• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sofie

  Tenkte jeg skulle fortelle dere en utrolig pinlig og nok så ekkel historie.
  Jeg var på en fest sammen med noen andre venner, de andre stakk så meg og en annen blei igjen. Begge to var nok så fulle. Til slutt var festen over og alle gikk hjem for å rekke siste buss hjem. Før meg og han kompisen gikk hjem dro han meg inn i skogen. Han var kåt og jeg var kåt. Vi fant en benk mitt i skogen og begynte å beføle hverandre. Jeg begynte å suge han og jeg kunne høre at han likte det godt. Men likte jeg det? Nei... ikke i det hele tatt pga. jeg begynte å få hår baller i kjeften. Tro det eller ei, men det var noe av det verste jeg har hadde opplevd. Greit nok å ikke ha barbert seg. Men å få hårballer i kjeften av det. Nei, huff ! Etter den dagen så har jeg ikke snakka med han, har faktisk aldri sett han lengre. 
  Tumblr_lme0iylm1s1qgr2r2o1_500_large

  Og enda en verre ting var at bestevenninna mi som var en god venninne av han var rundt å kjørte litt i bilen hans. Så hadde han en saks i bilen. HUn spurte hvorfor han hadde en saks i bilen så svarte han " det er jo greit å klippe kjønns hårene av og til" du tror ikke hun holdte på å brekke seg etter jeg fortalte det som hadde skjedd med meg dagen etterpå...

  Z214085127_large

  - Anonymous

  Sofie

  Takk til ei venninne av oss som ville dele denne historien med oss. Flere historier kan sendes til deepwhole@hotmail.com!

  Har fulgt bloggen deres en stund og må bare si at jeg digger dere, men kan dere ikke blogge litt oftere? Vil gjerne dele min første one nights stand med dere og leserne deres, så here it goes.

  Jeg hadde akkurat fylt 17 og var godt vandt med både alkohol og sex. Jeg hadde derimot aldri hatt en one night stand og alle mine sexhappeninger hadde skjedd med kjærestene mine. Men på dette tidspunktet hadde jeg altså blitt singel og syntes egentlig ikke at det hastet noe særlig med en kjæreste i nærmeste framtid. For en gang skyld var det godt å kunne slippe å huske på ting som å pleie kjærligheten, kjæresteplaner og å være konstant blid og helst uten mensen.

  Tumblr_ll7e6enpaq1qf75j7o1_500_large

  Singellivet for den trofaste har derimot ett problem; seksuell frustrasjon. Jeg begynte å føle meg som en fisk i ørkenen! For å lette på trykket dro jeg ut på fest og tenkte at det måtte jo være et steg i riktig retning.

  Jeg tok en, to, tre, fire, fem cidere, et par drammer og en øl. På toppen av det hele fikk jeg smake litt her og litt der. Jeg husker at jeg tenkte med meg selv at en one night stand skal foregå i fylla ? ikke brisen. Jeg tok den helt ut og ble rimelig møkkings for å si det på godt norsk. Jeg fikk på meg ølbriller med styrke på begge glassene og ringte helt uten videre til en kompis jeg ikke hadde snakket med på en stund. Hva jeg sa og hva han svarte har jeg ikke sjans til å huske, men det hele endte med at han hentet meg på festen like etter midnatt fordi han skulle ha nachspiel hos seg.

  Til min store forbauselse var det ingen andre enn oss to i leiligheten ? naive meg hadde ikke skjønt at han mente nachspiel, ikke nachspiel. Helt OK for meg, det var jo det jeg ville. Han nærmest dyttet meg opp trappa og inn på rommet hans. Jeg tror jeg er rimelig slitsom i fylla for jeg har frisk i minne at jeg romsterte rundt på rommet hans ? på under et minutt hadde jeg rukket å kaste rundt et titalls DVD?er, dra ut halve klesskapet og, til hans store glede, fått av meg klærne. Han dro av seg sine egne klær og kastet både meg og seg selv ned på senga. Han strøk over hele meg og kysset meg å på halsen. Jeg hvisket til han at han skulle ?knulle meg hardt?, noe jeg aldri kunne funnet på å si i edru tilstand på den tiden. Uansett, han gjorde i alle fall som jeg ba om og jeg var fornøyd. Skal jeg være ærlig husker jeg ikke særlig mer fra den natten, noe som betyr at jeg heller ikke kan angre. Jeg vil at sex kan være gøy ? ikke bare kjærlighet.

  Anonym


  Sofie

  Heisann!

  Vi har fått inn et par leserhistorier! Her er en:

  Jeg var på fest sammen med kjæresten min med mange andre gjester. Ei veninne av dama mi ble rimelig full og ganske dårlig, men hun ville få med seg festen. Dermed ble hun liggende i sofaen, oppå alle oss andre med ei dyne over. Jeg satt i midten i sofaen, og kjente at hun vridde seg en del. Hun stønnet ganske mye. Bevegelsene og lydene minnet med skikkelig om sex og jenta var dritsexy. Dermed ble jeg dritkåt! 

  Tumblr_ljtgt7d9pe1qh2rroo1_1280_large

  Jeg lurte den ene hånda mi under dyna og strøk henne forsiktig og ubemerket over låret. Hun svarte konstant med å knipe sammen lårene, men samtidig gjorde hun jukkebevegelser og stønnet. Jeg ble seriøst sprengkåt. Dermed begynte jeg å stimulere henne utenpå buksa, og etter en liten stund, begynte hun å vri seg og stønne skikkelig. Da kommer en annen med en kommentar; "Stakkars, hun er skikkelig dårlig hun!". Alle så på henne mens hun hadde sin hemmelige orgasme! Det var sikkert 20 stykker som satt å så på. Etterpå åpner hun øynene og sier: "Du er gæærn du!". Der og da trodde jeg at jeg hadde "voldtatt" henne, fordi hun sov. Trodde hun kom til å fortelle det til kjæresten (som forresten satt og så på orgasmen). Men jeg skjønte fort at hun var våken, om enn ikke ved sine fulle fem. 

  Tumblr_leb80waxsx1qfip9po1_500_large

  Der og da følte jeg meg skikkelig dårlig, akkurat som om jeg hadde vært utro. Men når jeg ser tilbake på hendelsen, synes jeg det var gøy. Det var ganske uskyldig. Skal avslutte med at jenta flørtet heftig med meg ved flere anledniger etterpå, mens jeg var sammen med den daværende kjæresten. Ingenting skjedde mellom oss!

  Hva synes dere om denne leserhistorien?

  - Jentene

  Sofie

  Leser historie:

  Ja, du leste riktig. Hvorfor ikke la sexen bli litt mer spennende? Tenkte jeg skulle dele min historie med dere. Det hele startet med at jeg og en god kompis av meg, la oss kalle han Martin. Jeg og Martin ble enige og at vi skulle bowle noen runder. Bowlingen gikk greit den..  

  Da vi var ferdige og var på vei utifra bowlingshallen, passerte vi et toalett. Jeg så lystig på Martin og prøvde å tenne han. Mest bare for tull og for å få han kåt. Men det hele ente med at vi sneik oss innpå jentetoalettet og gikk inn i en av båsene. Så begynte vi å rå kline, han satt på doen og jeg på fanget hans. Jeg kjente lille Per begynte å leve. Han bevegde hånden sin ned i buksa mi. Jeg gjorde det samme på han, etterfulgt av at jeg sugde han også. Jeg begynte å produsere store bekker med vaginasaft før han kom så langt til å få trengt den inn i meg. 

   

  

  Det føltest så godt, og så nasty. Vi prøvde oss først på doggy, jeg holdt meg fast til toalettet i det han begynte å jokke på meg. Det var så digg. Men imens vi var midt i akten, kom det noen som skulle på toalettet, vi hørte personen så vi tok det litt rolige akkuratt mens den var der inne. Men med engang hun hadde vasket hendene og forlot jentetoalettet gjorde vi oss begge klare til å komme. Først meg så han. Jeg kunne føle det bygde seg opp, større og større. Diggere og diggere. Plutselig spratt champagne korken og jeg skrek til av glede...
  Det skal jeg forteller dere at det var virkelig godt!  

  - Lisa

  Sofie

   

  Fikk en mail med en leserhistorie som er verdt å lese! Send oss gjerne din leserhistorie på mail: deepwhole@hotmail.com

  Jeg har et lite dilemma som jeg må fortelle dere om. Jeg og eksen min, Tom, slo opp for en måneds tid siden. Vi har fortsatt kontakt og har møttes noen ganger alene. Det begynner veldig uskyldig:

  En dag tikket det inn en melding på mobilen. Tom: ?Lyst til å catche en film??. Jeg tenkte at det kunne jo ikke skade, så jeg ble med. Filmen gikk fint, vi så den ferdig og så satt vi der. Alene i sofaen hans. Ingen av oss sa noe og det ble skikkelig pinlig stillhet. Plutselig koplet hjernen min helt ut, og jeg lente meg over han og begynte å kline med han. Så klart var han med på den! Jeg satte meg over fanget hans og han begynte å dra av meg klærne, plagg etter plagg. Like etter begynte klærne hans å treffe gulvet. Til slutt satt både han og jeg der i bare undertøyet mens vi så på hverandre og jeg er sikker på at han tenkte hva faen er det egentlig vi driver med? Jeg tenkte det samme, men var allerede så kåt at jeg ga blanke og lot det stå til.

  Tumblr_li7t45oym01qd9lrdo1_500_large

  Litt runking, fingring og puling i alle mulige stillinger på det røde skinnsofaen. Begge sovnet og først da jeg våknet igjen begynte jeg å tenke på hva jeg hadde gjort. Herregud. Jeg tror jeg skammet meg i flere dager før jeg fortalte det til venninnene mine! Vi har snakket litt om det i etterkant og han vil gjerne at vi skal møtes igjen.

  Problemet er at jeg ikke er interessert i han. For det jeg vet, er ikke han interessert i meg heller, så det er ikke noe følelsesmessig drama her, bare et etisk dilemma.

  Er det greit å ha sex med en ex?

  Og glem for all del ikke SPØRSMÅLSRUNDEN vår her.

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits