• OM OSS
 • ADD OSS
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Leserhistorie: Sex med en ex

   

  Fikk en mail med en leserhistorie som er verdt å lese! Send oss gjerne din leserhistorie på mail: deepwhole@hotmail.com

  Jeg har et lite dilemma som jeg må fortelle dere om. Jeg og eksen min, Tom, slo opp for en måneds tid siden. Vi har fortsatt kontakt og har møttes noen ganger alene. Det begynner veldig uskyldig:

  En dag tikket det inn en melding på mobilen. Tom: ?Lyst til å catche en film??. Jeg tenkte at det kunne jo ikke skade, så jeg ble med. Filmen gikk fint, vi så den ferdig og så satt vi der. Alene i sofaen hans. Ingen av oss sa noe og det ble skikkelig pinlig stillhet. Plutselig koplet hjernen min helt ut, og jeg lente meg over han og begynte å kline med han. Så klart var han med på den! Jeg satte meg over fanget hans og han begynte å dra av meg klærne, plagg etter plagg. Like etter begynte klærne hans å treffe gulvet. Til slutt satt både han og jeg der i bare undertøyet mens vi så på hverandre og jeg er sikker på at han tenkte hva faen er det egentlig vi driver med? Jeg tenkte det samme, men var allerede så kåt at jeg ga blanke og lot det stå til.

  Tumblr_li7t45oym01qd9lrdo1_500_large

  Litt runking, fingring og puling i alle mulige stillinger på det røde skinnsofaen. Begge sovnet og først da jeg våknet igjen begynte jeg å tenke på hva jeg hadde gjort. Herregud. Jeg tror jeg skammet meg i flere dager før jeg fortalte det til venninnene mine! Vi har snakket litt om det i etterkant og han vil gjerne at vi skal møtes igjen.

  Problemet er at jeg ikke er interessert i han. For det jeg vet, er ikke han interessert i meg heller, så det er ikke noe følelsesmessig drama her, bare et etisk dilemma.

  Er det greit å ha sex med en ex?

  Og glem for all del ikke SPØRSMÅLSRUNDEN vår her.

  Ingen kommentarer i Leserhistorie: Sex med en ex

  Skriv en ny kommentar

  © Gratis Design by Foto & Webdesign.blogg.no

  DeepWhole  Hei! Nå har du kommet til bloggen vår, der vi blogger om sex og gir tips. Sex har lenge vært et tabu tema, men vi vil dele historier og tips vi tror og håper folk vi kjenne seg igjen i og kan ha nytte av. Legg oss gjerne til som venn, eller send oss en e-post: deepwhole@hotmail.com - Jentene  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits