• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Kjærestesex!

  På bloggen vår gir vi kanskje uttrykk for at det eneste vi gjør er å knulle rundt med fremmede menn. Det er altså ikke tilfelle og jeg for min del, elsker romantisk kjærestesex! 

  Det var siste time på en fredag og jeg var for første gang på lenge skikkelig sliten. Humøret var på bunn, det samme var energien. Jeg hadde bare lyst til å dra hjem å sove bort hele dagen!

  Til slutt tar skoledagen slutt, jeg sovner på bussen hjem og glemmer å gå av på min holdeplass. Konsekvensen blir at jeg får meg en tjue minutters gåtur hjem. Drittdag!

  Hjemme har innkjørselen blir spruta ned av snøplogen og de hullete tøyskoene mine blir klissvåte. Jeg river irritert opp døra og slenger den igjen minst like irritert. Kjæresten min står i gangen og lurer på hva som er galt, mens jeg bjeffer tilbake og spør hva i helvette som IKKE er galt i dag. Han omfavner meg forsiktig og kysser meg på kinnet, stryker hendene over håret mitt og henger jakka mi på knaggen.

  Han tar tak i hånda mi og følger meg innover i leiligheten. Først nå går det opp for meg at det er bekmørkt i hele kåken, men når jeg spør hvorfor får jeg ikke noe svar. Han bare forsetter å fomle i mørket og til slutt åpner han ei dør og en liten lysstripe slipper ut i mørket.

  Han stopper meg, slipper hånda mi og stiller seg istedenfor bak meg og legger begge hendene sine over øynene mine. Sakte begynner han å bevege seg fremover og ber meg stole på han. Jeg er fortsatt småirritert og gidder ikke engang svare. Etter at jeg har gått rundt fem små skritt stopper han og tar vekk hendene sine. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine! I hele rommet hadde han tent små stearinlys, senga var pent opprett ? en rose lå dyna, og på nattbordet hadde han satt frem hvitvin og to glass. Jeg tror jeg må ha sett ut som en unge i en godteributikk og overrøste han med kyss og klemmer.

  183957_202394943104620_163435477000567_808821_6937253_n_large

  Vi åpnet både flaska med vin og buksesmekker, men til slutt dreit vi rett og slett i hele vinen. Han kilte meg sakte på magen og kysset meg på brystet ? så begynte han å bevege seg nedover. Han kysset meg videre ned på magen og ned mot bukselinningen. Buksa dro han sakte av og begynte å tease meg med å kile meg i lysken. Jeg fikk frysninger i absolutt hele kroppen!

  Etter det som føltes som en evighet tok han endelig av meg trusa og kysset og strøyk meg i skrittet. Pulsen min økte og jeg presset ut et ukontrollert stønn. Han brukte det som klarsignal og presset en finger i meg mens han befølte klitten min. Så tok han i bruk munnen. Jeg klemte puta mi mot ansiktet og pustet tungt inn i stoffet, mens hver eneste muskel i kroppen spendte seg. Bare sekunder senere skrek jeg inn i puta av nytelse. Han ga seg ikke før orgasmen var over ? noe som førte til at den varte helt sykt lenge! Han smilte fornøyd og tok seg en slurk av den lunkne vinen på nattbordet mens jeg kysset han på halsen. Jeg tenkte at nå var det min tur, men han stoppet meg og sa at vi kunne ta det senere. Jeg tok meg en slurk av vinen og sovnet i armkroken hans.

  Tumblr_llb60u2zel1qccuejo1_500_large

  Flere timer senere våknet jeg uthvilt. Først nå gikk det opp for meg at vi hadde jubileum! Herregud, vi hadde vært sammen i ett åt ? og jeg hadde glemt det. Jeg følte meg som dritt, så jeg klemte han hardt og lenge mens jeg hulket frem unnskyld tusen ganger. Han våknet og hvisket med hes morgenstemme at det gjorde ingen ting ? for jeg hadde jo kommet på det til slutt.

  - Elisabeth

  4 kommentarer i Kjærestesex!

  Caroline og Trinelise

  20.05.2011 kl.20:05

  tnaa såsøtt!!

  DeepWhole

  20.05.2011 kl.20:12

  Caroline og Trinelise: Hihi, det syns jeg også! Dagen fikk iallefall en bra slutt :)

  - Elisabeth

  Heeelene

  21.05.2011 kl.00:37

  aw, så utrolig søtt! For en herlig kjæreste du har :)

  Maren Sognefest

  21.05.2011 kl.14:08

  så skjønt.. hihi :)

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits