og konsekvensene var fosterstilling på sofaen med tidenes migrene mens jeg til stadighet forsøkte å huske hvordan jeg kom meg hjem i natt. Nei, rettelse: i dag tidlig. Klokka var vel nærmere halv sju før jeg fikk snublet meg over dørstokken til leiligheten min.

  Fyllematen fra McDonald?s fortsatte å komme opp igjen og sammen med den kom svake minner fra nattens faenskap tilbake. Herregud?

   

  Tradisjonen tro startet vi med jentevors hjemme i min ringe bolig. Det kan vel streng tatt ikke kalles noe bolig, for med fire-fem jenter blir det nokså trangt der inne. Drikkeleker, dans og musikk. Er det noe vi vet, så er det hvordan vi skal ha det gøy! Da vi endelig hadde sett oss ferdige med å forurense hele kåken med lukten av sur rødvin, dram og en tjukk tåke av tobakk kastet vi på oss jakkene og kom oss ut.  Takk gud for kort vei til byens utested! Fem minutter gange i høye heler og med alkoholprosent i blodet fungerer ikke veldig bra med Oslos glatte vintergater. Allerede verker det i beina! Fortsatt tradisjonen tro: vår faste løgn og vi får sneket oss inn på kveldens utvalgte bar. 100 kroner for å komme inn til tett luft og svette kropper som danser tett. Nordmenn er gale?

  Vi kliner litt rundt og jeg mister raskt jentene til fordel for en kar borte ved biljardbordet. La oss ikke snakke om utseende her, ølbrillene fikser det meste på den fronten og dermed er jeg ikke særlig kresen.

  Det klaffet relativt fort mellom oss, men jeg kjente allikevel at dette bare kunne bli en one night stand og ikke noe mer enn det. Who cares?? Han spanderer en Tequila på meg. Og en til. Og enda en. Om jeg fikk nok en Tequila etter dette er litt uklart, for med en høyde på knapt 1.60 trenger jeg ikke så mye innabords for å bli dritings.
  Resten av historien har jeg sørget for å få gjenfortalt av denne mannen ved baren. La oss bare kalle han Fredrik, ok?

  Barkrakkene er nokså overfylte, det samme gjelder sofaene og alle de andre sitteplassene. Vi ble stående midt på gulvet. Folk går frem og tilbake, dytter rundt seg og prater høylytt for å overdøve musikken. ?Vi stikker til meg da? Jeg bestiller en taxi, det tar ikke mer enn ti minutter.? Han gjør som han lover og et øyeblikk senere sitter vi i baksetet på en mørk volvo og kliner. Et par blikk i speilet fra sjåføren og vi er framme hos Fredrik.

  Med skoene i hånden og kjolen på snei får vi snubla oss oppover den eviglange trappa til tidenes fineste leilighet på Frogner! Ja, du leste riktig: FROGNER. Dette her var vestkantklyse av høyeste kvalitet og jeg spurte meg selv hva i helvette han gjorde på et middelmådig utested, men helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre.

  Klinings, tafsing og dirtytalk. Hvorfor finne veien til den enorme senga hans når han hadde en rådyr sofa fra Hødnebø han kunne sperme på? Han dytter meg bakover og jeg treffer en svær, offwhite sofapute. Jeg tror aldri noen har revet av meg undertøyet så fort før, og jeg tror heller ingen vil klare det igjen. Han kysser meg på halsen og biter meg i øreflippen. Begge hendene hans er godt plantet på kroppen min. Den ene rundt midjen min og den andre stryker oppover det venstre låret mitt.

  Det var nå jeg ba han stoppe.

  Seriøst, jeg gjorde ikke det. Hva tror dere om meg, egentlig? I fylla er jeg vill - og mer enn villig!

  Skjorta hadde jeg fått av han for lenge siden, jeg holdt på med beltet, men guttens boner gjorde ikke saken lettere. Jeg gjorde et siste forsøk og fikk endelig opp beltespennen ? han sparket av seg buksa og dro av seg bokseren i én eneste bevegelse. Fantastisk!

  Ladd for doggy? Alltid ladd for doggy! Han var hardhendt og gjentatte dunk i armlenet forklarer kulen i hodet mitt. Han tok et godt tak i den ene puppen min og holdt meg fast i skulderen med den andre hånden mens han rask økte tempoet. Han stønnet høyt og jeg kjente at hele han var svett. Fy faen han kom! Det var deilig, men jeg kom ikke ? og det trengs ikke heller! Jeg var fornøyd som bare det og begge sovnet på sofaen.

  Jeg våknet utpå morgenkvisten og det var vel omtrent nå jeg skulle gå en forjævlig walk og shame hjem. Skoene i venstre hånd, veska i den høyre. Jeg vandret strømpelesten hele veien hjem og fikk sikkert koldbrann i begge beina. Men det kan jeg overleve med, så lenge jeg slipper å vaske sofaen til Frogner-gutten.  Kanskje enklere å kjøpe ny sofa, kjære deg? Det har vel du råd til.

  - Elisabeth

  Mars 2011

  Da kondomen sprakk

   

  Jeg hadde vært en stund sammen med kjæresten min. Vi var unge, og valgte igjen å gjøre ett forsøk på sex. Vi hadde hatt det ett par ganger før, og bestemte oss for å fortsette med det.

  Vi var hjemme hos faren hans. Vi rotet i senga, mens faren var på jobb. Han kysset meg på halsen, og nedover mot puppene mine. "Slapp av nå, du tenner meg." sa jeg. "Det gjør du og, kjenner du ikke det?" sa han. 
  Vi fortsatte å kysse hverandre her og der og kledde mer og mer av oss. Av sin naturlige gang ble det til at vi hadde sex.

  Jeg brukte ikke p-piller så vi brukte kondom. Hadde satt den på, og var klar. Vi dreiv på en stund, vi visste vi hadde god tid, siden faren var på jobb, og vi hadde hele huset for oss selv.

   

  Sexen ble mer og mer intens. Det bygget seg oppover til en orgasme. Og han kom. Han spermet i kondomen.
  Den kondomen som sprakk. Vi trodde vi hadde satt den på riktig, satt den på uten noe luft i, men der tok vi visst feil.

  Jeg ble livredd for om jeg kunne bli gravid, ble helt fra meg. Kjæresten min prøvde å støtte meg så godt han kunne, men han visste heller ikke hva han skulle gjøre.

   

  Vi bestemte oss for å ta en dagstur til nærmeste by, som lå omtrent 40 minutter unna. Vi tok bussen dit, og gikk rett på apoteket. Jeg var for blug til å spørre etter angrepille, dermed gjorde kjæresten min det for meg. Jeg fikk skaffet det, herregud den var dyr! Og fikk tatt angrepillen. Jeg kjente fortsatt angsten inne i meg, jeg kan ikke bli gravid! Hva vil foreldrene mine si? Jeg er jo absolutt ikke gammel nok!  Det gikk uker uten at noe skjedde, det tydet på at jeg ikke var gravid hvertfall, og det var bra.
  Til neste gang skal jeg ikke bruke sånn kondomer neste gang hvertfall, og sørge for at det ikke kommer luft i kondomen.

   

  - Sofie

   

  Mars 2011

  Første gang

   

  Jeg var på ferie. Hadde sneket meg ut av leiligheten på hotellet sammen med ei venninne. Mødrene våres sov i en annen leilighet i ett annet bygg tilhørende det samme hotellet.Vi hadde pyntet oss, og stæsjet oss opp. Tatt med penger. Ja, kortholderen min var trøkt med kontanter jeg hadde tatt ut ifra mini banken dagen før.  Rusla ut på en nattklubb i nærheten, kjøpte meg noe å drikke. "One smirnoff thanks" sa jeg til bartenderen. Han fant frem en, uten at jeg måtte sjekke leg. Da hadde jeg hatt problemer, siden jeg var bare 16 år. Min venninne Ina hadde gått bort til baren igjen etter at jeg hadde tatt med meg rusbrusen og satt meg ned. Hun bestilte smirnoff vodka, sånn man shoter. Hu spruta det ut igjen nesten utover bartenderen. Synd jeg ikke hadde sett det ellers skulle jeg stått der å pekt på henne og ledd. Hun bestilte til meg og, tøff som jeg er svelgte jeg det rett ned. Men herregud jeg ble svimmel. Er ikke vant til å drikke alkohol jeg.

  Vi møtte noen andre gutter der som også var med på turen. Ina begynte å danse med de, da ble jeg sittende igjen der aleine. Guttene kom tilbake, alle hadde funnet seg ett par svenske tjeier, mens han ene gutten og Ina gikk. De skulle bare prater, og jeg ble sittende der igjen, alene.

   

  Ina sa hun skulle komme tilbake, men det gjorde hun ikke.

  Jeg ventet dere lenge og vell, de andre guttene var på dansegulvet og all over the girl, selvom han ene hadde kjæreste hjemme i Norge.

  Siden jeg hadde drikki opp drikket mitt, bestemte jeg meg for å gå tilbake til leiligheten våres. Jeg var nesten fremme og nede ved bassenget hører jeg; SOFIE!! Der var Ina. Da hadde hun møtt på to gutter fra Italia som vil allerede hadde møtt tidligere på dagen. De kunne ikke engelsk, eller han ene kunne ikke engelsk. Eneste han kunne var kiss, and sex. Han andre kunne litt, og jeg fikk han som  kunne noe. Han var faktisk ganske kjekk.

  Vi tusla bort til en annen nattklubb i nærheten, til nabohotellet. 
  Kjøpte oss noen drinker. Han itialieneren jeg dreiv på med, som jeg liker å kalle "Jack" . Han dro meg med ut, til kaia. Han sa jeg var søt, kyssa meg og u name it. Når vi kom lenger bort på kaia, der det ikke var noen andre, dro han frem penisen sin. Han ba meg suge den! Naiv og dum som jeg var gjorde jeg det. 
  Aldri sugd en kar jeg, ever. Aldri hatt noe i fitta mi engang, uten om en finger!
  Ikke smakte det sånn ekstremt digg, men heller ikke vondt. Men tanken var der, det var ekkelt.

  Jeg sugde han, visste ikke hvordan det gjordes, og håpa på det beste. Jeg sier bare; Takk redtube at jeg har brukt deg, at jeg har sett på deg.  Det var tydelig at jeg gjorde noe riktig, ettersom jeg sugde han til han kom. Ja, jeg fikk sprem i munnen. Jeg måtte bare svelge det. Ekkelt var det, herregud jeg prøver å fortenge minnene.
  I det jeg sugde han, kom det en vakt. Jack forta seg å ta på seg buksene igjen der han sto, og jeg lente meg foran for å skjule hans edlere deler. Vakten sa noe til Jack, de snakket kroatisk, siden Jack hadde ferie hus i Kroatia og snakket språket. Han sa noe til meg også, på engelsk. Han spørte om det gikk bra med meg, spørte om foreldrene mine visste hvor jeg var. Selvfølgelig sa jeg ja, men han trodde ikke på det. Merklig nok.

  Vi gikk tilbake til nattklubben. Der spørte vennninna mi hvor jeg hadde vært. Jeg og Jack dansa, og så Ina stikke med en svenske, hu sa til meg: Jeg tror jeg kommer til å ha sex med han! 
  Borte ble hun.
  Jeg og Jack gikk ett annet sted, han begynte å kle av seg, spørre etter sex. Jeg bare, neei, jeg har mensen. Noe han ikke forstod.

  Han tok fortsatt av seg klærne, ba meg ta av klærne og trengte seg inn i meg.
  Herregud det gjorde vondt. Gjorde skikkelig vondt. Var kun ubehagelig, hvordan kan sex være godt? 

  Jeg tørte ikke drive lenge på siden vi ikke hadde kondom, men nok til at han penetrerte meg, at han tok jomfrudommen min. Det var greit det forsåvidt, siden jeg likte ikke å fortelle folk at jeg var jomfru.

   

  Vi kledde på oss, han ba om kun 10 minutter til, men jeg gikk. Han fulgte etter og han visste ikke hvordan han kom hjem. Klokken var 6 på morgenen. Jeg møtte Ina igjen, hun spørte om vi hadde hatt sex. Jeg sa ja, hun fortalte meg hvor dumt det faktisk var. Jeg tenkte ikke, absolutt ikke. 
  Jeg ga penger til Jack for at han skulle komme seg hjem.  Han dro, og angsten kom.

  Ja, jeg var virkelig livredd. Tenk om jeg hadde blitt gravid? 
  Herregud jeg tenkte, og tenkte. Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. 
  Men jeg hadde mensen. Jeg fortsatte å blø, jeg spørte Ina: Jeg er vell ikke gravid hvis jeg fortsetter å blø?
  "Nei" sa hun. Herregud, jeg var  så lettet. Men nå falt tanken meg; hva om jeg har fått kjønnsykdommer?

  Men i senere tid hadde jeg ingen symptomer i det hele tatt, jeg har alltid med meg kondom, uansett hvor jeg er.
  Ikke at jeg har store planer om å pule en fyr så spontant igjen, men kjekt å være føre var.

   

  - Sofie

   


   

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits