• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Leserhistorie

  Heisann!

  Vi har fått inn et par leserhistorier! Her er en:

  Jeg var på fest sammen med kjæresten min med mange andre gjester. Ei veninne av dama mi ble rimelig full og ganske dårlig, men hun ville få med seg festen. Dermed ble hun liggende i sofaen, oppå alle oss andre med ei dyne over. Jeg satt i midten i sofaen, og kjente at hun vridde seg en del. Hun stønnet ganske mye. Bevegelsene og lydene minnet med skikkelig om sex og jenta var dritsexy. Dermed ble jeg dritkåt! 

  Tumblr_ljtgt7d9pe1qh2rroo1_1280_large

  Jeg lurte den ene hånda mi under dyna og strøk henne forsiktig og ubemerket over låret. Hun svarte konstant med å knipe sammen lårene, men samtidig gjorde hun jukkebevegelser og stønnet. Jeg ble seriøst sprengkåt. Dermed begynte jeg å stimulere henne utenpå buksa, og etter en liten stund, begynte hun å vri seg og stønne skikkelig. Da kommer en annen med en kommentar; "Stakkars, hun er skikkelig dårlig hun!". Alle så på henne mens hun hadde sin hemmelige orgasme! Det var sikkert 20 stykker som satt å så på. Etterpå åpner hun øynene og sier: "Du er gæærn du!". Der og da trodde jeg at jeg hadde "voldtatt" henne, fordi hun sov. Trodde hun kom til å fortelle det til kjæresten (som forresten satt og så på orgasmen). Men jeg skjønte fort at hun var våken, om enn ikke ved sine fulle fem. 

  Tumblr_leb80waxsx1qfip9po1_500_large

  Der og da følte jeg meg skikkelig dårlig, akkurat som om jeg hadde vært utro. Men når jeg ser tilbake på hendelsen, synes jeg det var gøy. Det var ganske uskyldig. Skal avslutte med at jenta flørtet heftig med meg ved flere anledniger etterpå, mens jeg var sammen med den daværende kjæresten. Ingenting skjedde mellom oss!

  Hva synes dere om denne leserhistorien?

  - Jentene

  2 kommentarer i Leserhistorie

  Ni

  22.04.2011 kl.12:12

  Kjempe fin blogg du har. Søt var du også!

  DeepWhole

  22.04.2011 kl.12:34

  Ni: Tusen takk! Kjempefint med tilbakemeldinger :)

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits