• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Busted under akten

   

  Hei!

   
  Det har seg sånn at jeg har faktisk blitt busted flere ganger, men det var spesielt engang den uinviterte kom inn og se mer enn det han burde. 

  Faktisk så var det flere enn en person.
  For dette skjedde når jeg var på en fest engang. da jeg var bedt til innflyttningsfest hos noen jeg kjente og dit hadde jeg med meg min gode venninne.
  Det tok ikke lang tid før jeg var på god fot med en kar. Uten om at han var x antall meter høyere enn meg.
  Det så ut som Snehvit hadde mistet en av dvergene sine, når jeg stod ved siden av han.  
  Uansett, han viste interesse, jeg viste hvertfall interesse. Jeg ba ham sette seg ned på en stol, slik at jeg kunne sitte på fanget hans og hadde fri entre til å kunne kysse ham.  I mens jeg gikk på do, tok jeg tak i venninna mi og ba henne snakke pent om meg til karen jeg dreiv med.
  Normalt sett hadde det vært mer lønnsomt å ta med seg henne på do, for der var det ikke nøkkel. Men isteden satt hun med karen jeg sendte henne til, og hun snakka nesten mer om seg selv enn meg som hun egentlig skulle. Men elsker henne selvom.  Etter hvert som timene gikk hadde jeg blitt ganske god og brisen, til nippet til full. Jeg dro han med meg inn på et av de soverommene som var der, og siden det var en innflytningsfest hadde ikke alle fått senga si, og han ene måtte sove på en madrass. Samma det tenkte jeg, slengte meg ned på madrassen og dro av den stygge buksa til han karen jeg hadde tatt med meg. Jeg satt på topp og begynte å ri han.Jeg så tydelig at han likte det, og jeg sendte han et par dirty blikk som det så til han synes var mer tennende, samt se puppene mine bevege seg løst etter rytmen jeg hadde på kroppen når jeg ridde han. Uten for hørte jeg prat, fottrinn og bråk. Noe jeg ikke brydde meg om i det hele tatt, ettersom vi tross alt var på en fest, og det står alltid noen i gangen å prater om fast og løst. Helt til jeg hørte noen ta i døra.
  Her sitter jeg, naken og puppa mine er fri som alle kan se samtidig som jeg puler en av kameraten dems. 

   

  Der vettu! Akkurat der, midt under akten står eieren av madrassen/senga og blir oppriktig frustrert over at noen puler der han skulle sove. 
  Ikke nok med det, kommer enda en og ser hele puppestellet mitt, og rett etterpå kommer han ene av de som bor der sammen med bestevenninna mi. 
  Fire stykker så hele puppestellet mitt. Greit, er ikke spesielt  sjenert, men synes det er ganske kleint når alle står og ser på puppa mine samtidig som jeg har en pikk mellom beina. 
  Jeg ble såpass pinlig berørt at jeg gjemte  ansiktet mitt ned i den bare overkroppen til han jeg pulte, og hørte han be de andre gå. 
  De gikk, noe jeg ikke ble spesielt lei meg over. Merket at etter de kom ble stemningen hakket lavere, men valgte å ikke bry meg om det og peisa på til vi begge kom. 
  Etter vi var ferdig med akten, kom "eieren" av rommet, og lurte på hvorfor madrassen var så blaut. Jeg synes ikke den var våt, men

  jeg ble anklaget for å ha squirte. Det har jeg bltt mobbet med i over et år nå, siden det er omtrent et år siden hendelsen. 
  Eieren av rommet, håper på at jeg skal bli kjent, så han kan selge lakenet jeg squirta på - på ebay eller noe lignende. 
  En spesiell hendelse, men angrer ikke. Det var utrolig morsomt og impulsivt.

  (Jeg squirta ikke på lakenet)

   

  - Sofie
   

  Ingen kommentarer i Busted under akten

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits