• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Passed out-bitch!

  Okei, seriøst! Jeg prøver på nytt med det nokså kjente comebacket. Hukommelsen er litt rusten og jeg sliter litt med huske hva jeg har fortalt om før og hvilke nye historier dere sikler etter. Kjører safe og gir der en relativt fersk historie.

   Det er lørdag, såklart, og jeg har snudd flaska igjen. Problemet med meg er ikke at jeg snur flaska, eller at jeg snur den for ofte. Problemet er rett og slett at når jeg først snur den, snur jeg den veldig mange ganger samme kvelden. Det blir også en fin blanding av øl, vin og sprit ? noe som viser seg gang på gang å være veldig uheldig for meg. Jeg og sommerflørten jeg har nevnt før ? la oss kalle han K, var ute på vors hos en felles kompis før vi dro videre ut på byen. Jeg vet ikke helt hva som gikk av han i dag, men han spanderte unormalt mange drinker på meg i baren og la en enormt drikkepress på meg gjennom hele kvelden. Noen skulle hvertfall drikkes under bordet, og det var IKKE han!

   Tumblr_l8r7ebbcc51qc6ms5o1_500_large

  Alkoholen tar mer og mer overhånd og jeg tør bare så vidt reise meg fra barkrakken i frykt for å plutselig oppdage at jeg ikke lenger har bein. Det er det som er så morsomt med fylla. Hvis man sitter lenge og drikker mye nok, når man da reiser seg så oppdager man at man ikke har bein! I allefall; han støtter meg rundt hele kvelden og ikke nok med at jeg allerede hadde spydd ? jammen skulle vi på nash også!

  De13 cmhøye helene mine verket på beina, men jeg orket ikke engang bryet med å ta dem av. Jeg følte meg mer kvalm enn full og hadde langt fra blacket ut. Med øl i halsen og håret på snei fant vi nach like ved nabolaget vårt. Han tilbød drink etter drink, enda jeg takket nei hver gang. Til slutt innså han at leken var over og jeg fikk overtalt han med meg hjem.

   Jeg valset inn døra, slengte meg ned på senga og rakk akkurat å se det fortvila uttrykket i ansiktet hans før jeg sovna med både klær og sko på. Jeg tror aldri jeg har sovet så godt heller! Neste morgen våknet jeg litt utpå dagen, vekte K og gjorde opp for sølibatet jeg hadde opptredt med kvelden før. Nothing?s like mornin? sex!

  - Elisabeth

  Ingen kommentarer i Passed out-bitch!

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits