• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Sofie

  Okei, seriøst! Jeg prøver på nytt med det nokså kjente comebacket. Hukommelsen er litt rusten og jeg sliter litt med huske hva jeg har fortalt om før og hvilke nye historier dere sikler etter. Kjører safe og gir der en relativt fersk historie.

   Det er lørdag, såklart, og jeg har snudd flaska igjen. Problemet med meg er ikke at jeg snur flaska, eller at jeg snur den for ofte. Problemet er rett og slett at når jeg først snur den, snur jeg den veldig mange ganger samme kvelden. Det blir også en fin blanding av øl, vin og sprit ? noe som viser seg gang på gang å være veldig uheldig for meg. Jeg og sommerflørten jeg har nevnt før ? la oss kalle han K, var ute på vors hos en felles kompis før vi dro videre ut på byen. Jeg vet ikke helt hva som gikk av han i dag, men han spanderte unormalt mange drinker på meg i baren og la en enormt drikkepress på meg gjennom hele kvelden. Noen skulle hvertfall drikkes under bordet, og det var IKKE han!

   Tumblr_l8r7ebbcc51qc6ms5o1_500_large

  Alkoholen tar mer og mer overhånd og jeg tør bare så vidt reise meg fra barkrakken i frykt for å plutselig oppdage at jeg ikke lenger har bein. Det er det som er så morsomt med fylla. Hvis man sitter lenge og drikker mye nok, når man da reiser seg så oppdager man at man ikke har bein! I allefall; han støtter meg rundt hele kvelden og ikke nok med at jeg allerede hadde spydd ? jammen skulle vi på nash også!

  De13 cmhøye helene mine verket på beina, men jeg orket ikke engang bryet med å ta dem av. Jeg følte meg mer kvalm enn full og hadde langt fra blacket ut. Med øl i halsen og håret på snei fant vi nach like ved nabolaget vårt. Han tilbød drink etter drink, enda jeg takket nei hver gang. Til slutt innså han at leken var over og jeg fikk overtalt han med meg hjem.

   Jeg valset inn døra, slengte meg ned på senga og rakk akkurat å se det fortvila uttrykket i ansiktet hans før jeg sovna med både klær og sko på. Jeg tror aldri jeg har sovet så godt heller! Neste morgen våknet jeg litt utpå dagen, vekte K og gjorde opp for sølibatet jeg hadde opptredt med kvelden før. Nothing?s like mornin? sex!

  - Elisabeth

  Sofie

  Hei. Jeg lever, tro det eller ei! Grunnen til at jeg ikke har blogget på altfor lenge er at jeg har jobbet meg ihjel! I juli jobbet jeg over 200 timer, og det sier seg selv at jeg ikke har krefter til særlig mye annet.. Det var bare så vidt at jeg klarte å manne meg opp nok til å logge inn i dag og sjekke statistikken, men konkluderte med at i forhold til aktiviteten på bloggen vår var det ikke så aller verst, altså. 

  Men uansett, jeg ser frem til å dele nye historier med dere. For til tross for at sommeren min har regnet bort har jeg hatt en sommerflørt. Må også konkludere med at denne sommerflørten blir med meg videre inn i høsten - og forhåpentligvis et stykke til.

  Tumblr_lpcw3evhzc1qipob7o1_500_large

  - Elisabeth

  Sofie

  Jeg må bare beklage at det har vært stille fra meg i det siste, men unnskyldningen min går ut på at jeg har vært en uke på ferie utenfor sivilisasjon på et gudsforlatt sted uti Sverige. Der har jeg levd primitivt uten Internett, sex og alkohol. Ikke engang så lite som en sommerflørt!

  Jeg må ærlig innrømme at det var godt med et lite avbrekk, men nå er jeg klar for jobbing, festing og andre gamle (u)vaner. Jeg skal ikke bruke år og dag på å greie opp i hva jeg har bedrevet svensketuren med, men jeg rakk hvertfall å bli både solbrent og å vandre rundt på stranden et par dager med tampongtråden utenfor bikinitrusa. True story!

  Tumblr_lo1ejd1uvl1qa17vvo1_r1_500_large

  Har dessverre ingen saftige historier med tilbake, men jeg skal få skrevet et innlegg rimelig snart.

  - Elisabeth

  Sofie

  Jeg svarte på spørsmmålsrunden at den mest sære plassen jeg har hatt sex på, var på en parkeringsplass. Ikke det at det er ekkelt, krevende eller kult, men litt urbant kanskje? Uansett så tenkte jeg at når jeg har sagt A, så får jeg også si B. Derfor skal dere nå få vite historien bak asfaltsexen. Og dere, et lite hint ? russetid.

  Tumblr_lkn6b7iolo1qhes0j_large

  Jo da, jeg var russ, full og jævelig kåt. Hele kvelden hadde en hel del av årets russekull samlet seg på en tradisjonell utefest og jeg var selvfølgelig med. Jeg hadde kommet i kontakt med en relativt ålreit goodlooking kar og vi fant tonen fort. Klemmer ble til tafsing, tafsing ble til klining. Trenger jeg egentlig si mer? Han hvisket til meg med whiskeystemmen sin at han var kåt som faen og at han kunne tatt meg hvor som helst, når som helst. Jeg foreslo at han kunne bevise det for meg og ba han følge etter meg. Han fulgte etter som ei bikkje i bånd og vi stoppet på en liten, mørk parkeringsplass et lite stykke fra de andre russene. Siden kvelden og kulden hadde tatt overhånd, beholdt begge klærne på så langt det lot seg gjøre. Han åpnet buksesmekken og jeg dro ned trusa til midt på lårene. Jeg trodde jeg skulle fryse i hjel når den bare rumpa mi traff asfalten på parkeringa, men han satte seg over meg og gjorde det umulig å ombestemme seg. Jeg måtte helt enkelt bare bite i det sure eplet. På den andre siden liker jeg epler, så det var ikke galt at det ikke var godt for noe.

  16140_1120676311321_1659450028_296968_5717201_n_large

  Vi droppet det meste av vorspielet siden både jeg og han var sprekkeferdige av kåthet. Han tok meg i misjonær midt på parkeringsplassen og jokket til han kom. Jo da, det var godt, men jeg klarte ikke helt å venne meg til den fuktige kalde asfalten som skrapet meg på ryggen så det ble ikke helt optimalt. Jeg takket han allikevel for min tredje kongle, høflig som jeg er.

  Morsomt var det hvertfall. Vedder en femmer på at minst ti stykker så oss.

  - Elisabeth

  Sofie

  Vanligvis hater jeg mandager. Jeg hater dem mer enn fyllesyke, rett og slett fordi mandagen beviser at du har en hel uke foran deg før det endelig er helg. Hardt liv.

  Uansett. Jeg er ekstremt flink til å kjede meg og på mandager er det dette jeg bruker tiden min på. For en forandring tenkte jeg å faktisk gjøre noe på en grå mandag, så jeg sendte en sms til en kompis. Det var ikke en antydning til noe som helst,  for jeg var overhodet ikke kåt og jeg var sikker på at kompisen min var skaphomse. Skaphomse-kompisen min ble med ut og vi bestemte oss for at vi skulle dra på en shoppingrunde. Han shoppet det dyreste butikkene hadde å by på og øste på med drøssevis av tips til mine innkjøp. Si meg, hvis dette ikke er et klart tegn på skinkeryttere, finnes det da klare tegn? 

  På bakgrunn av oppførselen hans tok jeg han med meg inn på handicap-doen fordi jeg skulle skifte, og venninner skal jo gå på do sammen. Han satte seg på dolokket mens jeg begynte å kle av meg. Etterhvert som fillene mine falt syns jeg å merke blikket hans på kroppen min. Jeg så opp på han og hadde rett. Han stirret uttryksløst på meg, målte meg med blikket. "Hva er det?" spurte jeg. Jeg avbrøt tankerekken hans og ansiktet hans våknet. "Hæ?" svarte han og denne gangen hadde han øyekontakt. "Vil du ha et bilde? Det varer lenger", lo jeg mot han. Han lo ikke, men var derimot dønn seriøs og takket høflig ja. Jeg trodde først han tullet, men steinansiktet hans rørte ikke en muskel. Han reiste seg fra dosetet og kom gående mot meg, som sto midt på gulvet i BH og en shorts med smekken åpen. Han stilte seg helt inntill meg og dro shortsen min lenger ned. Like etterpå kjente jeg hånden hans utenpå trusa mi. Han masserte meg mens han begynte å kysset meg i ansiktet og på halsen. Innimellom kyssingen spurte han om jeg likte det han gjorde, men jeg hadde gått inn i sjokktilstand og svarte han ikke. Tanken på at homsekompisen min og jeg hadde vorspiel på en offentlig dass gjorde at jeg fikk lyst til å grave med ned i bakgården. 

  Tumblr_lmmrilwgwy1qedg8do1_500_large

  Han ga seg ikke og ville i trusene mine. Jeg sa at jeg ikke klarte, dyttet han vekk og dro på meg shortsen før jeg rasket med meg tingene mine og hastet ut av dassen. Først da jeg sto utenfor tok jeg meg tid til å dra på meg en genser også travet jeg videre bort fra gutten. Jeg var mindfucked. Hele opplevelsen hadde ødelagt mitt inntrykk av den gutten, som jeg fortsatt tror er homo. Jeg ble så opprørt at jeg måtte knulle en skikkelig hetero mann bare som en lite plaster på såret. Jeg sendte en ny sms og 30 minutter senere sto jeg i skogen og ble pult bakfra oppetter ei bjørk.

  Herregud, dagen var reddet! Er det noe jeg vet å verdsette så er det en skikkelig mann som vet hva han driver med.

  - Elisabeth

  Og dere! Ikke glem spørsmålsrunden her. Send inn flere frekke spørsmål!

  Sofie

  Still oss gjerne fler spørsmål på spørsmålsrunder her

  Dere får kanskje inntrykk av at jeg er ei flyfille uten følelser, varme tanker og evnen til å forelske meg. Det stemmer vel bare delvis. Flyfille-delen kan jeg si meg enig med.  Men jeg liker å være i et forhold og følelsen av å være forelsket, å ha noen å kose seg med ? ikke bare noen man har sex med. Problemet er bare at jeg er kresen når det kommer til kjærestemateriale, derfor tenkte jeg å dele med dere hva jeg ser etter hos en gutt - rangert fra viktigst til mindre viktig.

  Tumblr_ln5qpgquks1qk42neo1_500_large

  1. Personlighet

  En selvfølge. Han må være snill og ha godt humør. Gjerne litt selvsikker også, men ikke for mye av det gode.

  2. Ærlighet

  Han må kunne være til å stole på og fortelle sannheten, men også kunne skjule den dersom det er det beste for omverdenen. Som regel setter jeg pris på å få vite sannheten uansett hvordan omstendighetene er.

  3. Utseende

  Jenter (og gutter!) sier som regel at det ikke er viktig for dem hvordan partneren ser ut, men for min del stemmer ikke det. Det er kanskje ikke den faktoren som spiller størst rolle når jeg velger partner, men utseende har noe å si for min del. Høyde for eksempel. Jeg er litt nøye på at gutten skal være høyere enn jenta, dessverre.

  4. Interesser

  For å si det slik; jeg er ikke sammen med en som gamer WOW, Cod eller hvafaen døgnet rundt. Heller ikke en som tilbringer mesteparten av tiden i byens offentlige bibliotek. Ikke noe galt mot lesehester, altså, men jeg har andre opplevelser jeg vil ha med kjæresten min på.

  5. Alder

  Jeg liker godt at gutten er eldst, men dersom det er snakk om et par måneder eller kanskje ett år, er jeg med på leken. Jeg tenker at jo eldre man blir, dess mindre viktig blir aldersforskjellen også. 

  - Elisabeth

  Sofie

  Tidligere skrev jeg et innlegg om en altfor full sexpartner (les det her) og jeg må bare innrømme at hvis det er noe som er irriterende, så er det nettopp det. Like etter at jeg hadde postet innlegget kom jeg på at jeg har gjort nettopp det samme selv, i en slags jenteversjon såklart!

  Jeg kan bare ikke nekte for at jeg blir fort i dura, det er rett og slett et faktum. Jeg hadde kjøpt meg litt øl, et par cider og i tillegg hadde jeg litt spritrester fra forrige helg. Det er vel omtrent det drikkeritualet mitt går ut på hver gang.

  Etter hvert som timene gikk, gikk også all fornuft og kroppskontroll. I siste liten rakk jeg å avtale med min daværende kjæreste at han skulle hente meg et par timer senere, siden jeg fortsatt hadde nok av alkohol igjen. I fylla endrer jo tankegangen min seg drastisk ? noe jeg ikke tror jeg er alene om ? og jeg tenker alltid at alkohol skal drikkes, ikke spares! Som vanlig lyttet jeg til mitt nokså berusede hode og kastet i meg siste rest av promilledrikkene før typen min kom svingende inn på gårdsplassen.

  Jeg ble mer eller mindre båret ut i bilen og slengt bak i baksetet der jeg riktignok sovnet og havnet på gulvet. Turen hjem merket jeg ingenting av, men da jeg våknet lå jeg allerede i min egen seng og fikk øye på kjæresten min som holdt på å kle av seg. Helt ut av det blå ble jeg helt forjævlig kåt! Jeg satte beina på gulvet og prøvde på min mest forførende måte å gå bort til typen min, som nå sto der i bare trusa. Det ble ikke helt vellykket, men på sett og vis kom jeg meg bort til han. Jeg holdt rundt han mens jeg kysset han på munnen, på halsen og på brystet. Han prøvde sikkert en million ganger å forklare at jeg var altfor full til at sex kom til å bli en suksess, men jeg ga meg faen ikke! Jeg hvisket til han at jeg var kåt og at jeg måtte ha han nå. Jeg dyttet han bort til sengekanten og dro av han boxeren før jeg tvingte han ned på madrassen. Jeg tok av mitt eget undertøy og satte meg skrevs over han mens jeg tok på han og kysset han ivrig.

  3869f1611fb89bc40b40aecaa15cdbb3_h_large

  Nå var han med på leken og gjengjeldte befølingen mens han tok kontrollen. Han kastet meg ned på madrassen og kysset hele kroppen min. Han visste virkelig hva han drev med, men det berusede hodet mitt hadde fått nok. Jeg kjente kvalmen nederst i magen blandet med svimmelheten i hodet og måtte be han stoppe. Han stoppet ikke. Jeg rev meg løs, kastet meg over sengekanten og spydde på det nye teppet mitt. Faen! Jeg sjanglet meg ut på badet, vasket meg og kom tilbake. Kjæresten min spurte om det gikk bra, men jeg merket at han var irritert. Nokså forståelig. Jeg krøp innunder dyna igjen og sovnet så fort hodet traff puta. Til min kjæres store fortvilelse ble det ikke noe sex den natten. 

  - Elisabeth

  Sofie

  Har en rolig fredagskveld for første gang på lenge og det er utrolig deilig! Har jobbet i kveld, men nå har jeg inntatt sofakroken med et glass hvitvin. Classy! 

  Men så; til kveldens høydepunkt! Vi jentene, hvertfall ikke jeg, har ikke alltid vært like frempå når det kommer til sex, og jeg har prøvd og feilet mange ganger.

  Jeg var 17, nyskjerrig og jævlig sexuelt frustrert! Jeg var langt ifra jomfru, men alle mine tidligere sexpartnere hadde vært kjærestene mine og jeg var klar for noe nytt. Jeg og ei venninne, som for øvrig ikke er en av mine bloggpartnere, tok oss et par geléshots før vi skulle snike oss inn på et utested for første gang. Etter litt krangling med dørvakten gikk han med på å slippe oss inn og var storfornøyde og brisne. Tørst som jeg var, svidde jeg av hele min første lønning på dyre drinker i baren som jeg svelget på to slurker. Klokka begynte å nærme seg to og jeg begynte å nærme meg klar for hvem som helst av motsatt kjønn.

  3432706t_large

  Jeg snakket med uttallige kjekke menn i baren og før jeg visste ordet av det gikk vi side om side hjem til kåken hans. Han tuklet med nøklene og låste opp døra. Inne i gangen begynte vi å kline oppetter veggen, mens vi tok ivrig på hverandre. Han tok av meg plagg etter plagg og til slutt sto jeg der i undertøyet. Han stoppet brått og unnskyldte seg med at han måtte på do en kjapp tur, så var han vekk.

  Jeg begynte å tenke litt fram og tilbake på hva jeg var i ferd med å gjøre. Jeg var så godt som edru igjen og følte meg ikke lenger like modig. Jeg hørte at han spylte ned på badet og jeg bestemte meg for å trekke meg. Fort som faen rasket jeg sammen klærne mine og løp nedover veien halvnaken. Bak et kratt stoppet jeg og kledde på meg så fort jeg bare kunne, før jeg løp for livet videre hjemover.

   

  - Elisabeth aka. feig jævel

  Sofie

  Tenkte det var på tide at jeg hørte fra meg igjen. Det jeg skal fortelle er en smule kleint kan man si, og jeg tror jeg kan med hånden på hjertet, si at dette er en av mine desidert dårligste ligg! Herregud? Les og døm selv, kjære.

  Dette var med en av mine ekser. Vi hadde vært sammen en liten stund og hatt sex flere ganger før, men vi hadde kommet til et punkt i forholdet med alt for mye kjefting og krangling. Jeg var vel så å si ferdig med dette forjævlige forholdet, men ville gi det en siste sjanse fordi det kanskje enda var håp.

  Uansett, denne kvelden hadde vi kranglet ? igjen! Jeg var dritsur, men la meg likevel i sengen hans. Fast bestemt på å sove der til neste morgen sovnet jeg rimelig kjapt. Bare et øyeblikk senere, omtrent like fort som jeg sovnet, vekte han meg. Han var kåt. Jeg takket han først ironisk for at han nettopp hadde vekket meg, før jeg forklarte at sex kunne vi ha en annen dag. Stemningen var kanskje ikke helt rett?

  Ko_large

  Det var han absolutt ikke enig i. Fast bestemt på at vi skulle ha sex, begynte han å tute og klage over at jeg aldri hadde lyst(hva faen?!), og at forholdet vårt hang i en tynn tråd. Den siste biten kan jeg for så vidt si meg enig i. Jeg lot han snøvle litt for seg selv mens jeg prøvde å sove, fortsatt bitter over den heftig krangelen vi hadde hatt tidligere. Til slutt måtte jeg kaste inn håndkledet, men løftet ikke en finger for at denne økta skulle funke. Han fikk fint gjør alt arbeidet og jeg lå rett opp og ned med steinansikt til tusen. Han gjorde seg ferdig, og uten å si et ord la han seg til å sove. Tydeligvis litt snurt over oppførselen min.

  Jeg skammer meg nesten litt over hvor jævlig muggen jeg var den natten. Bare nesten. 

  - Elisabeth

  Sofie

  Okei, skal dele en hemmelighet med dere. Det er kanskje ikke en hemmelighet, men det høres jo mye mer spennende ut når man kaller det en hemmelighet eller hva?

  Jeg var hjemme hos bestemor og bestefar på hjemstedet mitt. Det begynte med at jeg hadde vært ute med ei venninne jeg ikke hadde sett på en stund. Ikke noe fest eller fyll for en gang skyld, vi hadde rett og slett bare gått en kveldspromenade. Vi hadde en hel del sladder å ta igjen, så tiden gikk og mørket strømmet på. Til slutt måtte vi avrunde kvelden, gi hverandre en klem og skille lag.

  Jeg tok fatt på hjemveien. Trodde jeg. For å komme meg hjem, måtte jeg gå forbi den lokale puben hvor jeg selvfølgelig traff på en barndomsvenn som jeg slo av en prat med. Vi ble stående å småprate litt før også vi gikk en liten runde i sentrum, hvis det kan kalles noe sentrum i det hele tatt. Bak en Kiwi butikk stoppet vi og han tente en røyk. Smalltalken fortsatte og hvis jeg ikke tok helt feil, kom han bare nærmere og nærmere. Røyken blåste han meg midt i fleisen og stanken satte seg i klærne mine. På et øyeblikk sto han foran meg og støttet seg til veggen bak meg. Han stumpen røyken i mursteinene og stirret intenst på meg. Han visste altfor godt at jeg leste han som en åpen bok og var fullstendig klar over hva han hadde i tankene. Sex. Intet mer, intet mindre.

  Han bøyde seg mot meg og tvinge meg inntil den kalde veggen mens han stengte meg inne med armene sine. Så kysset han meg forsiktig på munnen, kort og enkelt. Så sjekket han reaksjonen min, som antageligvis ikke var like lett å lese som hans fjes. Jeg vet ikke engang hva jeg tenkte selv. Ja eller kanskje nei? Han prøvde seg igjen, litt heftigere denne gangen og nå visste jeg hva jeg tenkte. JA! Herregud, gutten kunne virkelig kline! Han sto helt inntil meg og klemte hardt rundt meg med den ene hånden, mens den andre strøyk meg i nakken, under jakka mi og over rumpa mi. Jeg gjengjeldte klåingen hans og snart hadde jeg åpnet beltet og buksesmekken hans. Jeg kjente hvor kåt jeg hadde blitt på kort tid. Like etter hadde han sklidd ned både buksa mi og trusa mi nok til at han kunne smyge inn pikken.

  Bestemt og raskt løftet han meg opp etter veggen og jeg klemte meg rundt hoftene hans. Han var steinhard og jeg ble overrasket over hvor fort han trengte seg inn i meg! Det føltes jævelig godt! Jeg klarte ikke la være å slippe ut et lavt stønn. Han begynte å jokke mens han holdt meg oppe. Mursteinene bak meg klorte meg hardt på ryggen og jeg var sikker på at nå kom jeg til å ødelegge yndlingsjakka mi, men hva gjør man vel ikke for et knull?

  Han fortsatte å stå for den tyngste delen av arbeidet, men jeg klemte meg inntil han i takt med han. Pulsen hans økte og han pustet meg høylydt i venstre øre. Jeg kjente at min egen puls også ble raskere, men jeg skjønte at jeg kom aldri i verden til å komme før han!

  Jeg hadde rett. Bare sekunder etterpå kom han mens han prøvde å holde tilbake lydene, uten særlig hell. Han kysset meg på halsen og slapp meg rolig ned på bakken igjen. Jeg begynte å trekke opp buksene, men da stoppet han meg. Uten å si ett ord begynte han å stryke meg på musa. Først forsiktig teasing, så ble han mer hardhendt. Fy faen, han kom kanskje tidlig, men han kunne virkelig kunsten å fingre! Jeg trykte hodet bakover og traff murveggen mens jeg stønnet høyt. Han kjørte på med siste innspurt på klitten og fikk meg til å komme lett som ingenting. Han var fornøyd ? det samme var jeg. Dritfornøyd faktisk. Det var kanskje kleint å knulle i ei bakgate med barndomskompisen min, men jeg ser han ikke særlig ofte og neste gang vi ses har muligens enten han eller jeg glemt det allerede.

   

  - Elisabeth

  Sofie

  Tenkte jeg skulle ta opp en tema som er ganske aktuelt i dag. Ikke bare jentesex, men homofili generelt. Nå skal ikke jeg uttale meg om hvilke legninger som er sosialt akseptert og ikke, men jeg føler meg ganske sikker på at i min vennekrets er det rimelig akseptert. Det er ikke det at vi snakkes så innmari mye om det, men når det en gang i blandt blir tatt opp har ikke jeg oppfattet noen negative vibber i nærheten.

  B269d7de3e1cb8595094a8919cda5c51_l_large

  Jeg vet ikke om jeg kan gå forbi to tafsende homser og tenke at herregud, så søøøøte, men på den andre siden går jeg heller aldri forbi to jukkende hester og tenker det heller, selv om jeg liker hester. Jeg vet ikke om jeg fikk fram et poeng her. Jeg vet ikke engang om det fantes et poeng.

  Uansett. For min del må homser være homser, transer være transer og bifile være bifile. Bra for dem at de vet hvilken legning de har og forhåpentligvis har de mot nok til å finne nøkkelen og komme ut av skapet. Det unner jeg alle. Jeg for min del føler meg temmelig sikker på min legning. Det er nå jeg burde vært skikkelig klisjé og kommet med en tilståelse om at jeg er lesbisk, men det er jeg altså ikke. Sorry, hot chicks! 

  Nei, det er kanskje en god nummer to, men helt ærlig tror jeg aldri ei jente kan erstatte det en mann har å by på. Jeg kan jo vri det dit hen at da har jeg ikke truffet min overkvinne i senga enda, men så har jeg heller ikke prøvd å finne henne. Skal innrømme at jeg ikke har vært særlig mye borti jenter og puling i samme situasjon - kun et lite unntak som jeg skal dele med dere senere! Stay tuned.

  Vet at jeg for min del har vært innmari dyp og seriøs i det siste, men snart skal det komme en dryppende våt historie av et eller annet slag. Forslag mottas med takk! 

  - Elisabeth

  Sofie

  For et par dager siden skrev jeg et innlegg med sextips(les det her). Disse er jo rimelig generelle og derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liste over hva jeg liker i senga ? og hva jeg ikke liker. For meg er det mannlige partnere som gjelder og derfor vil jo listene dreie seg hovedsaklig om det.

  230266_1894223027980_1013679839_32108555_5790592_n_large

  HOT

  Selvtillit

  Det er dessverre ikke en selvfølge for alle gutter, men det er virkelig sexy med en selvsikker gutt! Så klart - for mye av det gode er for mye av det gode!

  Utholdenhet

  For å si det sånn; hvis han jukker i 30 sekunder og holder på å dø av kols og dårlig kondis er det ikke særlig opptur eller hva?

  Kunnskap

  Det er jo ikke noe annet enn en fordel dersom han vet nøyaktig hva han driver med og får deg til å komme gang på gang på gang! Kunnskap er makt, også i senga.

  Muskler

  Det er ikke det som er det viktigste for meg, men det er jo en bonus?

   

  NOT

  Egoisme

  Tenk deg: han er klar, du er ikke, men han kunne ikke brydd seg mindre og jokker til han kommer selv før han sovner. Trenger jeg si noe mer?

  Usikkerhet

  Det gjelder kanskje spesielt på one nights stands. Jeg syns det er total turnoff hvis han ikke er i stand til å bestemme noe eller fortelle hva han mener. Nei, jeg vet ikke. Bestem du! Nei, fyfy!

  Rutinemennesker

  Særlig med tanke på regelmessige sexpartnere. Det er dritkjedelig å bare kjøre på med samme greie hver gang. Greit nok, det funker kanksje, men det blir ufattelig kjedelig i lengden! Et ekstra minus er det hvis han ikke er åpen for forandring selv når du foreslår det.

   

  - Elisabeth

  Sofie

  På bloggen vår gir vi kanskje uttrykk for at det eneste vi gjør er å knulle rundt med fremmede menn. Det er altså ikke tilfelle og jeg for min del, elsker romantisk kjærestesex! 

  Det var siste time på en fredag og jeg var for første gang på lenge skikkelig sliten. Humøret var på bunn, det samme var energien. Jeg hadde bare lyst til å dra hjem å sove bort hele dagen!

  Til slutt tar skoledagen slutt, jeg sovner på bussen hjem og glemmer å gå av på min holdeplass. Konsekvensen blir at jeg får meg en tjue minutters gåtur hjem. Drittdag!

  Hjemme har innkjørselen blir spruta ned av snøplogen og de hullete tøyskoene mine blir klissvåte. Jeg river irritert opp døra og slenger den igjen minst like irritert. Kjæresten min står i gangen og lurer på hva som er galt, mens jeg bjeffer tilbake og spør hva i helvette som IKKE er galt i dag. Han omfavner meg forsiktig og kysser meg på kinnet, stryker hendene over håret mitt og henger jakka mi på knaggen.

  Han tar tak i hånda mi og følger meg innover i leiligheten. Først nå går det opp for meg at det er bekmørkt i hele kåken, men når jeg spør hvorfor får jeg ikke noe svar. Han bare forsetter å fomle i mørket og til slutt åpner han ei dør og en liten lysstripe slipper ut i mørket.

  Han stopper meg, slipper hånda mi og stiller seg istedenfor bak meg og legger begge hendene sine over øynene mine. Sakte begynner han å bevege seg fremover og ber meg stole på han. Jeg er fortsatt småirritert og gidder ikke engang svare. Etter at jeg har gått rundt fem små skritt stopper han og tar vekk hendene sine. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine! I hele rommet hadde han tent små stearinlys, senga var pent opprett ? en rose lå dyna, og på nattbordet hadde han satt frem hvitvin og to glass. Jeg tror jeg må ha sett ut som en unge i en godteributikk og overrøste han med kyss og klemmer.

  183957_202394943104620_163435477000567_808821_6937253_n_large

  Vi åpnet både flaska med vin og buksesmekker, men til slutt dreit vi rett og slett i hele vinen. Han kilte meg sakte på magen og kysset meg på brystet ? så begynte han å bevege seg nedover. Han kysset meg videre ned på magen og ned mot bukselinningen. Buksa dro han sakte av og begynte å tease meg med å kile meg i lysken. Jeg fikk frysninger i absolutt hele kroppen!

  Etter det som føltes som en evighet tok han endelig av meg trusa og kysset og strøyk meg i skrittet. Pulsen min økte og jeg presset ut et ukontrollert stønn. Han brukte det som klarsignal og presset en finger i meg mens han befølte klitten min. Så tok han i bruk munnen. Jeg klemte puta mi mot ansiktet og pustet tungt inn i stoffet, mens hver eneste muskel i kroppen spendte seg. Bare sekunder senere skrek jeg inn i puta av nytelse. Han ga seg ikke før orgasmen var over ? noe som førte til at den varte helt sykt lenge! Han smilte fornøyd og tok seg en slurk av den lunkne vinen på nattbordet mens jeg kysset han på halsen. Jeg tenkte at nå var det min tur, men han stoppet meg og sa at vi kunne ta det senere. Jeg tok meg en slurk av vinen og sovnet i armkroken hans.

  Tumblr_llb60u2zel1qccuejo1_500_large

  Flere timer senere våknet jeg uthvilt. Først nå gikk det opp for meg at vi hadde jubileum! Herregud, vi hadde vært sammen i ett åt ? og jeg hadde glemt det. Jeg følte meg som dritt, så jeg klemte han hardt og lenge mens jeg hulket frem unnskyld tusen ganger. Han våknet og hvisket med hes morgenstemme at det gjorde ingen ting ? for jeg hadde jo kommet på det til slutt.

  - Elisabeth

  Sofie

  Okei, må bare dele denne historien med dere! Møtte en keg på byen og hadde en heller uheldig - nei, morsom one night stand. I hvertfall nå som jeg tenker tilbake på det. Regner med jeg ikke er den eneste som har vært i en lignende situasjon, so stress down girls - det er rimelig normalt.

  Bakgrunnen for at jeg skulle være så uheldig å forvirre meg ned på et litt shabby utested alene en fredag, var ei stk våryr mus og ei flaske hvitvin. I grunn så liker jeg å vorse med meg selv. Litt ensomt, men dog, jeg får selvskap av min beste venn - meg selv!

  Tumblr_lk9tfm07eq1qh91jxo1_500_large

  Neida, fra spøk til pub. På høye hæler og med den korteste kjolen jeg kunne finne, men allikevel lang nok til at jeg ikke ble kjørt tilbake til Skippergata. Fordi kontoen min til stadighet fortsatte å spise kontantene mine, sørget jeg for å glemme lommeboka hjemme. Et par minutters flørting med den rimelig kjekke dørvakta og jeg var inne.

  Til tross for en sen fredagskveld var det forbanna lite folk ute på byen! Jeg tenkte med meg selv at det sikkert kommer flere etterhvert - og jammen hadde jeg rett også! Sakte men sikkert vokste folkemengden og jeg plukket ut en kjekk kar borte i en sofakrok. Jeg drakk opp resten av drinken min og skulle akkurat til å snu meg og gå da noen tok meg på skulderen. "Likte du det du så?" Kjekkasen fra sofaen hadde tatt med seg glasset sitt og kommet bort til meg. "Joda, såpass mye at jeg hadde tenkt meg bort for en nærmere titt". Han smilte lurt og sa at han trodde jeg var en av de som pleide å se med fingrene. Good guess, honey! Vi sto en liten stund og snakket masse unødvendig vås, men det lyste av øynene hans hva han var ute etter og jeg ville ikke pine stakkaren heller.

  Vi tuslet den korte veien til et eller annet hus han hadde nøkkel til. Jeg fikk med meg såpass at det ikke var hans hus, men han forsikret meg om at han hadde lov til å være der, altså! Greit for meg. Både jeg og han kastet fra oss skoene og jakkene i gangen før vi gikk inn første dør til høyre. Først nå merket jeg hvor dritings denne karen faktisk var og jeg var helt sikker på at dette kom ikke til å gå! Jeg håpet likevel på det beste og ga fyren en sjanse. Vi begynte å kline og han tafset som en gal. Jeg kjørte på med en god del tafsing selv og begynte å kle av han. Han var ikke vanskelig å be, bare et øyeblikk senere strevet han desperat med glidelåsen på kjolen uten hell - det endte med at jeg pent ble nødt til å ta den av selv. Jeg dro likegreit av meg strømpebuksa og undertøyet mitt i samme slengen og ble stående kliss naken på gulvet foran han.

  Tumblr_ll61jc4usn1qgquvwo1_r1_500_large

  Altså, det er ikke det at jeg regner med at gutten blir stiv så fort jeg kaster fillene, men vi hadde klina og klådd i sikkert tjuefem minutter så det burde kanskje ha skjedd noe der nede? Han forklarte seg med at det kanskje hadde blitt litt vel mye alkohol i kveld og han han ikke trodde han kom til å den opp i det hele tatt. Ikke faen om jeg ga opp denne her så lett. Jeg dyttet han ned på en stol og danset en kort og klumsete lapdance før jeg prøvde å runke han - også uten hell. Jeg fortsatte med kliningen og var på grensen til overivring med begge hendene. Til slutt satte jeg meg ned på kne og prøvde å gi han en blowjob. Nei, herregud - omtrent nå bestemte jeg meg for å gi opp.

  Jeg unnskyldte meg og sa at dette gikk bare ikke. Han unnskyldte seg omtrent like mye som meg, om ikke mer, og foreslo at vi godt kunne møtes en annen gang og prøve igjen. No chance! 

  - Eliabeth

  Sofie

  Lenge siden det har blitt noe blogging fra vår side, men vi er dessverre litt opptatt med skole for tiden. Jeje, skal i allefall fortelle om en litt klein kveld på byen, enjoy!

  De første gangene jeg beveget meg ut i Oslos natteliv prøvde jeg ut sykt mange forkjellige utesteder og kunne godt finne på å bevege meg ut på bortimot fem barer på én kveld. Noen steder var helt okei, andre var rett og slett skivebom! Det faller seg selvfølgelig slik at det er sistnevnte jeg skal fortelle dere om!

  Jeg hadde vel vært med en gjeng på et forbanna dødt utested og etter en time tok jeg med meg ei venninne og ruslet ut på gaten på jakt etter en ny pub. Vi ruslet ikke særlig lenge, kanskje toppen ti-femten minutter, før vi veltet inn forbi neste dørvakt. Vi gikk inn i lokalet og betraktet folkemengden. Jeg tenkte med meg selv at noe var litt rart, men trøstet meg selv med en tequila så var det ute av verden.

  Tumblr_lkri1ga7hw1qcko97o1_500_large

  I løpet av relativt kort tid kom jeg i snakk med en hel masse folk, men det var ikke før Linn, den ultimate traktorlespa, prikket meg på skulderen at jeg skjønte hvilket sted jeg hadde kommet til.

  ?Du, så utrolig fin du er!? smilte hun og strøk meg på skulderen. Hun småsnakket litt og fortsatte til stadighet å hinte til sengekos. Jeg latet som jeg ikke tok hintet og vred meg unna på alle mulige måter. Til slutt gadd hun ikke å prøve mer og spurte meg istedenfor rett ut om jeg var keen på knullings.

  Jeg ante ikke hva jeg skulle svare og bestemte meg for å ikke si noe i det hele tatt. Istedenfor tok jeg hånden til venninna mi og leide henne ut døra idet jeg snudde meg til Linn og sendte henne tidenes pornoblikk og kysset venninna mi på halsen.

   Skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke hun brydde seg særlig, men jeg kunne faktisk ikke tenke meg å ha jentesex. Ikke med mindre jeg var jævlig dritings. Og jævlig kåt!

  - Elisabeth

  Sofie

  Okei, nå skal dere få høre en historie jeg ser tilbake på og ler hardt av! Vi jentene takler ikke alltid alkohol like bra og noen ganger går det ut over andre, ikke bare oss selv.

  Jeg og jentene var på en fest hos en kompis som hadde bedt inn halve Oslo i leiligheten sin, jeg kjente altså ikke halvparten av de som var der. Jeg var allikevel klar for å bli kjent med nye mennesker! Jeg skravlet og drakk, og i tillegg til mitt eget drikke fikk jeg smake en slurk her og der. Det ble i overkant mye alkohol for min del og jeg ble vel rimelig driting. Jeg kom i prat med en kar i sofaen som var pratesyk og kåt, så til slutt gikk jeg med på å dra hjem til hans sted.

  Vi gikk gatelangs i ti minutter og inn ei dør. Han begynte å ta på meg allerede i gangen og på vei inn i stua falt plagg etter plagg på gulvet. Jeg endte opp på rygg i sofaen med han over meg. Jeg stoppet han og trykte utydelig ut av meg at jeg måtte på dass! Han spurte om jeg ikke kunne vente, men før han hadde snakket ferdig var jeg halvveis til badet. Jeg låste døra, tisset og det var omtrent nå jeg oppdaget hvor jævelig trøtt jeg var. I løpet av et halvt sekund trakk jeg den konklusjonen at jeg rett og slett ikke gadd å ha sex i kveld, så jeg la meg fornøyd ned på det varme badgulvet og sovnet momentant.

  Tumblr_lhrsafqlvg1qboibjo1_400_large

  Dagen derpå fikk jeg en ti minutters lang skjennepreken om hvor forbanna kjedelig jeg var og ble spurt tusen ganger om hvorfor jeg ble med han hjem hvis alt jeg ville var å sove på badegulvet. Jeg kunne ikke brydd meg mindre og forklarte enkelt og greit at etter et uhyre stort alkoholinntak den kvelden gikk jeg rett i dørken. Jeg la selvfølgelig til at vi kunne ha morgensex istedenfor, bare for høflighets skyld, men det avslo han ganske brått.

  Shit au, sov godt på gulvet, jeg! (Og i tilfelle noen skulle lure: JA, jeg sover mye på gulvet i fylla)

  - Elisabeth

  Sofie

  Denne her går ut til dere som ikke tror på ølbriller! Tro meg, ølbriller er et relativt vanlig fenomen.

  Åltså, jeg liker ikke å dømme folk etter utseende, derfor bruker jeg heller ikke å gjøre det. Enkelt og greit. Hos en one night stand har heller ikke utseende spesielt stor betydning for meg, men denne gangen plukket jeg meg altså ut en skikkelig mr. Handsome!

  Jeg hadde vært på besøk hos mamma i vinterferien, nå skulle jeg hjem og tilbake til skolebenken igjen så jeg bestemte meg rett og slett for å avslutte ferien med en kveld ute på byen. Jeg fant ut at jeg kunne dra rett fra mamma til et eller annet utested, så jeg staret vorsinga litt forsiktig mens jeg sminket meg og fant frem klærne.

   Den såkalte forsiktige vorsinga gikk dessverre rett i fletta etter en uke på mammas helsekostmat og jeg var godt i dura da jeg og ei barndomsvenninne ramla inn på en pub. TiK ToK on the clock, plutselig var klokka langt over midnatt, jeg hadde fått i meg litt for mye tequila og kommet i snakk med en relativt kjekk kar i baren. Han lente seg fram mot meg og hvisket dirty talk til meg, men ørene mine var stappet med promille. Jeg fikk ikke med meg en dritt av hva han sa, jeg var opptatt med å være jævelig kåt. Vi kapret en taxi og dro hjem til hans krypinn, hadde herlig sex og sovnet på badgulvet.

  Tumblr_lhtiledfj31qej6oko1_500_large

   Dagen etter våknet jeg akkurat idet klokka rundet halv sju. Jeg fikk summet meg litt og kom på hvor jeg var. Det var nå at jeg kom i skade for å se på den relativt kjekke karen. Herregud. Det var ikke det at han var så innmari stygg, det var bare sjokket over at han ikke lenger varr den dritkjekke kegen som desperat hadde sjekket meg opp kvelden før!

  Ja, altså, jeg skal ikke klage. Han hadde peiling på hva han drev med for å si det sånn, så jeg føler nok at det var verdt det allikvel. Har truffet han en rekke ganger senere i samme bar også og det forundrer meg ikke om vi ender opp med å ha sex igjen. 

  - Elisabeth

  Sofie

  Jeg må bare spørre, finnes det egentlig noe verre enn en skikkelig walk of shame en søndags formiddag? Igrunn ikke.

   Fest igjen. Vanligvis bruker jeg å ha en slags formening om hvor mye jeg kommer til å drikke, men denne kvelden hadde jeg altså ikke det. Hukommelsen min er også relativt dårlig etter den natta og det siste jeg husker er en mørk shot i et lite glass på en pub i byen.. Jeg må bare stille meg spørrende til hva slags shot jeg egentlig hadde bestilt meg!

  Tumblr_lc95r9jbza1qbunxso1_500_large

  Dagen derpå har jeg derimot ganske klart i minne. Dessverre! Jeg våket umenneskelig tidlig med dundrende hodepine og en kvalme uten like. På toppen av det hele ante jeg ikke hvor jeg var, men etter noen kjappe blikk rundt meg oppdaget jeg at jeg lå i en eller annens gang. Splitter naken og rundt meg lå det drøssevis av sko. Helvette heller.

  Tumblr_ljahny8ls61qhs42go1_500_large

  Jeg gjorde et par forsøk på å finne igjen klærne mine i den totalt ukjente leiligheten og reiv i alle dører. Det var ikke en sjel i huset og døra inn til det jeg tror må ha vært soverommet, var låst. Jeg ga til slutt opp og tok til takke med ei gul morgenkåpe jeg fant. Veska hadde jeg heldigvis slengt fra meg i gangen, så den fikk jeg hvertfall med hjem.

  Jeg pakket sammen de få tingene jeg hadde igjen etter nattens fanteri og bare på pur faen røsket jeg også med meg de fineste skoene jeg kunne finne i gangen. De var kanskje ikke i min størrelse, men det er vel aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg kan sikkert gi dem til mamma i julegave et år det er smått med penger.

  Rimelig redusert fant jeg veien ned trappeoppgangen og kom meg ut i dagslyset. Det var omtrent på dette tidspunktet jeg fant ut hvor jævla gul morgenkåpa var! Jeg lyste opp hele Oslo. Heldigvis klarte jeg å kjenne meg igjen og regnet ut med det bakfulle hodet mitt at en gåtur hjem ville ta ca et kvarter.  

  Jeg fikk erfare at det bakfulle hodet mitt ikke er særlig flink med avstander og tid. For det første gikk jeg tjue minutter i feil retning og for det andre, hvis jeg hadde gått riktig vei med en gang, hadde det uansett tatt 35 minutter!

  Det hele endte til slutt med at jeg tok av meg skoene, gikk barbeint hjem og glefset irritert til alle som i det hele tatt kikket i min retning om de aldri hadde sett en gul morgenkåpe før. For å si det sånn, så gikk jeg rett hjem og sov bort resten av dagen.

  - Elisabeth

  Sofie

  En av mine desidert beste ferier var jenteturen til Sunny Beach, tidenes feststed! Sunny Beach er en liten by i Bulgaria der nattelivet fortsetter til neste morgen og alkoholen stort sett drikkes av tørste turister. Denne ferien var det øl og sprit for alle penga!

  Tumblr_lj1i3qnlby1qealiro1_500_large

  Jeg og jentene tilbrakte sikkert halvparten av tiden vår nede på hotellets bar. For det første var det relativt billig alkohol der, og for det andre var det jo der alle de kjekke kara var! Er det bare jeg som har lagt merke til at Bulgarske gutter er dritkjekke? Ølbrillene kan jo også ha noe av skylden, men det tenker vi ikke på.

  Vi hadde booket hotellrommet vårt i en uke, noe som skulle vise seg å være alt for kort! Dagene sov vi bort og nettene drakk vi ut av hukommelsen, men uansett hvor mye jeg flørtet og ba på meg selv fikk jeg aldri napp. Hva faen er galt med turistene i denne byen? Jeg holdt på å gi opp da jeg og venninnegjengen nærmest ble overfalt av en guttegjeng nest siste dag i paradis.

  Tumblr_liyfyizjpw1qb7lf6o1_500_large

  Timesvis med festhumør og nye eksotiske drinker. Til slutt kastet jeg meg over en av gutta. Ikke spør meg om navnet, for det kan jeg ikke svare på.. I hodet mitt heter han Jon, sleng dere på det om dere vil.

   Jeg lo og fant meg godt til rette på fanget hans før jeg rask dro han med meg opp mot hotellrommet vårt. Halvveis oppe i trappa snubler han og drar meg med i fallet. Jeg gidder ikke engang bry meg om å komme meg på beina igjen, begynner bare å rive av han klærne midt i trappeoppgangen. Han ler, mumler noe og stopper meg, løfter meg opp og bærer meg inn døra på rom 122. Mitt rom.

  Han kastet meg ned på en stol og prøvde stolt og imponere meg med lapdance. Total turn-off, men greit. Jeg kan være med. Jeg drar av han badeshortsen og finner snoppen stående rett til værs. Hendene mine stryker over korsryggen hans og ned mot rumpa mens jeg begynner å suge han. Han stønner og holder seg fast i håret mitt. Jeg kan ikke annet enn å smile innvendig.

   Vi ender til slutt opp på den lille kjøkkenbenken på hotellrommet. Han løfter meg opp på den med brune muskuløse armer og får meg til å føle meg liten og pinglete. Jeg elsker det!

  Nå er det han som tar kontrollen og han kysser meg ømt nedover halsen og på puppene. Han klorer meg forsiktig på ryggen og jeg biter han i øret. Den ene hånden hans stryker utenpå trusa, som for så vidt er det eneste plagget jeg har på meg. Jeg er tent så jeg strammer begge beina rundt midjen hans og bruker dem til å dra ned shortsen hans. Boxeren treffer gulvet i samme slengen og han drar av meg trusa.

   Han stopper opp et lite sekund og ser på meg før han begynner å kysse meg på halsen. Jeg klarte helt seriøst ikke å vente lenger! Jeg trykker meg mot han med beina og han begynner å jokke mot meg. Jeg skaller sikkert 30 ganger i veggen bak meg, men kunne faktisk ikke gi mer faen! Jeg tror jeg rant over og han toppet det hele med å øke tempoet og massere meg på klitten. Orgasmen spredte seg i hele kroppen og jeg brølte ut. Like etter brølte han minst like høyt og omfavnet meg med den svette overkroppen sin. Begge smilte fornøyd og vi sovnet delvis liggende i senga. Jeg tror aldri jeg har sovet så tungt verken før eller etter!

  Tumblr_liwlv67wn11qzh8fbo1_500_large

  Sex og alkohol gjør virkelig susen.

  - Elisabeth

  Sofie

  Skal vi kalle han en gammel flamme? Han kan få lov til å hete Thomas i dag. Hei Thomas. Hei?

  Vi hadde ikke vært sammen. Nei, men vi hadde snakket og flørtet en god del. Han var klar for et forhold, jeg var klar for et forhold.

  Jeg møtte han gjennom en venn av en venn av en venn eller noe sånt. Vi hadde snakket et halvt år på nettet, men egentlig ikke møtt hverandre, bare vi to. Nå var det på tide for å finne ut om det kunne bli noe mer. Vel? Det hele startet med at jeg ville, for en gang skyld, kjøre på med tanken om at det er det indre som teller. Jeg prøvde helt enkelt å drite i hvordan trynet hans så ut, hvordan kroppen hans så ut og hvordan klærne hans så ut.

  Tumblr_lf1bn1jcxq1qcangoo1_500_large

  Det gikk vel så som så, jeg ga det en sjanse. Han plukket meg opp med en mørk BMW og kjørte til et eller annet sted jeg ikke fikk med meg. Han stoppet bilen og det var nå jeg begynte å frykte for pinlig stillhet. Slik ble det ikke. Plutselig fikk jeg nemlig for meg akkurat hva jeg skulle si og skravlet i ett kjør. Dæven, stakkars fyr. Han kom aldri til ordet stakkar, så jeg tror han kanskje ga opp. Istedenfor la han hånden på låret mitt og kysset meg raskt på munnen. Oisann, takk for forvarselen.

  Tumblr_li27hcxkpi1qgs55go1_500_large

  Han kysset meg litt mer og jeg fikk kravlet over i setet hans. Han snek hånden oppunder jakka, oppunder t-skjorta og kneppet av meg BH?en. Han klemte meg på puppene og strøyk meg på magen. Jeg kilte han i nakken og oppover i håret. Mer tafsing og mer klining, herregud så jævelig tent jeg ble! Han strøyk meg på musa utenfor buksa og jeg lurte hånden ned mot bukselinningen hans. Åpnet forsiktig beltespennen og knappen. Til slutt dro jeg ned glidelåsen og begynte å runke han. Han begynte å stønne og klådde enda mer før han åpnet buksa mi og snek ned hånden.

  Tumblr_lbl3vhfyoo1qe7xoyo1_500_large

  Jeg begynte å tenke over hva faen jeg drev med?! Hvis han var interessert i meg, holdt jeg jo på å gi han falske forhåpninger!

  Jeg trakk meg raskt unna og kneppet igjen buksa mens jeg dro med meg veska. Idet jeg slengte igjen døra og rettet på klærne ropte jeg er fortvilet unnskyld og løp av gårde. JA, jeg løp faktisk!

  Vanligvis hadde jeg slengt meg på en one night stand, det hadde ikke brydd meg, men er det noe jeg virkelig ikke liker så er det å leke med andres følelser. Så vi snakket litt etter det og man kan vel si at vi fikk ordna opp..

  Han var klar for et forhold, jeg var klar for et forhold. Bare ikke med han.

   

  - Elisabeth

  Sofie

   

  Som lovet skal dere få høre om helgens røvertokt!

  Jeg og jentene dro ut på vors hos ei venninne i nærheten og som vanlig var det vellykket. Vi kjørte på med drikkeleker, musikk og latter. Gud, som jeg elsker jentevors!

  200053_1744096413919_1584008602_2329040_669542_n_large

  Shots og øl går rett i fletta for min del og vi drar ut på en offentlig fest i utkanten av byen. Vi står ute i tjue minutter med lårkorte kjoler og fryser på oss frost i barten. Hva gjør man vel ikke for fest?

  Vel inne i det store og overfylte lokalet finner vi et bord der vi har oversikt over dansegulvet (les: alle de kjekke kara!). Én Corona senere er vi ute og pryder gulvet sammen med en gjeng andre danseglade, selvfølgelig av det motsatte kjønn. Vi danser om hverandre, i ring og hvis jeg husker riktig vekslet vi også på hvem som satt på ryggen til hvem. Jeg tror jeg hadde melkesyre i hver eneste muskel i kroppen! Geez? Til slutt må jeg kaste inn håndkledet og setter meg ved bordet igjen. Åpner en ny øl og tørker pannen mens jeg hviler hodet i venstrehånden. Jeg tror ikke jeg satt i så mye som et kvarter engang før en gutt i rimelig godt humør kommer og kaster seg ned på fanget mitt. ?Øhm? Jo da, vær så god, bare sitt?, er alt jeg får trykt ut av meg. Han smiler sløvt og takker utydelig. Han ser seg rundt og plutselig, på brøkdelen av et sekund, kaster han seg rundt og begynner å kline med meg. Jeg henger ikke helt med i starten og har ikke sjangs til å trekke meg unna, så jeg tenker bare faen heller og blir like gjerne med på leken.

  Tumblr_lhzabxpc2a1qd8vzuo1_500_large

  Han tar en godt tak rundt midjen min med den ene hånden og stryker med på låret med den andre. Jeg vet ikke hvor lenge vi satt der og spiste på hverandre, men til slutt reiser han seg og går, mens han drar meg med. Han peker ut i luften med den tomme ølboksen sin og brøler ut ?La lekene begynne!? i kjent OL-stil. Hvor vi skulle, det ante jeg ikke, men ble villig med. Han mumlet hele veien om et eller annet sted han visste om og stoppet til slutt foran en dør. Det så egentlig ut til å være en helt vanlig dør. Trehvit, uten vinduer, med dørhåndtak. Jo da, det VAR faktisk en helt vanlig dør. Han åpnet den, dyttet både meg og seg selv inn i mørket, så lukket han døra bak oss. Helvette så mørkt det ble! Trangt var det også. Uansett hvor jeg snudde meg, støtte jeg på vegger, hyller og tak i hytt og pine. Plutselig tar han et godt tak i armen min og drar meg ned mot gulvet. Jeg må til slutt sette meg ned, og like etter kjenner jeg at han også setter seg helt inntil meg. Og slik sitter vi. Egentlig hadde jeg forberedt meg på at han skulle tafse og grave, kysse og bite, men slik ble det ikke.

  Etter noen minutter begynner han å snakke, men han snakker egentlig ikke om noen ting. Bare smalltalk. Det ender med at vi faktisk har en helt normal samtale og løst og fast, ingenting seksuelt. Det føltes fantastisk bra å bare snakke med en helt fremmed om ingenting.

  Vel, nesten helt fremmed. Det var ikke ukjent for verken meg eller noen av venninnene mine at han var tidenes player og skifta dame like fort som? Ja, jeg har ikke noe eksempel på akkurat det, men dere forstår poenget? I tillegg hadde han ingenting imot å ha flere damer samtidig.

  Men han kunne faktisk sitte der og bare snakke, uten å så mye som ta på meg.

  Tumblr_lh3n1whr3d1qgujfno1_500_large

  Jeg har faktisk troen på at folk kan forandre seg.

   

   

  - Elisabeth

  Sofie

   

  Han var min første ordentlige kjæreste, så ja, jeg var jomfru. Men jeg var så jævelig klar!

  Han var alene i familiens campingvogn på en eller annen campingplass i utkanten av Oslo, så jeg bestemte meg for å besøke han. Jeg kastet meg på en buss som stoppet i nærheten og tok beina fatt de siste 500 meterne. De hadde parkert vogna i andre enden av campingplassen, men jeg kunne se han fra innkjørselen. Han hadde plantet rumpa i en sliten, grønn campingstol som umulig kunne være fra dette århundre. I hånda hadde han en fuktig colaboks og da han fikk øye på meg vinket han ivrig. Jeg kom fram til vogna og fant meg en annen campingstol som jeg plasserte tett inntil hans.  Vi pratet og lo i timevis og det begynte å bli skumring og kjøligere i luften. Han så på meg og smilte. ?Nei, nå går vi inn! Vi kan sette på en film eller noe?? Film, ja. Akkurat. Hvis dette var å se på film, så er kino det samme som gruppesex!

  Uansett, vi gikk inn, fant fram en DVD og krøllet oss sammen i senga bakerst i vogna. Jeg vet ikke om jeg fikk med meg så mye som to minutter av filmen før han kastet seg over meg. Greit for meg! Vi klina en evighet mens vi tok på hverandre og han vet like godt som meg hvor tent jeg ble ? og jeg vet han ble det samme! Jeg trykte meg mot han og kjente bulken i buksa hans. Jeg kunne ikke motstå å trykke hånden mot pikken hans. Han klynket lavt, han likte det!

  Inne i vogna var det mørkt som i graven, men det var ikke noe problem for han å lure hånden innunder genseren min før den fant veien videre ned mot bukselinningen min. Jeg fikk frysninger i hele kroppen og kjente at jeg kunne pult han i stykker der og da.

  Forsiktig åpnet han knappen i buksa og dro ned glidelåsen. På et øyeblikk var han innenfor trusa mi og han masserte meg sakte på klitten før han begynte å fingre meg ? forsiktig riktignok.


  Fy faen, dette holdt ikke altså! ?Skal vi pule?? spurte jeg og sendte han tidenes lureste blikk. Tiden sto stille og han stirret spørrende tilbake på meg. Øynene hans lyste av er-du-seriøs-blikket, men han skjønte fort at dette var blodig alvor.

  Han fiklet i bukselommen og fant fram en kondom som han fikk tatt på selv. Jeg la meg på rygg og han støttet seg opp med hendene over meg. Sakte og forsiktig trykket han seg inn i meg mens øynene hans var klistret til mine. Han prøvde desperat å lese følelsene mine. ?Au, faen?, var alle følelsene jeg uttrykte og han trakk seg raskt ut og satte seg på kne. ?Var det vondt?? Åh, neida, dette her var like deilig som vannmelon en varm sommerdag. Selvfølgelig var det vondt, hva trodde du?

  Vi prøvde et par ganger til og det ble ikke så ille til slutt, men jeg har egentlig ikke særlig tro på at første gang kan føles deilig. Kanskje andre eller tredje gang, men ikke første.

  La oss avslutte denne historien med en liten moralpreken, skal vi? For det første så var jeg ekstremt opptatt av at første gang skulle bety noe, og for det andre skulle være sammen med noen som jeg var glad i.

  - Elisabeth

   


   

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits