• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Leserhistorie: One night stand

  Takk til ei venninne av oss som ville dele denne historien med oss. Flere historier kan sendes til deepwhole@hotmail.com!

  Har fulgt bloggen deres en stund og må bare si at jeg digger dere, men kan dere ikke blogge litt oftere? Vil gjerne dele min første one nights stand med dere og leserne deres, så here it goes.

  Jeg hadde akkurat fylt 17 og var godt vandt med både alkohol og sex. Jeg hadde derimot aldri hatt en one night stand og alle mine sexhappeninger hadde skjedd med kjærestene mine. Men på dette tidspunktet hadde jeg altså blitt singel og syntes egentlig ikke at det hastet noe særlig med en kjæreste i nærmeste framtid. For en gang skyld var det godt å kunne slippe å huske på ting som å pleie kjærligheten, kjæresteplaner og å være konstant blid og helst uten mensen.

  Tumblr_ll7e6enpaq1qf75j7o1_500_large

  Singellivet for den trofaste har derimot ett problem; seksuell frustrasjon. Jeg begynte å føle meg som en fisk i ørkenen! For å lette på trykket dro jeg ut på fest og tenkte at det måtte jo være et steg i riktig retning.

  Jeg tok en, to, tre, fire, fem cidere, et par drammer og en øl. På toppen av det hele fikk jeg smake litt her og litt der. Jeg husker at jeg tenkte med meg selv at en one night stand skal foregå i fylla ? ikke brisen. Jeg tok den helt ut og ble rimelig møkkings for å si det på godt norsk. Jeg fikk på meg ølbriller med styrke på begge glassene og ringte helt uten videre til en kompis jeg ikke hadde snakket med på en stund. Hva jeg sa og hva han svarte har jeg ikke sjans til å huske, men det hele endte med at han hentet meg på festen like etter midnatt fordi han skulle ha nachspiel hos seg.

  Til min store forbauselse var det ingen andre enn oss to i leiligheten ? naive meg hadde ikke skjønt at han mente nachspiel, ikke nachspiel. Helt OK for meg, det var jo det jeg ville. Han nærmest dyttet meg opp trappa og inn på rommet hans. Jeg tror jeg er rimelig slitsom i fylla for jeg har frisk i minne at jeg romsterte rundt på rommet hans ? på under et minutt hadde jeg rukket å kaste rundt et titalls DVD?er, dra ut halve klesskapet og, til hans store glede, fått av meg klærne. Han dro av seg sine egne klær og kastet både meg og seg selv ned på senga. Han strøk over hele meg og kysset meg å på halsen. Jeg hvisket til han at han skulle ?knulle meg hardt?, noe jeg aldri kunne funnet på å si i edru tilstand på den tiden. Uansett, han gjorde i alle fall som jeg ba om og jeg var fornøyd. Skal jeg være ærlig husker jeg ikke særlig mer fra den natten, noe som betyr at jeg heller ikke kan angre. Jeg vil at sex kan være gøy ? ikke bare kjærlighet.

  Anonym


  Ingen kommentarer i Leserhistorie: One night stand

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits