• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sofie

  Kjenner egentlig at jeg savner å blogge for dere. Inspirasjonen har vært på bunn, døgnet har vært alt for kort og blogg.no har vært en side jeg har styrt unna. Men jeg savner det, og kjenner at jeg har litt lyst til å begynne ordentlig igjen. Vet også at Sofie har lyst, og det var faktisk hun som luftet tanken for meg før i dag. 

  Så da satser jeg på å dukke innom her et par ganger iblant, i hvert fall nå i starten. Må nesten se an hvor mye tid og lyst jeg har, vi går nemlig inn i en fantastisk tid med utrolig mye å gjøre, så vi får se :- ) 

  Såååå.. har dere noen saftige historie å fortelle meg? 

  427970_326332187435643_114982095237321_801582_601960208_n_large

  Karoline

  Sofie

  For det kan man vel si at jeg dro nytte av under sydenturen min. Vi var noen jenter som leide en leilighet på hotellet, og det var tre soverom med dobbeltseng i hvert rom. Vi var fem jenter, og jeg meldte meg umiddelbart til å ha rom alene. Det har jeg ingenting i mot, dessuten sov jeg ikke alene så mange netter at det gjorde noe...

  Det var vel egentlig den aller første dagen i syden som var mest spesiell. Vi jentene brukte laaang tid foran speilet på kvelden, da vi skulle ut for å sjekke ut nattelivet. Vi fant den første og beste baren og bestilte oss alle slags mulige drinker. Tiden gikk samtidig mens promillen økte. Utpå natten dro tre av jentene tilbake til hotellet for å legge seg. Jeg og den mest vågale av jentene som var med, bevegde oss til en annen bar med enda kjekkere gutter...

  Tumblr_lpfmc4m0sj1r0h87po1_500_large

  Inne i baren ble vi sjekket opp ganske fort av to utrolig kjekke gutter. Etter et par timers drikking, dansing og intens tafsing utpå dansegulvet var det på tide og gå på hotellet igjen. Vi hadde jo planer om å ligge på stranda dagen etter, så det var greit å komme tilbake før sola stod opp...

  Jeg og venninnen min gikk ut av baren og gikk bortover gata, da plutselig de to guttene fulgte etter oss. De ropte: "Wait, we want to join you!", så vi stoppet og smilte. Vi lot dem ta følge med oss til hotellet, der de bestemte seg for å bli med inn. Vi satt på terrassen vår i en times tid, før venninnen min bestemte seg for å gå og legge seg, og "daten" hennes måtte dermed gå hjem. Min nye venn og jeg satt på terrassen en liten stund til, før han tok meg på fanget, kysset meg intenst og strøk hånda på låret mitt. Vi klinte lenge, og jeg lot ham stikke hånda oppunder stringtrusen min og inn i meg. Det var veldig, veldig deilig, og det var tydelig at dette hadde han gjort før! 

  Vi prøvde å være veldig stille, men jeg dro han med meg inn på rommet mitt og dyttet ham på senga. Jeg rev av meg kjolen og la meg over han, mens jeg kysset han nedover magen. T-skjorten hans var selvfølgelig allerede av, og jeg åpnet shortsen hans rolig, spent og i svimlende kåthet. Han tok over når jeg hadde sugd han en liten stund, snudde meg på ryggen og stakk tungen forsiktig inn i meg. Jeg stønnet, og det var egentlig et dårlig forsøk på å ikke vekke de andre jentene. Det skulle bli mye vanskeligere enn anntatt...

  Boy-girl-guy-man-monochrome-favim.com-118854_large

  Til slutt greide jeg ikke å vente mer, og ba ham på dårlig en gelsk om å stikke pikken sin så langt inn i meg som han fikk til. Han lystret godt (hahaha) og trengte seg hardt inne i meg, og jeg klarte, uheldigvis, å slippe ut et litte rop. Det var så utrolig deilig og endelig kjenne ham inne i meg, og han var utrolig flink. Han var kjærlig men hardhendt, akkurat som jeg liker det. 

  Etter ørten forskjellige stillinger og orgasmer i fleng, kom han. Han halvsovnet litt ved siden av meg etter litt kosing, og jeg forklarte ham at det var fire andre jenter i leiligheten og at han ikke kunne overnatte. Han trasket stille ut i gangen, med kun shortsen på og et slitent smil om munnen. Han kysset meg, ga meg en lapp med mobilnummeret hans og sa: "I think we should meet again,". Helt greit! 

  - Karoline

   

  Sofie

  Det var midtsommer og sola var oppe til langt utpå kvelden. Vi var 15 stykker som tok med oss vedkubber, pølser og øl, og dro på et lokalt badested der man kunne sitte på krakker og grille hele kvelden. 

   Tumblr_lnuosyzbrh1ql40rao1_500_large

  Det var mange av mine nærmeste venner som var der. Vi hadde det veldig veldig gøy, samtidig som alkoholprosenten i blodet steg jevnt hele kvelden. Når sola hadde gått ned, bestemte alle seg for å nakenbade i det kjølige vannet. Vi kastet klærne, jeg tokm hånda til en god kompis og vi løp uti vannet. Etter noen minutter i vannet kommer kompisen min bort til meg og kysser meg helt ut av det blå. "Greit for meg!", tenkte jeg og vi begynte å kline. Han løftet meg opp og jeg tok beina rundt ham, samtidig som han tok fingeren bortpå klitten. Jeg var allerede dritkåt og presset meg mot ham. Han masserte meg lett og plutselig ga han seg. "Jeg kan ikke bli hard her nå," sa han, og dro meg med opp av vannet. Vi fant oss et teppe hver og tuslet innover skogen uten at noen så oss.

  Et stykke innover skogen fant vi et bord med to krakker stående ved den. Han tok teppet mitt, la det på bordet og løftet meg oppå. Når jeg satt der, masserte han klitten min sakte og etter hvert fortere. Jeg stønnet lavt, i frykt for at noen skulle høre oss. Jeg kjente at jeg kom til å komme snart, og stoppet ham. Jeg satte meg ned på bakken og sugde ham. Han var steinhard og pustet veldig tungt. Han fiklet hendene inni det våte håret mitt mens jeg sugde ham fort. 

  Tumblr_ld81zyohtk1qen0z1o1_500_large

  Til slutt fikk han nok og la meg på bordet. Han trykte seg mot meg og kysset meg fort, før han bevegde pikken rolig inni meg. Jeg stønnet. Han begynte å kjøre fortere og hardere, og vi begge to slet veldig med å ikke stønne høylydt. Etter en liten stund på bordet og litt doggy på krakken, kom han inne i meg, etter at jeg hadde kommet et par ganger. Vi smilte, kysset, tok teppene våre og gikk tilbake etter at vi hadde pustet ferdig. Vi gikk og satte oss ved bålet som om ingenting hadde skjedd. Ingen merket noe som helst. Perfekt! 

  - Karoline

  Sofie

  Det var ca. 20 stykker som satt rundt to langbord ved siden av badebassenget i hagen hans. Det var mørkt, stemningen var på topp mens musikken dundret i bakgrunnen. Vi hadde den klassiske drikkeleken "Jeg har aldri..." og man kan vel si det sånn at jeg fikk avslørt et par ting som jeg kanskje ikke burde gjort. Han satt ved siden av meg med hånda godt festet på låret mitt og ølen i den andre. Det ble en del småflørting mens timene gikk. Til slutt endte alle opp med å hoppe i bassenget med kjoler og alt på. Vi badet og tullet og lo, mens jeg råklinte skikkelig med han. Jeg hadde beina rundt ham og han trykket meg inntill bassengveggen og bevegde hånden oppunder kjolen. Han strøk meg forsiktig over fitta og jeg klynket av kåthet. Jeg kjente at han begynte å bli hard. Jeg elsker spenningen man føler når man gjør noe seksuelt når det er andre i nærheten..

  Tumblr_lnocjlcra71qfsee9o1_500_large

  Han hvisket i øret mitt: "Blir du med opp?" og jeg smilte til ham og kysset ham. Så klatret vi opp av bassenget, han tok meg i hånden og vi gikk inn terrassedøren. Vi hørte folk plystre, rope litt og le når vi gikk,  men det var bare morsomt. De skjønte nok hva som kom til å skje. 

  Når vi kom opp på rommet hans, slo han igjen døren og låste samtidig som han trykket meg oppover døren mens vi klinte. Jeg var så sinnsykt kåt! Han rev av meg kjolen mens jeg dro av ham t-skjorten. Han befølte meg heftig over hele kroppen, og plutselig var jeg naken, på kne og med pikken hans i munnen. Jeg sugde ham lenge, og han stønnet. "Jeg klarer ikke mer!" utbrøt han, fikk meg opp og løftet meg bortpå sengen. Han kjørte pikken inni meg og jeg skrek. Herregud, så utrolig deilig det var! 

  Tumblr_lnqbmc36o11qfe6feo1_500_large

  Han tok meg i alle stillinger han kom på. Jeg ble omtrent kastet rundt i sengen, og fikk den ene orgasmen etter den andre. Det var så utrolig deilig. Etter en stund stønnet han enda høyrere og sprutet utover magen min i samme sekund som jeg kom enda en gang. Han kastet seg ned ved siden av meg, og vi bare lå der lenge og pustet. "Det der var den beste sexen jeg noen gang har hatt," stønnet han samtidig som jeg la meg oppå brystet hans og kysset ham samtidig mens jeg lo litt. 

  Vi kledde på oss, fikset på pulesveisen og gikk ned. Når vi kom ut begynte folk å klappe og le, og det var egentlig utrolig flaut. Samtidig brydde jeg meg ikke så veldig, for han holdt meg i hånda og smilte. Festen fortsatte til langt på natt, og vi endte opp i senga igjen når vi skulle legge oss. 

  - Karoline

  Sofie

  Endelig var det lørdag. Jeg og mine aller beste jentevenner vorset lenge hos meg, før vi bestilte oss en drosje, hoppet inn og ble kjørt til byens mest folksomme utested. Det var kø lange veier, men etter litt småflørting med dørvakten fikk vi smuge oss inn før et par gutter. Vi smilte, blunket og gikk forbi dem. Det var stappfult inne, folk danset som om det var det siste de skulle gjøre. Vi fant oss en plass ved baren, og alkoholen sørget for både ølbriller og svimmelhet for min del. 

  Tiden gikk og det ble mer og mer dansing midt på gulvet. Vi jentene stod omtrent midt på og byttet på å danse med forskjellige gutter, da plutselig en annen kommer bort og tar rundt hoftene mine. Han drar meg ut og jeg snur meg og ler. Han var dritkjekk. Jeg holdt på å dø. Han førte meg bort til baren der vi satte hos. Han kjøpte seg en øl og en Cosmo til meg og vi flørtet vilt med blikkene mens vi drakk. Han holdt hånda på låret, strøk den opp og ned, mens andre satt rundt. Vi begynte å kline, og konkluderte med at baren ikke var det beste stedet. Vi fant oss en sofa i hjørnet og klinte heftig i noen minutter. Vi stoppet, skravlet litt. Han fortalte meg at han jobbet som politi, jeg fortalte at jeg jobbet på den lokale Rimibutikken. Vi var rimelig forskjellige, men det faktum at han var politi fikk meg til å bli våtere enn jeg noen gang har vært på et utested. Jeg hadde alltid hatt lyst til å pule en politimann. 

  Etter det var egentlig alt svart. Hvordan vi kom oss hjem til han, husker jeg virkelig ikke, men vi satt da der i sofaen med tidenes lureste blikk, og med hver vår øl i hånda. Egentlig driter jeg i at jeg ikke husker for jeg husker det som skjedde etterpå...

  Vi begynte og rote på sofaen, og han var utrolig hardhendt. Akkurat som jeg liker det iblant. Klærne mine var borte for som faen og plutselig hadde jeg kun trusa igjen. Han strøk med nedover kroppen, kysset meg og befølte meg utenpå trusa. Jeg var så utrolig kåt og fleipet stadig vekk med at han var politi, og at han godt kunne få sette håndhjernene sine på meg. 

  Tumblr_lls7bc3yaw1qei7m3o1_500_large

  Plutselig bestemte han seg for at det var nok roting og at han ville pule. Han løftet meg opp og bærte meg innpå soverommet. Han fjerne trusa før jeg fikk med meg hva som skjedde, rev av seg boxershortsen og t-skjorta og la seg mellom beina mine. Han bevegde seg nedover, slikket meg forsiktig på klitten, før han kysset meg lenge. Da var det tydeligvis på tide med puling og han kjørte pikken sin langt inne i meg, og dro den forsiktig ut. Jeg stønnet av nytelse, det var utrolig deilig. Han gjorde det igjen, bare enda raskere og vi pulte lenge. Etter en halvtimes puling i ørten forskjellige stillinger, kom han utover magen min. Så la han seg ned i senga og sloknet. Typisk mannfolk. 

  Dagen etter våknet jeg av bankende hode og så ved siden av meg i senga. Så kom jeg på at jeg hadde pult en politimann, lo lavt for meg selv, røsket sammen klærne mine og ringte etter skyss hjem. Jeg var strålende fornøyd selv om jeg følte meg som en dass. Det var en kompis som hentet meg, og han smilte når jeg satte meg inn i bilen. "Vil du ha en runde til eller?" sa han mens han prøvde å kvele latteren. Og jeg svarte med et smil: "Ellers takk, jeg fikk nok i går,".

  - Karoline

  

  Sofie

  Har dere noen gang sittet igjen med følelsen av at dere ikke har noen aning om hva dere gjorde dagen før? Slik har jeg det angående lørdagen. Alkoholen bestemte seg for å fjerne alle minner fra den kvelden, noe som kanskje er greit. 

  Tumblr_ljmncoi9lh1qc6dr2o1_500_large_143690462_large

  Som sagt feiret vi Elisabeth sin bursdagsfest på lørdag og dagen etter våknet jeg opp i en fremmed leilighet. Jeg hadde virkelig ingen aning om hvor jeg var, fitta var øm og jeg hadde blåmerker på knærne. Ikke minst banket hodet som om noen hadde slått meg i hodet med en stein. Hvor i helvete var jeg? Hvordan endte jeg opp her? Jeg kom meg ut døra, klarte ganske fort å lokalisere meg og begynte å gå hjemover. Tror det var tidenes walk of shame, da jeg manglet en sko, hadde ødelagt strømpebukse og så ut som et vrak på håret. Men hva skjedde kvelden før?

  Dette er fortsatt spørsmål som sitter igjen i hodet mitt i dag. Dagen etter møtte jeg Sofie og Elisabeth og jeg prøvde å finne ut hva jeg hadde drevet med. Vi småskravlet litt om kvelden før, som vi alltid gjør, da jeg spurte: 

  "Hallo, hvem ble jeg egentlig med hjem i natt? Jeg aner ikke hva som skjedde, jeg. Husker minimalt fra etter rundt ti i går!" Jentene lo, og Elisabeth svarte:

  "Karoline, jeg er rimelig sikker på at du ble med en kompis av en kompis i natt. Tror du fortalte oss at du stakk, men er ikke helt sikker,". Jeg hadde ingen aning om dette var riktig, jeg husket jo ingen ting fra kvelden før. Husker sånne småglimt fra at vi tok bodyshots på folk, at jeg klinte med flere gutter, at noen ga meg og den daværende gutten jeg klinte med, en kondom og at jeg stod og lo av noen som bestemte seg for å hoppe tau ute på gresset.

   Tumblr_lji093osdt1qep56go1_500_large_143690314_large

  Vi snakket mer og mer, men vi kom aldri fram til noen konklusjon fra kvelden før. Jeg har fortsatt ingen aning om hva som skjedde hos den ukjente gutten, men jeg kan vel tenke meg at vi hadde en heftig pulerunde i senga hans. Eller noe sånt. For alt jeg veit kan jeg vel ha sloknet i senga når jeg datt inn døra der.

  Så jeg husker desverre lite fra lørdagen. Men hey, jeg har blitt fortalt at jeg hadde det noe inne i helvettes morsomt!

  - Karoline

  Sofie

  Dette blir en litt annerledes historie enn det jeg pleier å skrive. Hihi. 

  Vi skulle på telttur. Jeg, en nær venninne og seks andre personer. Det var plass til seks stykker i båten, og han eldste måtte kjøre bil. Vi skulle til en øy, nemlig. Siden det bare var plass til seks stykker i båten, sa jeg meg frivillig til å være med i bilen rundt vannet. Det var vel en kjøretur på rundt to timer, tenker jeg. 

  Dsc_6464_redigerad-2_151330612_large

  Han var tre år eldre, rimelig kjekk og morsom. Vi hadde det gøy i bilen, og det var ikke særlig kleint. Ikke i det hele tatt. Vi hadde en god tone, og trivdes sammen, selv om vi bare hadde kjent hverandre i et par uker. Etter en stund bestemte vi oss for å stoppe for å kjøpe litt brus. Det var utrolig varmt, så vi stoppet på Statoil. Han gikk inn og insisterte på å kjøpe drikke til meg. Jeg syntes det var utrolig koselig. 

  Han kom ut døren, smilte og sa: "Vet du hva? Jeg har skikkelig lyst til å gjøre noe,". Jeg svarte: "Hva da?" og så han inn i øynene. Han så utrolig lur ut. "Kysse deg,", sa han, før han tok rundt livet mitt, trykket meg inntil seg og kysset meg lenge. Det var et perfekt kyss. Når kysset var slutt, smilte vi og han tok hånda mi og førte meg bort til en krakk. Vi satte oss på samme side mot hverandre, og kysset igjen. Det var virkelig helt perfekt. Tror dette var det som gjorde at jeg falt for ham. 

  Tumblr_lmdyahuz8u1qbvd39o1_500_large

  Vi fortsatte kjøreturen, uten at stemningen ble forandret. Tvert imot. Etter en times tid med småflørting, holding av hender og masse smiling i bilen var vi fremme på øya. De andre i båten hadde ikke kommet frem enda, så vi bestemte oss for å sette opp et telt, det teltet han skulle sove i. Vi fikk satt det opp, etter mye styr og tulling. Jeg var helt elendig til å sette det opp, noe som førte til masse latter. Når vi var ferdige bestemte vi oss for å bade. 

  Vi skiftet og gikk mot vannkanten. Jeg syntes vannet var iskaldt, og det fristet lite. Han løftet meg opp og bærte meg uti. Jeg syntes det var så forferdelig kaldt, og tryglet og ba om at han ikke skulle slippe meg. Når vi kom et stykke uti, kysset vi igjen. Det var utrolig fint. Det er et kyss jeg alltid kommer til å huske. 

  Tumblr_lmhmt3nemn1qhbc4ho1_500_large

  Helgen gikk, og jeg endte opp med å sove i telt med han begge nettene. Det var koselig, og vi falt for hverandre. Det var den perfekte telttur. 

  - Karoline

  Sofie

  Det tikket opp en melding på mobilen: "Møter du meg på kjøpesenteret om et kvarter?". Jeg skjønte med én gang hvor dette bar, smilte og svarte tilbake kort: "Greit!". Jeg fikset litt på håret, dro med meg et par kondomer og løp ut døren og satte meg i bilen. 

  Gutten var en gammel eks som jeg ikke hadde sett på en stund. Vi pleide å ha litt sex etter at det ble slutt, men etter hvert ble det stille fra oss begge, og vi hadde begge blitt lei. Det var tydelig at han hadde fått en spontan idé og sendt melding til meg. Helt greit!

  Jeg fant han ikke med en gang og gikk et par runder rundt på kjøpesenteret. Etter hvert så jeg ham og gikk mot ham med et stort smil. Vi kysset lenge og han tok rundt livet mitt. "Kom," sa han bare. Han dyttet meg inn på doen og jeg skjønte hvor han ville. Han lukket døra, låste og snudde seg. Han tok rundt meg, og løftet meg brått opp på vasken og førte beina mine rundt livet hans. Jeg var ikke vanskelig å be! Han løftet kjolen opp mot livet mitt og kysset meg nedover halsen og på skuldrene mine. Det ble ikke noe snakking akkurat, for munnen hans var jo opptatt med noe annet. 

  Tumblr_lmagzajweo1qgmunqo1_500_large

  Etter litt klining og smårunking fra min side, da han bestemte seg for at det var på tide med skikkelig hard sex og løftet meg oppover veggen. Han trengte inn i meg, og vi stønnet høyt begge to. Det var tross alt et offentlig toalett så det var litt nødvendig å være stille, men jeg hadde ikke sjans. Det var så utrolig deilig når han knullet meg oppover veggen lenge, satt litt på vasken etterpå og til slutt kom han inni meg. 

  Vi pustet litt, kledde på oss og satte oss på kafé med hver vår kaffe og et kakestykke på deling. Vi skravlet lenge, før han kysset meg og dro. Jeg satt vel igjen med tidenes største glis. 

  Offentlig sex er seriøst utrolig spennende. Jeg vet ikke om det er lov, men det er i hvert fall skikkelig digg! Og forresten, tror jeg har skrevet om dette med sex med eks før. Men jeg synes det er helt greit, så lenge han er singel. Hadde ikke han vært singel hadde jeg aldri hatt sex med han. Jeg unner ingen den smerten man blir påført når kjæresten er utro. 

  - Karoline

  Sofie

  Hei!
  For en stund siden skrev jeg et lite innlegg om hva som absolutt ikke tenner meg i senga. Nå tenkte jeg å gjøre det omvendte, nemlig å skrive hva som faktisk tenner meg. Det er veldig forskjellig fra gang til gang, humør osv., men det er alltid noe som går igjen...

  Armene hans
  Åh, er det noe som kan tenne meg skikkelig uten noe som helst forvarsel, er det armene på en gutt. Muskuløse, brune og et par blodårer er skikkelig hot! Det er mange gutter der ute med digge armer. Jentene er kjappe til å tenke på magen, men se på armene også! Omtrent sånne armer liker jeg...

  Tumblr_ljyd9evgxn1qgy64vo1_500_large

  Diggdigg? 

  Dirtytalk
  Det er mange som synes dirtytalk blir rart og kleint. For meg var det også det i starten, men jeg har på en måte fått en vane, og det er ikke like rart lenger. Det er kanskje ikke like lett å snakke dirty til en gutt du kjenner, men på one night stands er det fritt fram. Husk; du skal ikke se han igjen, så det gjør ingenting om du kanskje driter deg litt ut under sexen. Men jo, dirtytalk kan lett tenne meg. Om han kan å snakke dirty, da. 

  Teasing
  Jeg regner med dette er noe alle tenner på, men. Om han kysser meg lett over puppene, nedeover magen og stopper rett ved trusekanten, da blir jeg sinnsykt kåt. Om han stryker meg på lårene mens andre sitter rundt, blir det skikkelig spennende og jeg blir tent. I bunn og grunn blir jeg drittent av teasing, det skal utrolig lite til. 

  Tumblr_llvesnp7nd1qzmy30o1_500_large 

  Ryggen hans
  Det kom vel ikke som noen overraskelse det? Jeg mener; SJEKK ryggen til noen menn a! En gutt i bar overkropp med fine armer og fin rygg kan lett tenne meg med bare et par blikk..

  Tumblr_lklrma8yky1qa4g77o1_500_large

  Spontanitet
  Jepp, er det noe som kan tenne meg er det at gutten plutselig finner på at vi skal ha sex mens vi er på vei til kjøpesenteret eller at vi skal løpe innom Kondomeriet og finne noe sykt og kjøpe med hjem for å prøve med én eneste gang. Det er dritkult og det tenner meg veldig!

  Kjenner dere dere igjen i noe av det her?  

  - Karoline


  Sofie

  Hei!

  Jeg mener at det er viktig å føle seg (så bra det er mulig å bli) fin i senga. Jeg mener ikke at sminken skal være klint utover hele trynet og man skal spraytane seg som en galning før typen går inn døra, men at det ikke skader å gjøre et par ting for å føle seg litt bedre. Her er noen basic tips om hva du kan gjøre for å føle deg bittelitt bedre i senga. 

  Jeg pleier alltid, alltid, ALLTID å barbere meg. Jeg barberer legger, lår, underliv og under armene. Dette får meg til å føle meg veldig fresh. I dusjen har jeg en slags skrubbeklut fra The Body Shop som jeg bruker sammen med litt krem og skrubber beina mine ganske lenge. Da får man mye bedre sirkulasjon i beina og de vil bli mindre tørre, prikkete og skjoldete. Og ikke minst blir de silkemyke! Når du går ut av dusjen da, tørker du beina lett og smører dem inn med en god krem. 

  Tumblr_llv4y0xgxj1qctuggo1_500_large

  En annen ting er jo intimbarbering. Der pleier jeg å ta alt, jeg synes det er mye bedre uten alt håret. Når jeg barberer underlivet bruker jeg Asan Intimbarbering, en flaske med rosa "krem" i. Den synes jeg er god. Jeg pleier å være forsiktig med barberingen slik at jeg får minst mulig røde prikker.

  En annen ting dere kan gjøre er jo å skrubbe resten av kroppen også! Det er utrolig bra for huden, deilig og man blir kjempemyk av det. 

  Jeg pleier også å ta på neglelakk på tær og fingre. Jeg elsker rød, den er veldig sensuell. Jeg pleier å legge to lag pluss gjennomsiktig neglelakk. Det holder rimelig lenge og det blir en enda finere farge!

  Tumblr_llxhgsvnmh1qh7a1to1_500_large

  Noe jeg også gjør (alt for) ofte er å kjøpe nytt undertøy. Jeg blir fort lei undertøyet og pleier ofte å kjøpe fine sett med BH og stringtruse. Jeg pleier å bytte litt i farger og varianter, og det får meg til å føle meg fin når jeg stiller opp i splitter nytt undertøy. 

  Og jenter, jeg kan ikke garantere dere at dere kaprer drømmegutten ved å gjøre dette, men det hever selvtilliten deres et par hakk, og kan gjøre dere mindre nervøse i senga. Jeg vet at jeg ofte gjør det her, og det føles godt når jeg vet at jeg ser litt bedre ut enn vanlig. 

  Forresten, ikke glem konkurransen vår HER. Det er igjen 20 stykker som må like før det blir noe trekking, så jeg håper dere får fart på dere og liker! Jeg vet med meg selv at jeg var redd for å like sexsider på facebook før, men jeg fant ut at ingen andre kan se at jeg har likt siden, kun de som styrer den. Og dere er såklart anonyme, vi bruker ikke det i mot dere! :- )

  - Karoline

  Sofie

  Hei alle sammen!

  En ting som er viktig i senga er helt klart å la partneren vite hva du liker. Ikke la han styre som han vil, og det blir bedre for deg og han om du bare forteller hva du liker. Husker jeg ikke gjorde dette en gang, og det var kanskje ikke så lurt. 

  Dette var altså med en flamme som jeg hadde holdt på med et par uker, og vi bestemte oss for å møtes for første gang. Han skulle hente meg hjemme med bilen sin, og vi skulle dra på en kiosk og kjøpe is og bli bedre kjent. Han stoppet utenfor huset og tutet, og jeg rev med meg veska og gikk ut i bilen. Han var så kjekk! Jeg satte meg inn og sa: "Hei!". Han smilte, og svarte et kort "Heisann". Vi kjørte og det ble absolutt ikke pinlig stillhet. VI skravlet i vei, og plutselig var vi på parkeringsplassen ved kiosken. Han stoppet og kikket på meg.

  Da lente han seg mot meg og kysset mot meg. Det var litt klisjé, men jeg likte det. Han begynte å kysse meg på halsen og vi klinte skikkelig. Etter noen minutter bevegde han seg i baksetet, og jeg fulgte etter. Jeg satt oppå han mens vi klinte, og plutselig hadde han hånda oppunder kjolen. Han prøvde å fingre meg hardt, men han traff alltid et par steder som gjorde rett og slett vondt. Jeg latet selvfølgelig som om jeg synes det var godt, for jeg turte ikke si ifra. Etter flere minutter med vond fingring, måtte jeg rett og slett bare fake en orgasme for å bli ferdig. Noe jeg skulle ønske jeg hadde gjort mye før...

  3697044236_5503e4b85a_large

  Jeg råder dere alle til å si ifra. For det er IKKE godt å bli fingret feil, noe som førte til at jeg var øm i underlivet i seriøst flere dager... Så si ifra om hva dere liker, og eventuelt hva dere ikke liker. Det blir bedre for begge to! 

  - Karoline

  Sofie

  Jeg kan tenke meg at det er mange der ute som er redde for å suge noen for første gang. Man har ingen aning om smak, form, hvordan man gjør det eller om det i det hele tatt er godt for han. Og tro meg, hjertet mitt banket rimelig fort når jeg kysset ham nedover magen og når jeg kom til pikken. Dere skulle bare visst!

  Tumblr_ljigsow0k51qdsxb2o1_500_large

  Det hadde seg nemlig sånn at han var hos meg for første gang. Vi hadde liggi på senga i tre timer. Kyssa, kost oss og rota litt utenpå klærne. Han hadde tatt av seg skjorta, og lå og var stolt over den fine, solbrune sixpacken som tente meg skikkelig. Uansett, jeg skriver meg bort her?

  Når jeg skulle til å suge han, var han enda ikke helt stiv. Det tok litt tid før jeg klarte å kontrollere den og suge ordentlig, men det kom helt av seg selv egentlig. Han likte det (tydeligvis, med tanke på at han kom en liten stund senere), jeg likte det og vi var begge fornøyde. Jeg var spesielt fornøyd siden jeg endelig hadde sugd noen for første gang.

  Ville bare betrygge dere usikre jenter som er livredde for å suge noen: det er ikke så farlig som dere tror! Jeg var kjempenervøs for å både runke han og suge han, men det gikk helt fint.

  Allikevel, når jeg satt i senga etter at han hadde dratt, tenkte jeg rett og slett: ?Hva i helvete gjorde jeg?! Sykt!? Jeg var dritfornøyd!

  - Karoline

  Sofie

  Heisann! 

  I fjor var jeg i Tyrkia sammen med en gjeng andre folk. Vi hadde en skikkelig fin, privat strand for bare hotellets gjester, noe som passet perfekt. Det var nemlig ikke mange andre som var ute fem om morgenen for å bade... 

  Tumblr_leb3knyc3f1qbp8wto1_500_large

  Jeg og tre andre hadde vært ute hele natten, ruslet rundt på forskjellige barer i korte sommerkjoler og danset oss halvt ihjel og svette. De tre andre bestemte seg for å ta kvelden klokka tre, og valset opp igjen til hotellet. Jeg derimot, ble igjen med karen jeg hadde snakket litt med i løpet av kvelden og dro han med meg på stranda. Heldigvis var det få andre der, og stranden var ganske stor. 

  Vi tok av oss klærne og løp ut den lange bryggen. Vi gikk uti, siden det var langgrunt, og vannet nådde meg opp til skuldrene. Perfekt. Han begynte å ta rundt meg og kysse meg. Under vannet kjente jeg håndet mellom beina mine, og han var ikke akkurat dårlig til å fingre meg. Vi fortsatte å rote en liten stund, før jeg kjente at han var skikkelig kåt. Vi begynte å knulle, ganske høylytt. Han var utrolig flink! Vi var helt nakne, bikinitoppen min forsvant. Ikke aner jeg hvor den ble av heller. Der og da brydde jeg meg ikke, men...

  Vi ble ferdige, koste litt i vannet og gikk opp igjen. Det var heldigvis ingen andre på stranda der og da, så jeg kunne få ta min walk of shame uten bikinioverdel, alene inn på hotellet. 

  Tross den siste delen var natten rimelig perfekt!

  Kjenner at jeg allerede gleder meg til sommeren starter for fult om ikke lenge. Gleder meg til late kvelder her i Norge på brygga med øl i hånda, men ikke minst til jeg skal til SYDEN! 

  50s-picknick-193-copy_143897793_large

  Hva skal dere bruke sommeren på?

  - Karoline

  Sofie

  Hei alle sammen!

  Påsken nytes fult ut. Vi koser oss og slapper av maks! Dritdeilig. Vi har mye tid til overs, men desverre ikke nok til bloggen. Vi bruker en velfortjent påskeferie til å lade opp batteriene til eksamenstiden virkelig begynner.  Men NÅ skal jeg skrive et innlegg om det jeg synes er skikkelig turnoff på menn!

  Først og fremst er det det med forspill. Hvis vi ikke har forspill, er det liten sjanse for at det blir særlig digg. I hvertfall for meg. 30 sekunder med klining og fingeren bortpå klitten, før han drar fram pikken og kjører på - dét er ikkenoe for meg altså. 

  Tumblr_ljigytuikx1qbjlpeo1_500_large

  Nesten enda mer turnoff er vel dårlige kyss. Jeg kan like heftig klining, men absolutt ikke med tenna langt inni munnen og tunga som snurrer rundt som en tornado i halsen min! Det synes jeg rett og slett blir for ekkelt. Hvis jeg kysser med noen i edru tilstand, bør kyssene være ømme og lidenskapelige. 

  Tumblr_ljx360nfbe1qc7d8bo1_500_large

  Skjegg. Jepp! Noen ganger kan skjegg være drithot og se så bra ut! Men når det kommer til sex... Da synes jeg skjegg blir vondt og ubehagelig og lite digg. Alt  jeg ender opp med er røde prikker over alt! Usj. 

  Pornosex er også noe jeg synes blir litt.. sært. Sex mellom meg og en helt vanlig gutt skal ikke være sånne sprøe stillinger der jeg henger ned fra senga, og han står over meg med pikken inne i meg. Synes liksom ikke det blir helt meg. Så hvis noen prøver seg på det, kommer jeg vel mest sannsynlig til å stoppe å si med et smil: "Hey, vi er da for faen ikke i en pornofilm!", dra han opp i senga og fortsette derfra!

  Det var vel de jeg kom på nå. Jeg kan tenke meg det er noen flere, men klarer ikke å komme på noen mens jeg sitter og tenker skikkelig på det!

  Hva synes dere om dette? Hva er turnoff for dere? 

  Kos dere videre i påskeferien! 

  - Karoline

   

  Sofie

  Heisann!

  Håper alle nyter de flotte, deilige vårdagene for tiden. Er ikke til å stikke under en stol at folk begynner å bli våryre! Det gjør i hvertfall jeg. 

  Greia er at jeg lovde dere å lage et innlegg om den gangen jeg hadde trekant.. Kom på det nå, da en jente kommenterte på et gammelt innlegg som Sofie skrev om sexfantasier. 

  Tumblr_ksipkftnzo1qa6wqbo1_400_large

  Vi hadde jo vært på fest da. Var ikke noe unormalt med det. Hele kvelden hadde jeg utvekslet sexy blikk med spesielt to forskjellige gutter samtidig mens jeg høljet nedpå med alkohol. Plutselig sitter begge ved siden av meg i baren, smiler lurt mot hverandre og holder meg på lårene. Tydeligvis kjente de hverandre! Vi småskravlet litt, flørtende kommentarer og fem-seks shots gjorde susen. Han ene spurte meg om vi skulle dra hjem til meg. Det tok ikke lang tid før vi satt i taxien og Tore (som han tydeligvis het) hadde hånda under trusa mi og jeg klinte med Jasper. 

  Vi løp inn døren hjemme og jeg fant frem sixpacken med øl jeg hadde i kjøleskapet og delte den med guttene. Vi satt i sofaen, og det ble vel litt kleint siden vi alle tre visste hva som kom til å skje. Guttene dreit i ølen, og begynte å tafse på meg. Lårene, puppene og musa. De rev av meg kjolen og strømpebuksa og jeg ble sittende i undertøyet med Tore på leppene og Jasper's pikk i hånda. Kan vel ikke akkurat si at det føltes så ille! 

  Det ene førte jo til det andre, og plutselig var vi på soverommet i den store dobbeltsenga mi. Jasper begynte å rote i kommodeskuffene mine for å finne noen leketøyer, og han fant frem en vibrator og kjørte den inn i meg. Det ble litt forskjellig roting, jeg runket begge, sugde en og runket den andre. Vi endte jo opp i doggy da han ene (husker ikke heelt hvem) knullet meg og jeg sugde den andre, og omvendt. 

  Tumblr_lbml1yq16b1qce2y5o1_400_large

  Guttene kom samtidig utover magen min mens jeg fingret meg selv. Ikke så ille!

  Det er vel ikke så veldig mye å si om den natten. Forsåvidt så husker jeg ikke så veldig mye mer heller. Men jeg husker at jeg våknet opp, og det var litt for kleint. 

  Tumblr_lb3pjr1lsb1qe77x1o1_500_large_large

  Karoline

  Sofie

  Tumblr_lj5lr4l3wt1qfs0iyo1_500_large

  Det høres kanskje ut som om alt vi skriver om på denne bloggen ender opp bra og fantastisk. Men det er dessverre ikke alltid slik at sexen er bra! Jeg skal fortelle om en gang jeg hadde vært ute på byen?

  Vi ramlet inn døren etter klinings i taxien og flørtende, kåte blikk hele kvelden. Med spritflaska i den hånda og hånda til mannfolket i den andre, nærmest dro han meg med innover i leiligheten . Vi gikk forbi stuen og var plutselig på kjøkkenet. Kjøkkenet? Greit nok at han var kåt og slik, men eide han ikke seng? Jeg mener, sex på kjøkkenet kan sikkert være sykt morsomt og spennende, men når man er full som en alke og stødigheten kanskje ikke er helt på topp, er det kanskje ikke så greit å ha sex på en benk.

  Jeg sa: ?Ikke kjøkkenet, soverommet? og han bare: ?Jeg liker å ha sex her?. Jasså, hvor mange damer har du lagt ned på denne benken daa? ?Soverommet? sa jeg bestemt og tok et hardt grep på bulen på buksa og smilte lurt. Og vi endte opp på soverommet, det skal jeg love dere?

  Tumblr_l6uu0d0qen1qbyjito1_500_large

  Han kastet meg ned på senga og rev strømpebuksen min i filler. Jeg som liksom hadde strevd med å klare å holde strømpebuksen uten hull hele kvelden. Egentlig var jeg så kåt at jeg ikke brydde meg. Plutselig hadde han null klær og ståpikk som en jævla flaggstang. Lang og tynn. Forspill brydde han seg tydeligvis ikke seg så sykt mye om, så han bare trengte inn i meg. Jeg prøvde å si at vi kanskje burde roe ned, men han brydde seg ikke så veldig akkurat. Det var ikke vondt eller mot min vilje, men jeg brydde meg ikke så veldig. Han koste seg, og kjørte pikken ut og inn. Den var egentlig sykt tynn, så det var ikke veldig pleasure.

  Etter sånn fem minutter kom han. Og jeg bare lå der og tenkte: ?Whaaaat?? Plutselig lå han og sov med hånda rundt livet mitt. Jeg smøg meg unna, henta de jævla skoene mine på kjøkkenet, tok med meg spritflaska og gikk hjem igjen. Thanks for waisting my time, dude!

   

  Karoline 

  Sofie

  Hei igjen! 

  Da er det min tur til å skrive den om den første gangen jeg hadde sex. Faktum er at den første gangen var utrolig koselig, perfekt og minneverdig. Here it goes!

  4765165869_e3f7cf5890_large

  Jeg hadde kjæreste. Jeg var 16 år, og hadde min første ordentlige kjæreste. Han var perfekt. Kjekk, deilig, søt og snill. Og verdens beste. Vi hadde vært sammen i tre måneder. Det var tidlig på sommeren da vi bestemte oss for å dra på campintur. Vi skulle sove i telt to netter, lage bål, middag ute og bade. Dette var ved en ganske stor dam som var privat. Vi satte opp telt, lagde bål og koste oss rundt bålet hele kvelden. Vi var alene. Vi visste vel begge hva som kom til å skje. 

  Klokken ble tolv, ett og så halv to. Martin sa: "Kanskje vi skal legge oss, pus?" Han dro meg med inn i telte og vi la oss ned. Foreløpig med klær, vel og merke. Han sa: "Jeg må fortelle deg noe, og jeg vet ikke hvordan du kommer til å reagere" Jeg ble litt forvirret egentlig. Husker at jeg var redd han kom til å slå opp med meg på flekken. "Jeg tror jeg elsker deg" falt det ut av munnen hans. Jeg smilte. Fra øre til øre faktisk. Jeg la meg tett inntil han og hvisket at jeg elsket ham også. Jeg kysset ham. Han smilte, og vi begynte å kline. Han la seg oppå meg, med hånda godt plantet bak på ryggen. Hånda snek seg nedover rumpa mi, innunder shortsen. Han dro av meg singleten, tok meg på puppene. Vi råklinte. Jeg var så klar! 

  Han sa: "Skal vi gå videre, eller vil du stoppe?" Jeg smilte og sa: "Det er greit," og begynte å ta av ham t-skjorten. Han var fin. Dritdigg, faktisk. Vi rotet. Jeg hadde runket og sugd han før, så jeg gjorde jo det. Han stønnet. Det eneste lyset vi hadde var fra bålet utenfor teltet. Det var perfekt. Han dro av meg resten av klærne, og plutselig var vi kliss nakne begge to. Han fingret meg, kysset meg på magen, puppene og lårene. Han var skikkelig kåt, og det var absolutt jeg også. Han hvisket stønnende i øret mitt: "Er du klar, jenta mi?" Jeg bare nikket, og lot ham trenge inn i meg. Det var egentlig vondt, men samtidig spesielt. Han hadde hatt sex før, så han hadde heldigvis litt erfaring. Jeg derimot, følte meg ganske utilpass. 

  Tumblr_liexuhb6mw1qhr78yo1_500_large

  Det gikk kjempebra! Han kom og jeg kom utrolig nok. Såklart med litt hjelp fra hånda. Vi gjorde oss ferdige, og ble liggende og kose og rote litt frem til det ble lyst igjen. Det var en perfekt natt egentlig. Forresten så hadde vi jo sex igjen i vannet på morgenen! 

  Karoline

  Sofie

  Heisann!

  På e-post har vi fått et par spørsmål. Så da tenkte jeg, Karoline, at jeg kunne svare på dem. Vi har jo spørsmålsrunde litt lenger ned på bloggen, så dermed får de andre jentene mulighet til å svare senere. Men allikevel, om dere vil at Elisabeth eller Sofie skal svare på disse spørsmålene, legg igjen en kommentar ellernoe, så svarer de!

  Hei.

  Jeg har noen spørsmål jeg lurte på om dere jenter kunne laget innlegg av.

  Har dere noen sex fantasti, eller fantasier?

  Har dere hatt sex med ei jente før, eller fantaserer noen av dere om det?

  Lurer også på om dere har hatt trekant eller orgie noen gang?

  Så kommer mine svar:

  Sexfantasier er utrolig normalt. Alle tenker på sex, dermed blir det jo en sexfantasi? Jeg er sånn at jeg ser for meg sex, og sånn regner jeg med de fleste er. Dermed: Om du er redd for at du er unormal fordi du tenker mye på sex: Ikke vær det! Ingen kan høre hva du tenker allikevel!

  Tumblr_lb46cotlnh1qdtaelo1_500_large

  Her er greia: Jeg liker ikke jenter på den måten. Jeg blir forelska i gutter, ikke jenter. Dermed har jeg ingen tanker om det å ha sex med en jente, for jeg føler liksom at det ikke blir ordentlig... sex. Men såklart det er sex!

  Jeg har ikke hatt sex med en jente før. Jeg har tullerotet med jenter, men ikke hatt ordentlig sex der det har vært nytelse inn i bildet.

  Men... jeg har hatt trekant en gang! Det var to andre gutter, som jeg dro med meg hjem fra en fest. Hvis dere vil kan jeg lage et innlegg om det en gang?

  Så til slutt: Ikke vær redd for å være den du er når det kommer til sex. Ha sex på din måte!

  - Karoline

  Sofie

  Veeeel, min kveld var ikke så uskyldig som Elisabeth sin. Hun skrev jo i innlegget under at hun hadde snakket med en ukjent mann om løst og fast, men jeg gjorde vel mer enn det.

  Jeg våkna hjemme hos Elisabeth i dag tidlig og bare: "WHAT a night!" Det ble ikke nach hjemme hos en random dude (også kalt sex), men jeg endte vel på gulvet hos Elisabeth. Såvidt jeg husker startet jeg kvelden med flere shots, øl og klinings med sikkert fem forskjellige, heite gutter i går kveld.

  080067981ce718_large

  Noe som er ekstremt typisk meg, er at jeg roter meg folk på fest. Denne gangen var det med en superkjekk gutt/mann, som jeg ikke husker navnet på. Men jeg husker hvertfall at vi fant et hjørne i mørket, han satt på sofaen og jeg på fanget. Det var vel ingen overraskelse at hånden hans endte nedi trusa mi, og hendene mine oppunder t-skjorta. Jeg synes det er så spennende å rote slik på fest. Jo større sjanse det er for at jeg blir oppdaget av noen, jo kåtere blir jeg.

  Vi satt jo slik en stund, og jeg kjente at han ble kåt. Det var ikke så lett å få gjort noe med det der, men han hadde fortsatt hånda godt plantet oppunder kjolen min, så jeg lot han drive på. Kompisen hans kom bort og bare: "Heeeey, skjer a?". Jeg frigjorde meg fra gutten, dro strømpebuksa på plass, smilte og ga ham et kyss på kinnet og stakk.

  Så på fest blir det aldri noe nytelse eller noe, det blir liksom bare roting og stønning, til en av oss stikker. Slik er jeg, liksom. Allikevel hadde jeg ikke hatt noe imot å dra han med meg hjem, og latt han dra av meg alle klærne for så å knulle meg til dagen etter. Absolutt ikke.

  20090221042655

  Det ble en rimelig uskyldig lørdag på meg altså, men den var så absolutt ikke kjedelig. Ikke ut ifra hodepinen, den manglende strømpebuksa og det flotte, bustete håret mitt i hvertfall. Gleder meg allerede til neste helg!

  - Karoline

  Sofie

  Hei!

  Vil bare starte med å si at Elisabeth, Sofie og jeg setter utrolig pris på hver kommentar og sidevisning på denne bloggen. Det er dritkult at denne bloggen har slått an hos dere lesere, og satser på at dere fortsatt følger oss.

  Nå er jo den etterlengtede helgen her, og hva passer vel ikke bedre til en helg med alkohol i blodet og kjekke gutter? Vi gleder oss i hvertfall, og på søndag får dere mest sannsynlig høre helgens saftige historier. Så kos dere i helga, og finn på noe tull!

  Har dere noen planer i helga?

  - Karoline

   

  Sofie

   

  Vel, for et par år siden var jeg kanskje ikke verdens beste venn. Jeg hadde en venninne som het Tiril, og hun hadde en kjæreste, og vi bare kaller ham Petter. Jeg var i samme gjeng som Tiril, selv om vi ikke om ordentlig godt overens.

  En helg skulle Tiril ha fest hjemme hos seg. Hele gjengen var der, altså en haug med gutter og jenter. Jeg og den aller beste venninnen min Therese hadde stæsjet oss skikkelig opp hjemme hos meg, med lårkorte kjoler og høye heler. Kvelden så ut til å bli lovende når vi gikk inn døra hjemme hos Tiril, med spritflaska i hånda.

  Tumblr_lcvmow8s4c1qfozy2o1_500_large

  Folk dukket opp, og musikken dundret i veggene. Blant annet var Petter der, og vi satt ved siden av hverandre i sofaen sammen med flere andre. Vi hadde en drikkelek der vi skulle shotte, og stemningen ble høy. Folk begynte å danse, og jeg satt igjen i sofaen med Petter. Han lente seg inntil meg og hvisket: ?Herregud, du er så jævlig fin i dag,? Jeg ble helt overraska. Jeg kunne ikke tro at han la an på meg. Hviskingen fortsatte, og plutselig hadde vi et teppe over oss, og hånda hans var stuck oppunder kjolen min. Slik satt han og rotet lenge, mens vi latet som ingen ting. Jeg var helt med på det, for det var jo ikke til å stikke under en stol at han var dritheit. Og for å være ærlig, trenger det ikke være mer enn en berøring som skal til for å tenne meg?.

  Jeg så på han lenge, tok en stor slurk av glasset mitt, og sa: ?Fatter ikke at jeg sier dette, men? Møt meg på badet om tre minutter,?. Jeg løp opp trappa og inn på badet. Så meg selv i speilet for å sjekke at jeg ikke så ut som et vrak. Sånn er jo vi jenter, vet dere.

  Han banka på, og jeg åpna døra. Når han kom inn, tok han rundt meg og vi begynte å kline heftig. Plutselig hadde jeg kjolen oppå magen, og satt på benken ved siden av vasken. Han var all over me, og jeg dro av ham klærne. I et øyeblikk tenkte jeg faktisk på hvor dum jeg var. Men herregud, så deilig det var. Han fingret meg, og etter en stund begynte vi å ha sex. Hardt. Jepp, det er vel det man kan kalle det. Det gikk skikkelig hardt for seg, og det var sykt deilig. Faren for at folk skulle begynne å lete etter oss, gjorde det enda bedre. Jeg kom. Han kom. Jeg kom igjen.

  Jeg snek meg ut av badet, og latet som ingen ting. Herregud for en fest. Følte meg slem etterpå, men hey.. Det sa vel egentlig mer om han enn meg!

  - Karoline

   

  Sofie

   

  Jeg og min daværende tosk av en kjæreste, hadde sex ofte. Hele tiden, faktisk. Hver gang han var hos meg, klarte han på en eller annen måte å tenne meg på en måte som gjorde at vi bare måtte ha sex der og da.

  Vi gikk i samme klasse på skolen, men hang ikke så mye med hverandre for det. En dag vi hadde mange tunge fag, var han bortpå låret mitt hele dagen, strøk meg, og hvisket ting i øret mitt som han visste ville tenne meg. Han var en jævel på det.

  Han ble med meg hjem, og jeg var sikker på at jeg kom til å renne over. Med en gang vi kom inn døra på rommet mitt, kastet han sekkene våre på gulvet og dro meg inntil veggen. Han tafset på hele meg og vi råklina skikkelig. Han løftet meg oppover veggen og jeg slengte beina rundt ham. Han kysset meg på halsen og hvisket: ?Fyfaen, jeg må knulle deg nå,?.

  Han bærte meg bort til senga, slengte meg nedpå  og la seg oppå meg. Han rev av oss klærne fortere enn jeg fikk skjønt hva som skjedde. Plutselig lå han i bokser, og jeg i bare undertøyet. Han kysset meg nedover puppene, på den bare magen min, og stoppet akkurat ved trusekanten. Jeg elsket det. Han visste så alt for godt hvordan han tente meg.

  Tumblr_lho42hc2sl1qag1t3o1_500_large

  Han dro av meg trusa og begynte å slikke meg. Fort og lenge. Han befølte meg over alt. Jeg stønnet skikkelig høyt, og plutselig hører jeg et skrik. Herregud! Søsteren min hoppet opp fra sofaen og løp ut av rommet. Hun hadde brukt TVn min, men sovnet. Siden vi hadde vært så kåte når vi kom inn døren, la vi ikke merke til henne. For å si det sånn, så ble det ikke noe på han den dagen. Sykt, sykt pinlig.

  Note to myself: Sjekk rommet før  du sex, for faen.

  - Karoline

   

  Sofie

  Sola brant oss i øynene, og vi vandret fra karusell til karusell. Pernille hadde dratt med seg kjæresten, en kompis av han og meg på Tusenfryd. Mest sannsynlig for å spleise meg med Thomas, som han het. Den kjerringa. Jeg hadde jo sagt tusen ganger at jeg ikke ville ha noen kjæreste! Singellivet er herlig, dere.

  Thomas flørtet ustanselig, og jeg så hvor dette kom til å føre. For å si det sånn: Hadde vi vært alene i et privat rom, hadde jeg ikke holdt tilbake. Thomas var sinnsykt deilig, og jeg kunne egentlig ikke vente til vi skulle bade. Herregud, han var en typisk fotballgutt med brun hud, brunt hår og blåe øyne. Perfekt.

  Endelig skulle vi bade. Jeg ville egentlig ikke innrømme at jeg synes han var digg, og hadde ikke hatt noe imot å la han knulle meg der og da. Vi gikk og skiftet, og møttes utenfor ved dusjene. Thomas var sykt deilig, og han kikket på meg. Målte meg med blikket. Jeg hadde vel en bra kropp, passe store pupper og brun hud. Sikkert det en gutt ser etter.

  Vi gikk ut i det store bassenget, tulla og sprutet vann på hverandre. Jeg kan ikke si at jeg hadde noe imot når Thomas løftet meg over skulderen og slapp meg ned i vannet for så å løfte meg opp igjen. Vanndråpene som trillet nedover det solbrune ansiktet. Herregud så kåt jeg var.

  Tumblr_lh39d1rwe31qb6f1po1_500_large_135409997_large

  Pernille og Martin gikk opp igjen, siden de var sultne. Jeg kan vel tenke meg at det bare var en unnskyldning for å la meg være alene med Thomas. Det var faen meg greit!

  Thomas tok meg med bort i hjørnet, og løftet meg opp mot vegggen. Jeg tok beina rundt ham, trykket meg mot ham og kjente at han var kåt. Hard. Jeg smilte og så ham inn i øynene og smilte. Han kysset meg lenge, og vi begynte å kline ganske heftig. Heldigvis var det mange i bassenget, så badevaktene la ikke merke til oss når vi begynte å rote.

  Han tok meg på puppene, under bikinien. Plutselig var han nedi trusa mi og fingret meg. Jeg stønnet lavt for å ikke virke mistenkelig, og vi holdt på sånn en stund. Tafsing, fingring og klining. Thomas ble bare hardere og hardere, og til slutt måtte jeg bare nedi shortsen hans. Jeg runket han rolig, og latet som ingen ting. Han stønnet rolig og kysset meg. Det var tydelig at han likte det.

  Jeg var våtere enn vannet, om det i det hele tatt var mulig. Jeg var så sykt kåt. Han åpnet shortsen sin forsiktig, og dro trusa mi til side. Trengte seg forsiktig inni meg, rolig, for å ikke mistenke noen. Han bevegde seg inn og ut, og stønnet lavt i øret mitt. Jeg hviska tilbake: ?Herregud, skulle ønske vi var alene,? og et par skikkelig dirty ord. Han kysset meg på halsen og tok på hele kroppen min.

  Vi fortsatte den rolige knullingen, og jeg kom forsiktig. Jeg sleit skikkelig med å ikke ta helt av og skrike. Det faktum at vi hadde sex i et badebasseng med kanskje femti andre mennesker, hjalp ikke akkurat når han kom inni meg. Han stønna ganske høyt, og boret hodet inni halsgropen min. Jeg kysset ham i panna, og etter litt kosing, bestemte vi oss for å finne igjen de andre.

  ?Jøss, hvorfor ble dere så lenge?? spurte Pernille når vi kom med håndkler rundt oss. ?Nei, det var bare sykt deilig å bade i dag,? svarte jeg og kikket forsiktig med et smil bortpå Thomas.

  Tusenfryd ? dagen er din. Jepp, dagen var faen meg min.

   

  - Karoline

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits