• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sofie

  Hei og hå. 
  Håper alle har en flott lørdagskveld.
  Mange av dere er sikkert ute og drikker, men hvis du er som meg og er inne tar livet med ro,
  så er det deilig det og.

  Det jeg lurer på er om noen  har noen vin anbefalinger, eller champagne. Er så lei de vanlige vintypene jeg pleier å drikke,
  Kan være rødvin og, men det er hvitvin og champagne jeg er helst ute etter
  Det er det som faller mest i smak ;-)   Håper på svar, skal ha det til gave i tillegg.

  - Sofie 

  Sofie

  Hei!

  I mange år nå har onani vært et tabu tema, og det var ting man ikke gjorde for det var en synd.
  Mange trodde før i tiden at hvis man onanerte at man kom til helvete, men det stemmer nok trolig ikke.

  Det er mange som gjør det, omtrent de fleste. Vi vil kanskje ikke innrømme at vi gjør det, men
  alikvel er det både sunt og godt.
  Tenkte jeg skulle legge ut noen tips til onanering for jenter,- så jenter, ikke vær redd for å prøve ut nye ting ;-)

   

  Onani tips for jenter

  - De mest vanlige måtene for kvinner å onanere på er å bruke en, to eller tre fingre til å massere klitoris. Noen foretrekker å gni rett på klitoris med en fingertupp, andre foretrekker å gripe om den med to fingre og nærmest runke den. Atter andre foretrekker å legge håndflaten mellom bena, her har man muligheten til å la en finger eller to finne veien inn i vagina samtidig som man holder på, for så bare å bevege hånden rolig...

   

  -  En vaskeklut med masse vaselin er en måte som absolutt er verdt å prøve. Mykt, glatt, men samtidig godt egnet til å pirre et stort område samtidig... Den eneste bakdelen er vel at det fort blir en del klin av det, så det er greit å ha en dusj i nærheten... Der kan man jo også fortsette om man ønsker seg en orgasme til.

   

  - Prøv en Q-tips med glidemiddel. Den gir en lett og ganske så interessant følelse. Dette tipset kan også benyttes av menn, undersiden av penishodet er f.eks. et egnet sted.

   

  - Dusjen er ett av de klassiske stedene for kvinner å onanere. Mange kvinner onanerer for første gang i dusjen og det er ikke uten grunn. En godt justert vannstråle kan utrette mirakler og et dusjhode som kan justeres er en god investering for de kvinner som ønsker å kunne nyte seg selv i fred og ro.

   
   

  - Puter er nok en ting gutta har "stjålet" fra damene. Mange kvinner simpelthen elsker å ligge på magen med en pute mellom bena, som de enkelt kan gni seg mot. Ofte så er en romantisk/erotisk novelle et godt hjelpemiddel, om da ikke fantasien er nok. Ikke alle velger puten, teddybjørner osv. er også populært, så neste gang du ser en teddybjørn i en kvinnes seng, kan du bare fantasere om alt den har bevitnet.

   

  - Kjøp litt plastelina og lag din drømmedildo. Tre over et kondom før du bruker den. Leiren kan brukes igjen og igjen

   

  - Et bidé er laget for vask, men noen synes det er bedre å bruke vannstrålen til å onanere.

   

  -Jentene

   

   

   

  Sofie

   

  Etter en stund nå har vi jentene tatt en god pause fra å dele våre 
  seksuelle erfaringer og handlinger, offentlig på nett. Vi har valgt å gjøre comeback
  og selvfølgelig har vi noen nye spennende historier på lur, og noen gamle slagere ;-) 
  En ting skal være sikkert, vi jentene overrasker stadig vekk.

   
  Nytt semester, ny start. Det som trengtes var å komme inn i rutiner,
  etter den så altfor korte, våte sommerferienvi år. Jeg har ikke bada engang i sommer,
  og jeg som virkelig ville prøve ut nudiststranda denne sommeren her.
  Men selv regn og kjølig vind har det vært festival og andre festligheter som
  har medført til pulings litt overalt.

  Håper vi ikke skuffer dere og håper dere vil følge med innover i de mørke,
  kalde høstkveldene. Jeg har hvertfall opplevd noen spennende saker.
  Kan si med engang at det er første gang jeg har vill sex i et telt, bak ei buske,
  blir ferska av politiet  under akten og puler to stykker på en kveld.


  Dette skal bli trivelig :-)

  Hilsen Sofie og jentene.

   

   

   

   

  Sofie

  Vi synes det er så fint at dere stiller oss spørsmål! Her kommer svar på et par til. 

  Jeg liker en gutt i klassen veldig godt og jeg tror han liker meg også. Jeg er muslim og kan ikke ha vanlig sex, men vi ble sammen på en fest i forrige uke der han fingret meg i rompa på terassen. Problemet er at han alltid tar andre jenter på puppene, særlig de med større pupper enn meg. Betyr det at han er en player? Skal jeg slå opp med han? Jeg trodde han skulle slutte med det når vi var blitt sammen! Jeg er så usikker på hva han vil og i går sa han at han skulle skullfucke meg. Hva mener han med det? Er det like godt som å bli fingra i rompa? Jeg lurer også på hvordan sæd smaker og om jeg kan bli gravid av å få sæd i ansiktet. Han sier han vil sprute meg i ansiktet også. Jeg håper han ikke vil tisse på meg.

  Hvis han tar andre jenter på puppene, uansett hvilken størrelse de har, og dere er sammen, vil mye tyde på at han er en player. Hadde jeg vært kjæresten hans hadde jeg slått opp på flekken. Men du kan jo prøve å snakke med ham, og forklare at du ikke er komfortabel med det. Men om han dermed ikke slutter, er det et tegn på at han ikke respekterer deg, og er i mine øyne ikke verdt å være din kjæreste. 

  Hvis han sa at han skulle fucke deg, betyr det at han vil ha sex med deg. Siden dette er noe du ikke kan gjøre, betyr det igjen at han ikke respekterer deg. Jeg skal ikke dømme han uten å kjenne han, men han virker som en upålitelig kjæreste. 

  Nei, du kan ikke bli gravid av å få sæd i ansiktet. Sæden må komme inn i vaginaen din for at du skal bli gravid. Det er flere oppfatninger av hvordan sæd smaker, og det er mange som synes det er ekkelt. Men jeg synes at det smaker litt salt, og har ingenting i mot å svelge sæd. Hvis han sier at han vil sprute på deg, betyr det at han vil sprute sæden sin i ansiktet, så nei, han har ingen planer om å tisse på deg. 

  Type mi seie eg har bollemus, men eg ha aldri hatt bakverk i vagina. Ka meine han med det?

  Oi, bollemus var faktisk veldig vanskelig å forklare. Jeg ville sagt at man har bollemus om man har mye "fett" på området som går fra trusekanten (litt lenger ned, kanskje) og ned til kjønnsleppene. Aner ikke hva det området heter.  Ikke misforstå meg når jeg sier fett, for jeg er ikke sikker på nøyaktig hva det er der, men folk sier at man har bollemus om man er litt stor der. Jeg veit ikke om du skjønte denne forklaringen, for jeg er temmelig dårlig til å forklare, men hvis ikke kan dere alltids spørre vår kjære google. 

  Håper de som stilte spørsmålene er fornøyde med svarene. Og til dere som lurer på noe, legg igjen en kommentar eller send oss en mail på deepwhole@hotmail.com!

  Tumblr_ln0qhgeci91qlc8lvo1_500_large

  - Karoline

  Sofie

  Det er ikke til å stikke under en stol at dagens samfunn er kroppsfiksert som bare faen. Det skal opereres, fikses og slankes i hytt og gevær. Reklamene dreier seg hovedsakelig om slankeprodukter, idealkroppen og hold-in strømpebukser.

  Sex handler om selvtillitt. Sex blir mye morsommere dersom man kan tørre å drite seg ut og le av seg selv. Steng øynene for pupper og rumpe som disser, for skjønnhet kommer innenfra! Uten selvtillit og utstråling ville selv Triana Iglesias vært på nivå med Hufsa.

  Tumblr_lkbsyky3191qezny3o1_400_large

  Men det har seg jo slik at man ikke bare kan bestemme om man har god selvtillit eller ikke. Fordelen er at selvtilliten kan bygges opp.

  • Begynn å trene: selv om resultater tar tid, hjelper det utrolig på selvfølelsen
  • Smil: godt humør hjelper alltid til å føle seg bedre
  • Se deg i speilet og finn ting du liker ved deg selv ? det må være NOE
  • Vær med gode venner du føler deg vel i selskap med. Det får hvertfall meg til å føle meg bra
  • Senk skuldrene: slapp av ? ikke anstreng deg med å være noen du ikke er

  Fikk også tvunget en kompis til å fortelle litt om dette med selvtillitt og jenter i senga. Han holdt tale i evigheter, så vi fikk samlet sammen det viktigste i et utdrag:

  Er det noe jeg syns er utrolig synd, er det jenter som skammer seg over kroppen sin! Kroppen er pen ? ikke gjem den.  Et antall jenter jeg har tatt med hjem fra byen skynder seg under dyna og smyger av seg klærne. Under økten lager hun ikke en eneste lyd og har konstant steinansikt. Jenta kan være kjempepen og ha en vakker kropp som han absolutt ikke burde ha komplekser for, så jeg skjønner ikke hvorfor hun allikevel har det!

  Mitt råd til gutter som opplever at den utkårede oppfører seg slik er å gi henne komplimenter og ikke tvinge henne til noe hun ikke vil. Hun blir nok varm i trøya etter hvert hun også, og slapper mer av.

  Sofie

  Har hatt knallvarme dager i det siste og jeg for min del har benyttet muligheten til å prøve å få litt farge på min vinterbleike kropp. Vel. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har gjort mer vellykkede ting i mott liv.

  Tumblr_lglolagofa1qdjwtxo1_500_large

  Resultatet av lette klær og frisk luft er solbrenthet og en begynnende forkjølelse. Fantastisk, spesielt nå som nasjonaldagen er like rundt hjørnet og alkoholen sammen med den. Ser uansett fram til å trosse vond hals og fuktige øyne - for det er utrolig hvilke underverker alkohol kan gjøre, hvertfall for en kveld.

  Og ja - det har ikke vært spesielt mye blogging i det siste, men det kommer seg nok!

  - Elisabeth

  Sofie

  Hei alle sammen. Endelig kommer spørsmålsrunden.
  Det er bare å fortsette å spørre spørsmål, vi svarer så godt vi kan :)

   

  Hvor mange vet om bloggen deres?

  Elisabeth: Kun et fåtall av våre nærmeste venner vet om bloggen vårJ

  Karoline:  Vi er veldig forsiktige med å fortelle folk det, for det kan fort spre seg!

  Sofie: Siden ordet sprer seg raskt, er grunnen til at vi holder bloggen hemmelig. Jeg vil ikke at alle våre bekjente skal få vite hver detalj av sex livene våres ;)


  Fester dere hver helg?

  Elisabeth: Nei, jeg fester ikke hver helg, men det blir nok litt for ofte til tider!

  Karoline: Ikke hver helg. Jeg er enig med Elisabeth, det blir litt ofte iblant, men det er bare gøy! Jeg PRØVER å ikke feste hver helg, da?

  Sofie: Jeg fester heller ikke hver helg, det blir dyrt i lengden, men koselig å ta en drink eller to med venner og blant ogJ

   

  Hvordan kom dere på å blogge om sex?

  Elisabeth: Jeg er ikke helt sikker på hvordan vi kom på å lage en blogg, men sex er jo et emne som i hvertfall opptar meg mye.

  Karoline: Det startet vel med at Elisabeth og Sofie begynte å lage blogg, også spurte de om jeg ville være med. Noe som passer meg midt i blinken fordi jeg synes det er utrolig gøy å blogge om sex og sånn, selv om det kanskje ikke er så ofte.

  Sofie: Jeg skrev en sex historie på en annen blogg, og viste den til Elisabeth som foreslo at vi kunne lage sex blogg, siden det ikke er mange andre som blogger om sex :)


  Ikke at jeg ikke har forståelse for at dere er anonyme, men hvorfor?

  Elisabeth: Spesielt med tanke på jobb og slikt for min del. Det er kanskje ikke et pluss i boka dersom arbeidsgiveren din googler deg og får 100 treff på dine sexerfaringer?J Det skal også nevnes at jeg ikke ville likt at ALLE visste hva jeg driver med i senga og alle andre steder, allikevel er det fint å kunne fortelle det anonymt.

  Karoline: Er enig med Elisabeth igjen. Hovedsakelig er det det med jobb i fremtiden. Er kanskje ikke greit om jeg søker jobb og jeg ikke får jobben fordi hadde sex med to stykker på en kveld, og klinte med halvparten av mannfolka i baren. Da er jeg vel ikke et særlig bra forbilde? En annen grunn er jo det at det kanskje ville vært litt? sært om for eksempel familien min fikk vite hva jeg gjorde forrige helg i senga.

  Sofie: Sant som de sier, og jeg vil heller ikke at alle skal vite om mine sexhistorier. Jeg deler de personlig til mine nærmeste venner, har ikke behov for at alle får vite om hva jeg driver med i senga.


   


  Kan dere fortelle om deres villeste "sexhappening"?

  Elisabeth: Jeg skal lete gjennom minner fra tidenes morgen og ha en liten avstemning med meg selv om hva som var den villeste så skal du nok få høre om det

  Karoline: Det må såklart dokumenteres! Skriver det opp på lista.

  Sofie: Hehe, selvfølgelig.

   

  Er dere like gamle?

  Jepp, det er vi.


  Hvilke blogger leser dere?

  Elisabeth: Det varierer veldig! Noen på topplista, noen på vennelista vår, nære venner sine blogger og andre sexblogger. På toppen er ingen ringere enn KONG HALVOR! Jeg elsker deg.

  Karoline: Tja, jeg er kanskje litt sær når det gjelder blogger. Favoritten min er jo dritsinte Linnèa Myhre, som ødelegger magemusklene mine hver gang hun skriver et innlegg. Også leser bloggene til de jeg kjenner, ikke nødvendigvis fordi jeg liker dem så jævla godt, men fordi jeg MÅ vite hva de driver med. Stalker. Også leser jeg Fotballfrue, Karoline Berget osv.

  Sofie: Jeg har alltid drømt om å ligge med Kong Halvor, men shhh.. Han er kjekk da.
           Har til og med lest bloggen hans, jeg mener HJEMMESIDEN hans siden desember 2009!
         I <3 Kong Halvor  Kommer dere til og si hvem dere er noen gang?

  Elisabeth: Mest sannsynlig ikke, men det er jo en viss sjanse for at ?hemmeligheten? røpes.

  Karoline: Kaaaanskje? Dere skal ikke se bort ifra at vi legger ut bilder av oss selv heller. Men ikke slike bilder som man kan gjenkjennes på. Nei, men seriøst. Tror ikke jeg har noe særlig lyst til å fortelle mamma at jeg skriver en sexblogg altså?

  Sofie: Jeg er helt enig, tror vi forblir anonyme : )


  Er det noen av vennene deres som vet at det er dere som har bloggen?

  Elisabeth: Bare de aller nærmeste

  Karoline: Jeg tror det er tre-fire andre som vet om bloggen vår. Bortsett fra oss selv, liksom.

  Sofie: Kun de nærmeste


  Hva er det artigste/spennende med og ha en blogg om sex?

  Elisabeth: Jeg mener det er at da kan man snakke åpent om sex. Også er det gøy å få tilbakemeldinger!

  Karoline: Jeg synes kanskje det morsomste er reaksjonene deres. Altså, dere som skriver den da. Ellers er det sikkert jævlig kleint å se tilbake på denne bloggen om tjue år, og bare tenkte: ?Herregud, vi var dritunger!? Men det er verdt det, det er sinnsykt morsomt å skrive om sex for dere.

  Sofie: Absolutt, sex er tabu, men ikke i mine ører. Elsker å høre om andres sexhistorier, så smiler alltid for meg selv når Elisabeth eller Karoline har skrevet noe :)

   

  Hva er deres favorittstillinger?

  Elisabeth: En god blanding kanskje? Skal ikke legge skjul på at doggy scorer bra, men det er ikke noe feil med en god gammeldags misjonær heller.

  Karoline: Det varierer litt fra gutt til gutt tror jeg.. Men jeg liker å bli tatt bakfra! Har ingenting i mot det. Ellers synes jeg det er utrolig godt å ri ham.

  Sofie: Sex er digg, uansett. Har ikke noen spesiell stilling jeg liker mer enn andre jeg. Sex er sex og jeg elsker det.

   

  Syns dere det er riktig å ha sex i fylla første gangen?

  Elisabeth: Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes om det. Personlig ville jeg nok ikke gjort det fordi jeg mener det er noe spesielt og at man absolutt bør være helt klar i hodet når det skjer.

  Karoline: Jeg husker de første gangene jeg drakk. Jeg hadde enda ikke hatt sex, og jeg ble dritkåt på gutter som jeg klinte med. Der og da tenkte jeg at jeg kunne lett latt dem ta jomfrudommen min, men når jeg våknet dagen etter, var jeg utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Sex første gangen i fylla er NOT. Synes liksom man bør huske den første gangen.

  Sofie: Jeg mistet min i fylla. Er du klar for det så greit. Men ikke forvent noe kontakt fra gutten du hadde deg med i fremtiden. Både gutter og jenter stikker fort etter at de har fått det de vil.

   

  Hva syns dere om sex med ekser?

  Elisabeth: Så lenge ex?en er ledig, så er det jo egentlig ikke noe galt med det, men det er jo også en grunn til at det er en ex?

  Karoline: Det varierer vel også fra gutt til gutt. Men jeg er enig med Elisabeth, hvis eksen er singel og du er singel, er det jo ingenting i veien for det.

  Sofie: Spørs, men hva er poenget egentlig? Hey, er ikke noe poeng å komme ned i buksa på han hvis du allerede har vært der?

   

  Hvor gamle var dere første gang dere hadde sex?

  Elisabeth: Jeg var nesten femten første gang

  Karoline: Jeg var 16!

  Sofie: Jeg var 15, ble 16 det året.

   

  Hvordan var det?

  Elisabeth: Dere kan lese om det her: http://deepwhole.blogg.no/1299683248_frste_gang__elisabeth.html

  Karoline: Minn meg på å skrive et innlegg om det da!

  Sofie: Eh, vondt. Ikke rart når noe trenger inn i musa di liksom.
  Her er min første gang: http://deepwhole.blogg.no/1299288544_frste_gangs.html

   

  Prater dere mye om sex generelt bortsett fra bloggen?

  Elisabeth: Ikke unormalt mye, tror jeg?

  Karoline: Kanskje med Sofie, men ikke så alt for mye med Elisabeth. Sofie og jeg har et ganske? nært forhold. Men det skal ikke stikkes under en stol at Elisabeth er utrolig god å ha når det kommer til alt. Jeg kan snakke med henne om absolutt alt!

  Sofie: Jeg har en tendens til å tulle med det alt for mye til tider, men jeg er seriøs hvis vennene mine spør meg seriøse svar. Seriøs med både Elisabeth og Karoline, men jeg og Elisabeth kødder det ofte bort, men mer seriøs med Karoline, men fortsatt like glad i dem begge : ))

   

  Hvorfor er det sånn at det er "teit" å gå med sånn tanta truse eller hva det nå kalles? Har alltid lurt på det, bruger g streng selv da.

  Elisabeth: Jeg syns ikke det er spesielt teit, men dersom folk syns det er teit må dem bare mene det for min del. Hver sin smakJ

  Karoline: Så lenge de som sier det er teit, ikke skal se deg naken uansett, spiller det absolutt ingen rolle hva de mener. Jeg mener vel at det er greit å ha det når man har mensen og slik, men jeg personlig bruker g-streng ellers. Da føler jeg meg mer sexy! Bruk det du vil, og husk at guttene er fornøyde bare de får se trusa di.

  Sofie: Hver sin smak, bruk det som føles mest behagelig  J   

   

  Vennlig hilsen jentene ^^

  Sofie

  Heihå.

  Må fortelle at påska har vært vindunderlig, herlig vær og herlig mennesker. 
  Jeg har desverre ikke fått vært noe med hverken Elisabeth eller Karoline i påska, ettersom alle har vært travelt opptatt med sitt. Men jeg har hvertfall kost meg i sola og det er deilig å sitte ute uten å fryse siden all snøen er borte.   Men her sitter jeg da, ute på plenen andre påskedag og har inge bekymringer, INGEN. Hvor deilig er ikke det, det er virkelig herlig!

   Det er og deilig og ikke ha noen i kikkerten og være fri og frank, gjøre hva man vil uten og forholde seg til andre. Gutter kan være digg og ha, men også stress. De tenker nok det samme om oss jenter og mest sannsynlig.  

  Men siden jeg sitter ute her og koser meg med musikk, vil jeg anbefale ett par sanger:

   

  Chase & Status feat Liam Bailey - Blind Faith

  Bloc Party - Signs

  Adam Tensta - Scared Of The Dark

  Mike Posner - Please Don't Go

  Chris Decay - Like That ( Sunrider Remix )

   

  Så kos dere videre alle sammen, det skal jeg. Skal nyte de siste dagene helt ut, selvom de går altfor fort. 

   

  - Sofie

  Sofie

  Heisann!

  Håper alle nyter ferien like mye som oss. Elisabeth er på besøk hos familien ett eller annetsted, mens i morgen reiser jeg på hytta med familien! Skal bli utrolig godt å bare dra vekk fra alt. Deriblant internett, mobil og strøm. Dermed blir det ingen blogging fra min side, men kanskje fra Sofie? Håper det, siden det er lenge siden hun har blogget! 

  Ogaaaou7rzb3cgpriz0hvvoestklybwxl876-ue5eezupqdamd_jlobjugfnzpond9gihhzwx_utoui6c5uagraugsiam1t1uhbo2xnhehzvbrq15yywrhj8jvod_large 

  Kos dere resten av ferien! 

  - Karoline

  Sofie

  Hei, kjære lesere! Nå har vi jentene påbegynt en velfortjent påskeferie og forventer en hel del opplevelser som skal deler med offentligheten. Med sol og sommertemperaturer blir det nok ingen skiturer for vår del. Vi satser nok heller på en god gammeldags grillfest med øl og pølser av alle slag!

  Tumblr_kw5y5rwaoe1qzaykoo1_500_large

  Fortvil ikke. Vi skal nok holde dere oppdatert! Håper dere skal kose dere like mye som oss, uansett hvordan dere skal feire påsken.

  - Jentene

  Sofie

  Det er straks duket for årets sesong av Paradise Hotel og jeg sitter klistret foran skjermen og venter i spenning! Dette blir fantastisk, rett og slett. Dessuten regner jeg med at dere lesere også følger slavisk med?

  Det er ikke noe som en god dæsj intriger, sex og sladder i hverdagen.

  - Elisabeth

  Sofie

  Hei!

  Vi heter da Elisabeth, Karoline og Sofie, og håper vi kan underholde deg med våres historier. 
  Vi skriver om forskjellige seksuelle opplevelser vi har hatt,
  eller gir dere leserhistorier og sextips som kan komme godt med.

  Dere kan gjerne legge oss til som venn på blogg.no, følge oss på bloglovin, følge oss på twitter og like facebook siden vår.
  Vi har og en epost adresse vi gladlig tar imot mail på: deepwhole@hotmail.com

      

  - Jentene

   

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits